- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
İnsallah bitanem ben akişina biraktim vallah yatiyorum ben esim dustan cikana kadar sonra kalkiyorum olur insallah yaaevet ya inşallah bizlerdr tez zamanda aralarına katılırız beegecen ay takmamıstım ama bu ay hamile kalma istegim cok arttı Allahım nasip eder inşallah. İliskiden sonra hic yatıp bekleyemiyorum akıyo hep ama bilmiyorum nasip olur mu
Ne bilim Allah nasip edince olur da kendimizi yiyoruzz :) bende geçen ay bırakmıştımİnsallah bitanem ben akişina biraktim vallah yatiyorum ben esim dustan cikana kadar sonra kalkiyorum olur insallah yaa
Yok canim yaa kpss değil sınavsız ikinci üniversite hakkı verdi devlet arkadaşlar okuyordu hep ben de 1 bölüm daha okuyayım dedim ama ağır geliyor artık yaş geçmiş bunaldım valla 2. Sınıfım ama birakasim varYa kıyamam ne sınavına giriyosun kpss falan mı hiç takip etmedim bu ara.. iç o zaman daha var regline senle yakın bizim batlar ben diş röntgeni bile çekttrdim bu ay kurşun yelekle gerçi... inşallah bişi olmaz iç bence ağrıyla derste çalışılmaz çünkü
Aynen oyle canimm insallah olurNe bilim Allah nasip edince olur da kendimizi yiyoruzz :) bende geçen ay bırakmıştımbu ay da cok takmıyorum da olsa fena olmazzz :)
Yaa daha zor hiç finallerle uğraşacak yaşlar değil bizim yaşlar çok haklısın canım Allah kolaylık versinYok canim yaa kpss değil sınavsız ikinci üniversite hakkı verdi devlet arkadaşlar okuyordu hep ben de 1 bölüm daha okuyayım dedim ama ağır geliyor artık yaş geçmiş bunaldım valla 2. Sınıfım ama birakasim var
Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallahGitti o da aynısını demiş sanırım kuzum
Kuzumm heveslendirmiyim ama olabilir bence ovu testlerde belli oluyo diyolar ki ben de şahit oldumKızlar adetim 1 gün gecikti evde ovi testi vardı onu yaptım böyle çıktı
Geç döllenmeyse kanda çıkmaz yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmesi gerekKızlar benim adet im yarın bügün şiddetli baş ağrısı ve bulantı ile acile gittim gebelik varmı diye kanda bakıldı ama negatif cıktı acaba gec döllenme olabilirmi yoksa geç döllenme olsa bile kanda çıkarmıydı
Hamilelik olabilirKızlar adetim 1 gün gecikti evde ovi testi vardı onu yaptım böyle çıktı
Bende heveslenmek istemiyorum böyle kıpkırmızı çıktı dünden beri aşırı derecede bel agrım var ben adet gelecek diye önemsemedim bi ara duymuştum ovi testlerinde çıktığını o yüzden yapayım dedim hemen çıktı zaten çift çizgiKuzumm heveslendirmiyim ama olabilir bence ovu testlerde belli oluyo diyolar ki ben de şahit oldum❤
5 yıldır bekliyoruz nasip olmadı hiç yarın adet günüm adet olursam zaten değilimdir ama gecerse tekrar test yapıcamGeç döllenmeyse kanda çıkmaz yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmesi gerek
Yarın mutlaka gebelik testi al yapBende heveslenmek istemiyorum böyle kıpkırmızı çıktı dünden beri aşırı derecede bel agrım var ben adet gelecek diye önemsemedim bi ara duymuştum ovi testlerinde çıktığını o yüzden yapayım dedim hemen çıktı zaten çift çizgi
Ayy heveslenmek hiç istemiyorum ya gidip bi kanmi versem yada yarın gebelik testi alıp yapsam mi bilemedimHamilelik olabilir
Yumurtlama gününü takip etmiş miydin?5 yıldır bekliyoruz nasip olmadı hiç yarın adet günüm adet olursam zaten değilimdir ama gecerse tekrar test yapıcam
Testi al yap hemen sonra kan vermeye gitAyy heveslenmek hiç istemiyorum ya gidip bi kanmi versem yada yarın gebelik testi alıp yapsam mi bilemedim
Ha o farklı mı. Genetik testler bunlar değil mi. Eşimden bişey istemedi amaPıhtı için ama trombofili paneli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?