Eşim daha önce spermiogram vermedi. Fr Genetiğe yönlendirmedi. Gerçi genetik bölümü bu süreçte kapalıymış. Bi yaptırayım bu testleri bi.Pıhtılaşmanin olup olmamasından bahsetmek için trombofili paneli ve beraberinde doktorunun sana yazdığı degerlerin değerlendirilmesi lazım. Genetik testler için de doktorunun seni tıbbi genetik bölümüne göndermesi gerekiyordu eşinle birlikte. Yönlendirdi mi? Eşin daha önce spermiogram verdi mi?
Bence duyarsın kuzumAmin kuzum ne güzel duymuşsunuz maşallah bnmde 6+5 duyar mıyım bugün bilmiyorum ...
Sigorta karşılıyor mu yaptırdığı doğumu acabaaa sorabilir misiniz?Yani tatlı bi bayan yarın bidaha gideceğim bakalım
Yavrum bence bütün ağrılar regl ağrısı gibiKızlar yumurtlama ağrısı yaşayan var mı? Nasıl oluyor
Canım ben geçen hafta hastaneye gittiğimde doktor dedi ki 3 aya kadar kahverengi lekelenmeler uçuk pembe bir kaç damla leke normal dedi ama yine sen bi git istersenKızlar merhaba acil yardım! Şu an 4+6 haftalık hamileyim Bu sabah kalktığımda kahverengi lekenmeler olmuştu afedersiniz tuvaletten kalktığımda ise peçeteye yine geldi korkuyorum acaba bi şey mi oluyor diye, çünkü yerleşme aşaması geçti yani bugün adetim geçeli 3 gün oldu böyle sonradan benim gibi lekelenme yaşayanlar var mi yoksa sorun mu yaşıyorum?
Kırmızıya dönmezse çok sorun olmaz büyük ihtimalle ama leke devam ederse istersen bi beta baktır benim kimyasal da kahverengi lekelenme ile başlamıştı canım inşallah senin öyle bişey olmazKızlar merhaba acil yardım! Şu an 4+6 haftalık hamileyim Bu sabah kalktığımda kahverengi lekenmeler olmuştu afedersiniz tuvaletten kalktığımda ise peçeteye yine geldi korkuyorum acaba bi şey mi oluyor diye, çünkü yerleşme aşaması geçti yani bugün adetim geçeli 3 gün oldu böyle sonradan benim gibi lekelenme yaşayanlar var mi yoksa sorun mu yaşıyorum?
Canım sigorta karşılamıyor sabit bir fiyatı var 8500 kendi muayenehanesinde koruda da aynı diye biliyorum 10 muayene baya saymışlardı unuttum başka önerilen bi kişi var mı acaba bizde hiç araştırmadık sadece ona gittik aslında birçok doktoru öneriyorlar ... her arkadaşım bi kişinin ismin verdi kimi araştıracağımı şaşırdım :)Sigorta karşılıyor mu yaptırdığı doğumu acabaaa sorabilir misiniz?
Kuzum kesenin sekli eğer böyle yuvarlak seklindeyse kız diyorlar ki yegenleriminde böyleydi arkadaşımın dar ve uzunlamasinaydı muz sekli gibi düsün ben de ne kadar ilginc demistim o da erkek oldu. forumda okuyunca kese sekline gore cinsiyet konusunu aa cidden dogru dedim. Yani deneyimlerimze gore seninki kız görünüyorKuzum bu da 7+0 ken gittiğim ultrason
Canım ben hissediyordum ağrı, adet ağrısından braz hafif oluyor, karnımda şişlk ve ağrı, kasıkda ağrı oluyorKızlar yumurtlama ağrısı yaşayan var mı? Nasıl oluyor
Ayy inşallah kuzumKuzum kesenin sekli eğer böyle yuvarlak seklindeyse kız diyorlar ki yegenleriminde böyleydi arkadaşımın dar ve uzunlamasinaydı muz sekli gibi düsün ben de ne kadar ilginc demistim o da erkek oldu. forumda okuyunca kese sekline gore cinsiyet konusunu aa cidden dogru dedim. Yani deneyimlerimze gore seninki kız görünüyortabi yanılma payı olur mu bilmem.. ne guzel bak kız istiyormussun insallah kızdır
dün akşam sol kasıgım cok ağrıdı dün de takvime göre yumurtlama günü acaba ilk kez bende mi hissettim dedimYavrum bence bütün ağrılar regl ağrısı gibi
benim dün akşam sol kasığım çok ağrıdı takvime göre de yumurtlama günüydü acaba ilk kez hissettim mi dedim :)Canım ben hissediyordum ağrı, adet ağrısından braz hafif oluyor, karnımda şişlk ve ağrı, kasıkda ağrı oluyor
tamam kuzumBenim kırmızlar geldi yeni Bat 10 temmuz
İyi canımm düzenli artması önemli olannKızlar bhcg 64,7 çıktı, bat15haziran, bata göre 3haftalık hesaplıyordum, bhcg de iyi galiba değilmi?Azze
Aaa benim sigortam koru’da geçerli canım ondan merak ettim. Ankara tıp esra çetinkaya çok iyi bir doktor onu da öneririm. Randevu almak çoooo zor amaCanım sigorta karşılamıyor sabit bir fiyatı var 8500 kendi muayenehanesinde koruda da aynı diye biliyorum 10 muayene baya saymışlardı unuttum başka önerilen bi kişi var mı acaba bizde hiç araştırmadık sadece ona gittik aslında birçok doktoru öneriyorlar ... her arkadaşım bi kişinin ismin verdi kimi araştıracağımı şaşırdım :)
canım yerleşme yenide oluyo olabilir. Ama bence doktora git mutlaka için rahat etsin birşey olmayabilirde olabilirdeKızlar merhaba acil yardım! Şu an 4+6 haftalık hamileyim Bu sabah kalktığımda kahverengi lekenmeler olmuştu afedersiniz tuvaletten kalktığımda ise peçeteye yine geldi korkuyorum acaba bi şey mi oluyor diye, çünkü yerleşme aşaması geçti yani bugün adetim geçeli 3 gün oldu böyle sonradan benim gibi lekelenme yaşayanlar var mi yoksa sorun mu yaşıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?