İşte bilmiyorum ki salak doktor ben bunu pek önemsemiyorum dedi. Ama geçen hamileliğimde de geriden geliyodu geç döllenme dedi kalbi durduBu kötü bi şey mi anlamdım ? Geriden mi geliyor yoksa geç döllenme olmuş da yolunda mi her şey
Zaten geç yumurtladığın için sata göre değil yumurtlama tarihine göre hesaplaması gerekmiyor mu? Çok şükür kese görünmüş. Doktor sorun olduğunu söyledi mi? Üzme kendini daha olumsuz etkilenir.Çok mutsuzum mahvettim kendimi ağlamaktan ya. Sat 1 mayıstı ama ben 19 unda yumurtlamıştım geç yumurtlama yani. Sata göre 5+5 olması gereken bebek 4 haftalık dedi doktor kesesi 5.50mm
Yok doktor önemsemediğini söyledi ama ilgilenmedi pek. Geçenki hamileliğimde de bana geç döllenme geriden geliyo dedi kalbi durduZaten geç yumurtladığın için sata göre değil yumurtlama tarihine göre hesaplaması gerekmiyor mu? Çok şükür kese görünmüş. Doktor sorun olduğunu söyledi mi? Üzme kendini daha olumsuz etkilenir.
Sen yine de aklına kötü şeyler getirme her zaman aynı şey olacak diye birşey yok. Sen iğne kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Bu defa öyle birşey olmaz inşallah.İşte bilmiyorum ki salak doktor ben bunu pek önemsemiyorum dedi. Ama geçen hamileliğimde de geriden geliyodu geç döllenme dedi kalbi durdu
Tabii kiiii her şeyi vereceğimanladım canımm doktora gidince de haber verirsinnn
Kuzum dur hemen neden ağladın ağlama bir kere o boyuttaki kese 5 haftalik oluyor neden 4 dedi sana onu anlamadım benÇok mutsuzum mahvettim kendimi ağlamaktan ya. Sat 1 mayıstı ama ben 19 unda yumurtlamıştım geç yumurtlama yani. Sata göre 5+5 olması gereken bebek 4 haftalık dedi doktor kesesi 5.50mm
Yaaaa hayıırrr öyle düşünme bencr her şey güzel gidecekİşte bilmiyorum ki salak doktor ben bunu pek önemsemiyorum dedi. Ama geçen hamileliğimde de geriden geliyodu geç döllenme dedi kalbi durdu
Amin ins canimİnşallah hayırlısıyla olsa, sen de bu ay inş görürsün çift çizgiyi
Kuzumm niye üzdün kendini. Bence problem yok. Geriden gelip haftasını yakalaynlar var. Kalbinin durmasıyla geriden gelmeisnin bi alakası var mı bilmiorum ama üzme kendini hemenÇok mutsuzum mahvettim kendimi ağlamaktan ya. Sat 1 mayıstı ama ben 19 unda yumurtlamıştım geç yumurtlama yani. Sata göre 5+5 olması gereken bebek 4 haftalık dedi doktor kesesi 5.50mm
icini karart ma canim benim kizimda iki hafta gerideydi erken dogum yapmistim 36 haftalik degilde 33 haftalik gibi fazla gelismemis dedi 4 gun yatti hastanede simdi koca bir kiz oldu dr hersey diyor kafana bir haftayi takma gecmiste yasadiklatini simdiki bebeginle bir tutma sen ona inan yeter seninle kalacaktir zatenYok doktor önemsemediğini söyledi ama ilgilenmedi pek. Geçenki hamileliğimde de bana geç döllenme geriden geliyo dedi kalbi durdu
Evet iğne coraspirin ve vajinal jel kullanıyorum kuzumSen yine de aklına kötü şeyler getirme her zaman aynı şey olacak diye birşey yok. Sen iğne kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Bu defa öyle birşey olmaz inşallah.
İnşallah öyle olur benim de kuzum valla yıprattım kendimi yarın başka bi doktora gidicwmKuzumm niye üzdün kendini. Bence problem yok. Geriden gelip haftasını yakalaynlar var. Kalbinin durmasıyla geriden gelmeisnin bi alakası var mı bilmiorum ama üzme kendini hemen
İnşallah canımmm inşallahhhhYaaaa hayıırrr öyle düşünme bencr her şey güzel gidecek
Git tabiki. Ama hemen kendini üzme. Bak bebegi cok etkiliyo senin moralin onu düşün. Sen iyi ol bebeginde iyi olsun. Şimdi tüm olumsuzlukları at. Güzel düşün. Rabbim ol derse hersey olur Rabbime emanet bolca dua lazımİnşallah öyle olur benim de kuzum valla yıprattım kendimi yarın başka bi doktora gidicwm
Çok ediyprum çok herkes için hepimiz içinnGit tabiki. Ama hemen kendini üzme. Bak bebegi cok etkiliyo senin moralin onu düşün. Sen iyi ol bebeginde iyi olsun. Şimdi tüm olumsuzlukları at. Güzel düşün. Rabbim ol derse hersey olur Rabbime emanet bolca dua lazım
Canım üzülme ben çok form okuyorum bazı gebelikler bir hafta geriden gelebilirmiş bu gerçekten önemli olsaydı doktor sana söylerdi bence üzülüp minnoşuda üzme..Çok mutsuzum mahvettim kendimi ağlamaktan ya. Sat 1 mayıstı ama ben 19 unda yumurtlamıştım geç yumurtlama yani. Sata göre 5+5 olması gereken bebek 4 haftalık dedi doktor kesesi 5.50mm
15haziran bat ama kan sonucu bekliyorumevet kuzum burdan devam edelim demiştikkk
Kafama takılan tek şey kese ölçümü 5 hafta diyor internet ama doktor 4 hafta dedi. Yarın başla doktora gidicem en iyi o aydınlatacak beniCanım üzülme ben çok form okuyorum bazı gebelikler bir hafta geriden gelebilirmiş bu gerçekten önemli olsaydı doktor sana söylerdi bence üzülüp minnoşuda üzme..
Bencede 5 haftalık kuzum bu doktorları da anlamak cidden zor yani başka doktora gitmekle iyi yapmış olacaksın kendini yıpratma sakın bence gerler yolunda bak gör hiç sıkma canını dua edeceğim kuzumKafama takılan tek şey kese ölçümü 5 hafta diyor internet ama doktor 4 hafta dedi. Yarın başla doktora gidicem en iyi o aydınlatacak beni
Haber et çiçeğim15haziran bat ama kan sonucu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?