Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok mutsuzum mahvettim kendimi ağlamaktan ya. Sat 1 mayıstı ama ben 19 unda yumurtlamıştım geç yumurtlama yani. Sata göre 5+5 olması gereken bebek 4 haftalık dedi doktor kesesi 5.50mm
Zaten geç yumurtladığın için sata göre değil yumurtlama tarihine göre hesaplaması gerekmiyor mu? Çok şükür kese görünmüş. Doktor sorun olduğunu söyledi mi? Üzme kendini daha olumsuz etkilenir.

Yok doktor önemsemediğini söyledi ama ilgilenmedi pek. Geçenki hamileliğimde de bana geç döllenme geriden geliyo dedi kalbi durdu

İşte bilmiyorum ki salak doktor ben bunu pek önemsemiyorum dedi. Ama geçen hamileliğimde de geriden geliyodu geç döllenme dedi kalbi durdu
Sen yine de aklına kötü şeyler getirme her zaman aynı şey olacak diye birşey yok. Sen iğne kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Bu defa öyle birşey olmaz inşallah.

Çok mutsuzum mahvettim kendimi ağlamaktan ya. Sat 1 mayıstı ama ben 19 unda yumurtlamıştım geç yumurtlama yani. Sata göre 5+5 olması gereken bebek 4 haftalık dedi doktor kesesi 5.50mm
Kuzum dur hemen neden ağladın ağlama bir kere o boyuttaki kese 5 haftalik oluyor neden 4 dedi sana onu anlamadım ben

Kuzumm niye üzdün kendini. Bence problem yok. Geriden gelip haftasını yakalaynlar var. Kalbinin durmasıyla geriden gelmeisnin bi alakası var mı bilmiorum ama üzme kendini hemen

Yok doktor önemsemediğini söyledi ama ilgilenmedi pek. Geçenki hamileliğimde de bana geç döllenme geriden geliyo dedi kalbi durdu
icini karart ma canim benim kizimda iki hafta gerideydi erken dogum yapmistim 36 haftalik degilde 33 haftalik gibi fazla gelismemis dedi 4 gun yatti hastanede simdi koca bir kiz oldu dr hersey diyor kafana bir haftayi takma gecmiste yasadiklatini simdiki bebeginle bir tutma sen ona inan yeter seninle kalacaktir zaten

Kuzumm niye üzdün kendini. Bence problem yok. Geriden gelip haftasını yakalaynlar var. Kalbinin durmasıyla geriden gelmeisnin bi alakası var mı bilmiorum ama üzme kendini hemen
İnşallah öyle olur benim de kuzum valla yıprattım kendimi yarın başka bi doktora gidicwm

İnşallah öyle olur benim de kuzum valla yıprattım kendimi yarın başka bi doktora gidicwm
Git tabiki. Ama hemen kendini üzme. Bak bebegi cok etkiliyo senin moralin onu düşün. Sen iyi ol bebeginde iyi olsun. Şimdi tüm olumsuzlukları at. Güzel düşün. Rabbim ol derse hersey olur Rabbime emanet bolca dua lazım

Çok ediyprum çok herkes için hepimiz içinn

Canım üzülme ben çok form okuyorum bazı gebelikler bir hafta geriden gelebilirmiş bu gerçekten önemli olsaydı doktor sana söylerdi bence üzülüp minnoşuda üzme..

Canım üzülme ben çok form okuyorum bazı gebelikler bir hafta geriden gelebilirmiş bu gerçekten önemli olsaydı doktor sana söylerdi bence üzülüp minnoşuda üzme..
Kafama takılan tek şey kese ölçümü 5 hafta diyor internet ama doktor 4 hafta dedi. Yarın başla doktora gidicem en iyi o aydınlatacak beni

Kafama takılan tek şey kese ölçümü 5 hafta diyor internet ama doktor 4 hafta dedi. Yarın başla doktora gidicem en iyi o aydınlatacak beni
Bencede 5 haftalık kuzum bu doktorları da anlamak cidden zor yani başka doktora gitmekle iyi yapmış olacaksın kendini yıpratma sakın bence gerler yolunda bak gör hiç sıkma canını dua edeceğim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…