Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah bitanem ben akişina biraktim vallah yatiyorum ben esim dustan cikana kadar sonra kalkiyorum olur insallah yaa

İnsallah bitanem ben akişina biraktim vallah yatiyorum ben esim dustan cikana kadar sonra kalkiyorum olur insallah yaa
Ne bilim Allah nasip edince olur da kendimizi yiyoruzz :) bende geçen ay bırakmıştım bu ay da cok takmıyorum da olsa fena olmazzz :)

Yok canim yaa kpss değil sınavsız ikinci üniversite hakkı verdi devlet arkadaşlar okuyordu hep ben de 1 bölüm daha okuyayım dedim ama ağır geliyor artık yaş geçmiş bunaldım valla 2. Sınıfım ama birakasim var

Yaa daha zor hiç finallerle uğraşacak yaşlar değil bizim yaşlar çok haklısın canım Allah kolaylık versin

Kızlar adetim 1 gün gecikti evde ovi testi vardı onu yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• 15919025461081480103779564732881.webp
    68,5 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar benim adet im yarın bügün şiddetli baş ağrısı ve bulantı ile acile gittim gebelik varmı diye kanda bakıldı ama negatif cıktı acaba gec döllenme olabilirmi yoksa geç döllenme olsa bile kanda çıkarmıydı

Geç döllenmeyse kanda çıkmaz yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmesi gerek

Kuzumm heveslendirmiyim ama olabilir bence ovu testlerde belli oluyo diyolar ki ben de şahit oldum❤
Bende heveslenmek istemiyorum böyle kıpkırmızı çıktı dünden beri aşırı derecede bel agrım var ben adet gelecek diye önemsemedim bi ara duymuştum ovi testlerinde çıktığını o yüzden yapayım dedim hemen çıktı zaten çift çizgi

Yarın mutlaka gebelik testi al yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…