Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar nasilsiniz
Azze Canim maşallah bu ay baya hamişimiz var rabbim kucaklarina alamayi nasip bizede hamile kalmayi etsin insallah ☺ bugun de arkadasim doğum yapti kizina kavustu cok sukur
evet ya inşallah bizlerdr tez zamanda aralarına katılırız bee gecen ay takmamıstım ama bu ay hamile kalma istegim cok arttı Allahım nasip eder inşallah. İliskiden sonra hic yatıp bekleyemiyorum akıyo hep ama bilmiyorum nasip olur mu

Özellikle belirttim ben aile öyküsünde pıhtı oldğnu. Ayrıca çizili olanlar ünv de yapılmıo. Ben ünv hastanesine gititm özele gidip yatırcam yarın ücretli. Ee pıhtı için deilse nedir olay anlamadım.

Canımsın benimm Allah razı olsun. Senin 5. Haftadayken kese kaç mm di
Canım arkadaşa sormuşsun ya kaç mm di diye 5.5 mm ile 7.73 ml arasında sadece 2 gün var ben bunu yakın zamanda yaşadım gittim 4 mm di iki gün sonra gittim 6mm di doktor her gün bir mm büyümesini bekleriz büyümesi normal dedi. Canım inşallah bir sıkıntı çıkmaz değerlerin de iyi yukseldi kan sulandiricida kullanıyorsun

Ay inşallah bitanem yaa doktor bugün çok başından savdı ondan da tedirgin oldum. Yarın gidelim Bakalım eğer 6.5 olmuşsa bile herşey yolunda olabilir

Kizlar çok boğazım ağrıyor 1 parol içsem olur mu adetime 8 gün var zararı yok diye biliyorum parolun

M Mom42 Bu arada forumda kese şekline göre cinsiyet tahmini diye konuyu okumuştum canım seninkisi kız gibi duruyor

Aynen hamileler de kullanabiliyor dayanamayacak kadarsa ağrın iç bence..
Ders çalışmam gerekiyor konsantre olamıyorum boğazım agrirken normalde dayanilmayacak ağrı değil aslında. Dertsiz başımı derde sokuyorum işte ne işin var 34 yaşında sınava giriyorsun

Ders çalışmam gerekiyor konsantre olamıyorum boğazım agrirken normalde dayanilmayacak ağrı değil aslında. Dertsiz başımı derde sokuyorum işte ne işin var 34 yaşında sınava giriyorsun
Ya kıyamam ne sınavına giriyosun kpss falan mı hiç takip etmedim bu ara.. iç o zaman daha var regline senle yakın bizim batlar ben diş röntgeni bile çekttrdim bu ay kurşun yelekle gerçi... inşallah bişi olmaz iç bence ağrıyla derste çalışılmaz çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…