Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım yani ben gördüklerime göre söylüyorum yine bilenler yazar. Yarın çatlar ve silikleşir büyük ihtimalle
Aksam ustu bir daha yapayim sabah 06 :30 da lavobaya gittim 11 de yaptim kahvalti bile yapmadim bu gecerli olur herhal artik hergun ayni saatte yaparim :)

Aksam ustu bir daha yapayim sabah 06 :30 da lavobaya gittim 11 de yaptim kahvalti bile yapmadim bu gecerli olur herhal artik hergun ayni saatte yaparim :)
Bugünü değerlendir bundan sonra 3 günüde inşallah tutsunn

Ben de varım. Ama artık planlamıyorum akışına bıraktım. Yapılması gereken her şeyi denedik uğraştıkça daha çok üzülüyorum. Allah bu yolda uğraş veren para harcayan herkese bir evlat nasip etsin.

Adetten bir gün önce betam 518 çıkmıştı dün verdim bugün sonucu bekliyorum kimyasal değil ama düşük olmasından korkuyorum sadece
Kese göründüyse korkma bu tarz lekelenmeler normal diyor doktorlar dinlenme gerekiyor ama çok kafaya takıyorsan doktora bi git istersen belki ilaç verir

BEnde planlıyorum ama hala kalamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…