Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben geçen hafta hastaneye gittiğimde doktor dedi ki 3 aya kadar kahverengi lekelenmeler uçuk pembe bir kaç damla leke normal dedi ama yine sen bi git istersen
Kahverengi oluyor sadece bugün biraz kendimi izleyeyim sadece yerleşme kanaması geçti diye endişe duydum ilk gebeliğim o yüzden telaşlıyım biraz

Kırmızıya dönmezse çok sorun olmaz büyük ihtimalle ama leke devam ederse istersen bi beta baktır benim kimyasal da kahverengi lekelenme ile başlamıştı canım inşallah senin öyle bişey olmaz
Adetten bir gün önce betam 518 çıkmıştı dün verdim bugün sonucu bekliyorum kimyasal değil ama düşük olmasından korkuyorum sadece

Teşekkür ederim bugün gün içinde devam ederse gideceğim
Tamam canım bizede haberdar et. Seni korkutmak istemem ama ben düşüğümü kahverengi lekelerle yaptım. İlkten önemsemedim. Uzandım sende uzan. Kalkma bugün bol sıvı tüket

Ayy hafif ağrı Ve hafif kanama geçirenlere çok özeniyorummm ben her ay hastanelik oluyorumm. Şu anda da ağrım var bayaa mesela
Benimde lise de bi arkadaşımın çok ağrısı oluyodu kız hayattan kopuyodu resmen. Ben bazen hissetmem bile ağrım dahi olmaz :)

Sabah ilk idrar degil 4 saatlik yumurtlama basliyormu

Eklentiler

• IMG_20200612_105547.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 33
Yerlesme asamasini henuz gecmedin canim benim bes haftalik olunca bir gun lekelerim oldu kahve rengiydi regli oldum sandim sonra hamileydim

Ay inşallah öyledir adet olacağım sanıyorum ben de
Kirmizi veya siyah a donerse hemen kos dr ama sildikce gelen kahve rengi camur gibi leke olur benim lekem geldi ertesi gun kesildi dr gittim betam 2500 lerde idi hersey olabilir bazilari her ay oluyormus panik yapma agrin olursa ihmal etme ama

Kirmizi veya siyah a donerse hemen kos dr ama sildikce gelen kahve rengi camur gibi leke olur benim lekem geldi ertesi gun kesildi dr gittim betam 2500 lerde idi hersey olabilir bazilari her ay oluyormus panik yapma agrin olursa ihmal etme ama
Şimdilik kan Rengi vs değil su gibi ve kahverengi sadece. Bugün ben de beta sonucunu bekliyorum 1000lerde olması gerek inşallah yolundadır her şey

Ben storya yi etiketleyemedim beceriksizim dun geceyi degerlendirdim bugun ovu test boyle cikti dun silikti

Eklentiler

• IMG_20200612_110904.webp
    14 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…