Bence gebelik testi al yap sonra kan testi verirsinAyy heveslenmek hiç istemiyorum ya gidip bi kanmi versem yada yarın gebelik testi alıp yapsam mi bilemedim
Ovuslaysonla takip etmedim takvim uygulamam la takip ettim ama takvime göre değerlendirdim bir gün sonrası süt beyazı akıntı gördüm onuda değerlendirdim iki gün sonra sı sag kasık ağrısı ve akıntı gördüm onuda değerlendirdim yumurtlamam bu ay değişik oldu biraz bende tam emin degilimYumurtlama gününü takip etmiş miydin?
O Zaman bekle biraz canım adet tarihin geçsin bekle bakalımOvuslaysonla takip etmedim takvim uygulamam la takip ettim ama takvime göre değerlendirdim bir gün sonrası süt beyazı akıntı gördüm onuda değerlendirdim iki gün sonra sı sag kasık ağrısı ve akıntı gördüm onuda değerlendirdim yumurtlamam bu ay değişik oldu biraz bende tam emin degilim
Nasip inşallah rabbim bize nasip etmiştirO Zaman bekle biraz canım adet tarihin geçsin bekle bakalım
Çok mutsuzum
Pıhtılaşmanin olup olmamasından bahsetmek için trombofili paneli ve beraberinde doktorunun sana yazdığı degerlerin değerlendirilmesi lazım. Genetik testler için de doktorunun seni tıbbi genetik bölümüne göndermesi gerekiyordu eşinle birlikte. Yönlendirdi mi? Eşin daha önce spermiogram verdi mi?Ha o farklı mı. Genetik testler bunlar değil mi. Eşimden bişey istemedi ama
Galiba en iyisi bu cumartesi sabahı yazarım artık sonucu ozaman cumartesi görüşürüzBence gebelik testi al yap sonra kan testi verirsin
yaa çatlarııızGaliba en iyisi bu cumartesi sabahı yazarım artık sonucu ozaman cumartesi görüşürüz
Yani tatlı bi bayan yarın bidaha gideceğim bakalımAyyy o kadın çok tatlııı ben de sırf başka şehirden kalkıp ona giderimmm ❤
Bide bana sor ben bekleyemem sabahı kesin alır almaz yaparim en iyisi eve gelene kadar 4 5 saat idrarimi tutayım öyle yapayımyaa çatlarııız
evett evettt beklicez bakkBide bana sor ben bekleyemem sabahı kesin alır almaz yaparim en iyisi eve gelene kadar 4 5 saat idrarimi tutayım öyle yapayım
Aminnnnb tez zamanda tüm arkadaşlarımız Babil’lerine kavuşsun inşallahişte kuzum hazırlık yapıyom ben hepimizin bebişlerinin cinsiyetini söylicem bakarak, Allah o günleri göstersin biran evvel
Canım 7 de kalp atışını duydunuz mu ? buarada mercimek büyümüş artık :)Kuzum bu da 7+0 ken gittiğim ultrason
Canım 7 de kalp atışını duydunuz mu ? buarada mercimek büyümüş artık :)
Amin kuzum ne güzel duymuşsunuz maşallah bnmde 6+5 duyar mıyım bugün bilmiyorum ...Duyduk çok şükür canım ya rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?