evet ya inşallah bizlerdr tez zamanda aralarına katılırız beeMerhaba kizlar nasilsiniz
Azze Canim maşallah bu ay baya hamişimiz var rabbim kucaklarina alamayi nasip bizede hamile kalmayi etsin insallah ☺ bugun de arkadasim doğum yapti kizina kavustu cok sukur
Özellikle belirttim ben aile öyküsünde pıhtı oldğnu. Ayrıca çizili olanlar ünv de yapılmıo. Ben ünv hastanesine gititm özele gidip yatırcam yarın ücretli. Ee pıhtı için deilse nedir olay anlamadım.Pıhtılaşma için sadece panel bakılmıyor yanı sıra o kağıtta yazanlarda önemli fakat size trombofili paneli niye istememişki.. Gerçi ünv yada şehir hastanesi değilse trombofili bakılmıyor diye biliyorum.. lupus da bagisiklikla ilgili bir test..
Canım arkadaşa sormuşsun ya kaç mm di diye 5.5 mm ile 7.73 ml arasında sadece 2 gün var ben bunu yakın zamanda yaşadım gittim 4 mm di iki gün sonra gittim 6mm di doktor her gün bir mm büyümesini bekleriz büyümesi normal dedi. Canım inşallah bir sıkıntı çıkmaz değerlerin de iyi yukseldi kan sulandiricida kullanıyorsunCanımsın benimm Allah razı olsun. Senin 5. Haftadayken kese kaç mm di
Ay inşallah bitanem yaa doktor bugün çok başından savdı ondan da tedirgin oldum. Yarın gidelim Bakalım eğer 6.5 olmuşsa bile herşey yolunda olabilirCanım arkadaşa sormuşsun ya kaç mm di diye 5.5 mm ile 7.73 ml arasında sadece 2 gün var ben bunu yakın zamanda yaşadım gittim 4 mm di iki gün sonra gittim 6mm di doktor her gün bir mm büyümesini bekleriz büyümesi normal dedi. Canım inşallah bir sıkıntı çıkmaz değerlerin de iyi yukseldi kan sulandiricida kullanıyorsun
Aynen hamileler de kullanabiliyor dayanamayacak kadarsa ağrın iç bence..Kizlar çok boğazım ağrıyor 1 parol içsem olur mu adetime 8 gün var zararı yok diye biliyorum parolun
işte kuzum hazırlık yapıyom ben hepimizin bebişlerinin cinsiyetini söylicem bakarak, Allah o günleri göstersin biran evvelAllahım biz ne zaman bu evreye geçeceğiiizz
İnşallah canımmmişte kuzum hazırlık yapıyom ben hepimizin bebişlerinin cinsiyetini söylicem bakarak, Allah o günleri göstersin biran evvel
Pıhtı için ama trombofili paneli değil..Özellikle belirttim ben aile öyküsünde pıhtı oldğnu. Ayrıca çizili olanlar ünv de yapılmıo. Ben ünv hastanesine gititm özele gidip yatırcam yarın ücretli. Ee pıhtı için deilse nedir olay anlamadım.
Aminn aminnn kuzuu melinda dan haber alıyo musunAllahım yicem ya ❤ Kese boyundan kese şekline kadar herkese koşturuyo sana allah çifter çifter versin hemi sana hemAzze ye
Amin aminAllahım yicem ya ❤ Kese boyundan kese şekline kadar herkese koşturuyo sana allah çifter çifter versin hemi sana hemAzze ye
Ders çalışmam gerekiyor konsantre olamıyorum boğazım agrirken normalde dayanilmayacak ağrı değil aslında. Dertsiz başımı derde sokuyorum işte ne işin var 34 yaşında sınava giriyorsunAynen hamileler de kullanabiliyor dayanamayacak kadarsa ağrın iç bence..
Seni yerim minnak kuzu adını bana özelden söyle de dualarımda regen demeyeyim tam hedefe gitsin duaAmin aminyetişirim kuzum sağlıkla alın inşallah kucaklarınza bebişlerinizi senin keseye de bakıcam sen yarınki doktora git gel de .
Ya kıyamam ne sınavına giriyosun kpss falan mı hiç takip etmedim bu ara.. iç o zaman daha var regline senle yakın bizim batlar ben diş röntgeni bile çekttrdim bu ay kurşun yelekle gerçi... inşallah bişi olmaz iç bence ağrıyla derste çalışılmaz çünküDers çalışmam gerekiyor konsantre olamıyorum boğazım agrirken normalde dayanilmayacak ağrı değil aslında. Dertsiz başımı derde sokuyorum işte ne işin var 34 yaşında sınava giriyorsun
Tamam kuzum söylerimSeni yerim minnak kuzu adını bana özelden söyle de dualarımda regen demeyeyim tam hedefe gitsin dua
Başka doktora gitti mi ?Evet kuzum daha bugün konuştuk. Kıyamam meleğim kendi derdini bırakıp bana laf anlatmaya çalıltı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?