Canımsın benimm Allah razı olsun. Senin 5. Haftadayken kese kaç mm diBencede 5 haftalık kuzum bu doktorları da anlamak cidden zor yani başka doktora gitmekle iyi yapmış olacaksın kendini yıpratma sakın bence gerler yolunda bak gör hiç sıkma canını dua edeceğim kuzum
Kuzum ben hiç ovulasyon yapmadım ama burada yapan cok var onlarda yazarlar sana şimdi :) S Storycan M Mom42Azze bugun basladim canim ovulasyona 11 gunum nasil test ben bilmedigim icin sana yapip hergun atmayi dusunuyirum tabi yormazsam seniEki Görüntüle 2647426
Yarın başka bi doktora daha gideyim de olmadı haftaya bidaha gidicem kuzum inşallah sorun yoktur
Daha var canım benim yapmaya devam et. Çok damlatma hangi marka buAzze bugun basladim canim ovulasyona 11 gunum nasil test ben bilmedigim icin sana yapip hergun atmayi dusunuyirum tabi yormazsam seniEki Görüntüle 2647426
3 damla damlattim laboguick markasiDaha var canım benim yapmaya devam et. Çok damlatma hangi marka bu
yok canım ne kusuru olur mu öyle şeyOylemi benseni ovulasyonla takip ediyorsun saniyordum canim kusurabakma
Sagol canim ,:)yok canım ne kusuru olur mu öyle şey
Ben de yaptım labaquick. Hergün tarif ve adetin kaçıncı günü olduğunu yaz testin yanına ve hergün aynı saatte işk idrardan sonra 2 saat sıvı tüketmeden yapacağın idrarla testi yap canım. Attığında testleri beni etiketle bakarım ben3 damla damlattim laboguick markasi
Tamam canim cok sagolasinBen de yaptım labaquick. Hergün tarif ve adetin kaçıncı günü olduğunu yaz testin yanına ve hergün aynı saatte işk idrardan sonra 2 saat sıvı tüketmeden yapacağın idrarla testi yap canım. Attığında testleri beni etiketle bakarım ben
Canım bekle bakalım kese düzgün konturlu değil falan dedi mi her gün 1 mm büyür kese belki yavaş büyüyor minnos. Bir de doktorlar ultrasonda öyle görüyor ama başka doktor başka söylüyor ben düşük yaptığımda kızın biri perisandi doktor geçen hafta 7 haftalık görünüyor dedi bu hafta 5 haftalık dedi diye başka doktora git mm bu yanlış olcebilir. Benim oğlum ultrasonda hep büyük gorunuyordu normal doguramayabilirsin falan diyorlardı ve kaç doktor dedi bunu doğdu ki minicik bir bebek zayıftı yaniÇok mutsuzum mahvettim kendimi ağlamaktan ya. Sat 1 mayıstı ama ben 19 unda yumurtlamıştım geç yumurtlama yani. Sata göre 5+5 olması gereken bebek 4 haftalık dedi doktor kesesi 5.50mm
Yarın gidicem bakalım işte kuzum inşallah güzrl şeyler duyarımCanım bekle bakalım kese düzgün konturlu değil falan dedi mi her gün 1 mm büyür kese belki yavaş büyüyor minnos. Bir de doktorlar ultrasonda öyle görüyor ama başka doktor başka söylüyor ben düşük yaptığımda kızın biri perisandi doktor geçen hafta 7 haftalık görünüyor dedi bu hafta 5 haftalık dedi diye başka doktora git mm bu yanlış olcebilir. Benim oğlum ultrasonda hep büyük gorunuyordu normal doguramayabilirsin falan diyorlardı ve kaç doktor dedi bunu doğdu ki minicik bir bebek zayıftı yani
4 haftalik bebek kesesi 3_5 mm oluyormus canim sen kafayi bosa takiyorsun her dr da inanma bazen ay basilari tutuyor kadinsa hele regli gunene denk gelmissindirYarın gidicem bakalım işte kuzum inşallah güzrl şeyler duyarım
Ya bugün doğumhanedeydi çok gecikti hastaları birikti haliyle çok hızlı hızlı baktı zaten 10 sn ultrasonla baktı bakmadı. İnternette öyle yazıyor ama acaba gerçek gebelerin de öyle mi çıkıyo. Çıkan bi arkadaşım var o söyledi ama kafam takılıyo işte4 haftalik bebek kesesi 3_5 mm oluyormus canim sen kafayi bosa takiyorsun her dr da inanma bazen ay basilari tutuyor kadinsa hele regli gunene denk gelmissindir
Benmde ilk baslarda oyleydi bebek buyudukce normale donmustuİşte bilmiyorum ki salak doktor ben bunu pek önemsemiyorum dedi. Ama geçen hamileliğimde de geriden geliyodu geç döllenme dedi kalbi durdu
İnşallah dediğiniz gibi olur ya çok sağolunBenmde ilk baslarda oyleydi bebek buyudukce normale donmustu
Tamam iste haftaya git ona de sen boyle dedin diye inkar eder basi kalabaliktan seni savusturmus birde artik sen hamileligin tadini cikar canim ya hamileyim ben de ayaklarini uzat ac guzel bir film al meyvebi yanina kuru yemisdeYa bugün doğumhanedeydi çok gecikti hastaları birikti haliyle çok hızlı hızlı baktı zaten 10 sn ultrasonla baktı bakmadı. İnternette öyle yazıyor ama acaba gerçek gebelerin de öyle mi çıkıyo. Çıkan bi arkadaşım var o söyledi ama kafam takılıyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?