- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
Ozel hastane tup bebek merkezi normalde ama normal gebelik takipleri yapiliyor dr cem akarsuKızlar Ankara’da olan var mı, hangi doktorları tercih ediyorsunuz bana özel hastanelerden doktor önerisinde bulunur musunuz
Yatın riskli gebelik uzmanına gidicem o doktor işinin ehli o güzel bişeyler derse hemen yazıcam size ama bişey yazmazsam bilin ki kendimi kahrediyorumdurTamam iste haftaya git ona de sen boyle dedin diye inkar eder basi kalabaliktan seni savusturmus birde artik sen hamileligin tadini cikar canim ya hamileyim ben de ayaklarini uzat ac guzel bir film al meyvebi yanina kuru yemisdesuan seni kimse uzemez sen kolay yapmadin bu kucuk yaramazi hicte arastirma kese bebek falan sadece dinlen
Kizamiyorum sana hamilesin diye benide perisan ettin bence bebegin gayet saglikli bir iki hafta kucuk buyuk cikmis bunlara takilma balim zamanini tamamlar dogar o gec gelen bebek kesesi yuzunden dusuk oldugunu zannetmiyorum nasipde yokmus o zaten ayin 19 dan olmus daha ayin kaci ne bekliyoruzki 9 ayda bu cocuk ana okullu olmayacak dr da gorsem yolacam onuYatın riskli gebelik uzmanına gidicem o doktor işinin ehli o güzel bişeyler derse hemen yazıcam size ama bişey yazmazsam bilin ki kendimi kahrediyorumdur
Bu pimpirik beni çok yaşatmaz yavrum öksüz kalır zatenKizamiyorum sana hamilesin diye benide perisan ettin bence bebegin gayet saglikli bir iki hafta kucuk buyuk cikmis bunlara takilma balim zamanini tamamlar dogar o gec gelen bebek kesesi yuzunden dusuk oldugunu zannetmiyorum nasipde yokmus o zaten ayin 19 dan olmus daha ayin kaci ne bekliyoruzki 9 ayda bu cocuk ana okullu olmayacak dr da gorsem yolacam onu
Tahmin edebiliyorum cunku ben senden beterim birde panik atak hastasiyim dusun ama takilip uzulmek birseyleri degistirmiyor aksine daha kotu hal alip olanida stresten yok ediyor emin ol bu hallerine guleceksin o doguncaBu pimpirik beni çok yaşatmaz yavrum öksüz kalır zatenallah korusun bunları sen yaşamış olsaydın ayy seni ne güzel teselli eder rahatlatırdım ama konu ben oluncaaaaa
Ay inşallah inşallah her gece bu kadınlar kulübü duamda rabbim bizim gibi benek isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasınTahmin edebiliyorum cunku ben senden beterim birde panik atak hastasiyim dusun ama takilip uzulmek birseyleri degistirmiyor aksine daha kotu hal alip olanida stresten yok ediyor emin ol bu hallerine guleceksin o dogunca
Amin canim saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin cumlemize rabbimAy inşallah inşallah her gece bu kadınlar kulübü duamda rabbim bizim gibi benek isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın
Kuzum ben hiç hatırlamıyorum ama 7.73 mm yazıyor doğru baktıysam tabiCanımsın benimm Allah razı olsun. Senin 5. Haftadayken kese kaç mm di
Kuzum ben hiç hatırlamıyorum ama 7.73 mm yazıyor doğru baktıysam tabi
Bana da 5.50 ile 4 haftalık dediKuzum ben hiç hatırlamıyorum ama 7.73 mm yazıyor doğru baktıysam tabi
Keselerin ölçümünden çok anladığım söylenemezKafama takılan tek şey kese ölçümü 5 hafta diyor internet ama doktor 4 hafta dedi. Yarın başla doktora gidicem en iyi o aydınlatacak beni
Canım ben Ankara’da bir kez zahide küçükün özel muayenehanesine gittim bu formda öneren bi kişi sayesinde yorumlara baktım birde instada takip ettim iyi gibiydi tabi bi insana iyi demek için biraz zaman lazım zaten 5dk bakıp gönderiyorlarKızlar Ankara’da olan var mı, hangi doktorları tercih ediyorsunuz bana özel hastanelerden doktor önerisinde bulunur musunuz
Yaaa sence çok muuu düşük bu değer ben hiç anlmıyorum daha mı yüksek olmalıydı kuzum bu değer?Oyy minnoş❤ Baktır 2 günde bir mutlaka
Öyle yapıcam kuzum inşallah güzel haberler veririmKeselerin ölçümünden çok anladığım söylenemeznette yazıyordur bence ama asla canını sıkma kötü bi durumu hemen söylerler sendede sorun olduğunu düşünmüyorum yarın başka doktora git bence kuzum
Değerin kaç olduğu hiç önemli değil kuzum önemli olan 2 günde bir güzel artması. Bir daha ne zaman kan vereceksinYaaa sence çok muuu düşük bu değer ben hiç anlmıyorum daha mı yüksek olmalıydı kuzum bu değer?
Ayyy o kadın çok tatlııı ben de sırf başka şehirden kalkıp ona giderimmmCanım ben Ankara’da bir kez zahide küçükün özel muayenehanesine gittim bu formda öneren bi kişi sayesinde yorumlara baktım birde instada takip ettim iyi gibiydi tabi bi insana iyi demek için biraz zaman lazım zaten 5dk bakıp gönderiyorlar
Yaaaa olleey kız sabahtan beri içim içimi yiyo çok düşük çıktı galiba bu falan diye karnım da ağrıyo regl olcakmışım gibi triplerdeyimmmmmDeğerin kaç olduğu hiç önemli değil kuzum önemli olan 2 günde bir güzel artması. Bir daha ne zaman kan vereceksin
Ay hayır hiç dert etme kimseyi de dinleme aen en erken öğrendiğin için öyle çıkmış. Kasıklarının ağrıması normal o olur. Ne zaman kan vereceksin bi dahaYaaaa olleey kız sabahtan beri içim içimi yiyo çok düşük çıktı galiba bu falan diye karnım da ağrıyo regl olcakmışım gibi triplerdeyimmmmm
Doktor yarın çağırdıı yarın ister herhalde bir dahaaa diye düşünüyorumm. Evet ya 3-4 gün önce öğrendim resmenn. Sen nasılsın? Moralin iyi mi?Ay hayır hiç dert etme kimseyi de dinleme aen en erken öğrendiğin için öyle çıkmış. Kasıklarının ağrıması normal o olur. Ne zaman kan vereceksin bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?