Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa benim sigortam koru’da geçerli canım ondan merak ettim. Ankara tıp esra çetinkaya çok iyi bir doktor onu da öneririm. Randevu almak çoooo zor ama
Canım fiyatı hakkında bilgin var mı ben sanırım zahide küçük'e devam edeceğim bugün randevum vardı belki anlaşma yaparız umarım pişman olmam zaten anlaşamadığında yada düşük durumlarında muayene ücretlerini keserek ayrılış yapıyormuşsun

Aaa ya zahide hoca iyi gibi görünüyor, esra hoca ücretsiz canım devlet çünkü

Ocakta korunmayı bıraktık.
Martta hamile kaldım. Ama kimyasal gebelikmiş
Sonra nisan mayısta biraz toparlanmak istedim ara verdik. Bu ay tekrar deniyorum. Umarım hamile kalabilirim dün adetim bitti.
canım sıkıntı etme bence cok yenisin ve hamile kalabiliyorsun. Bende şubatta düşük yaptım o zamandan beri deniyorum olmadı.

canım sıkıntı etme bence cok yenisin ve hamile kalabiliyorsun. Bende şubatta düşük yaptım o zamandan beri deniyorum olmadı.
Çok yakın arkadaşım hamile kaldı bu ay
Çatlamadan sonra anans ve kabak çekirdeği yemiş. Bu ay deneyelim istersen :)
Senin yumurtlama ne zaman ?
Benim muhtemelen haftaya cuma cumartesi

Çok yakın arkadaşım hamile kaldı bu ay
Çatlamadan sonra anans ve kabak çekirdeği yemiş. Bu ay deneyelim istersen :)
Senin yumurtlama ne zaman ?
Benim muhtemelen haftaya cuma cumartesi
yaa ne faydası varmışş. Benim dündü canım takvime göre. Ve de dogruydu galiba dün gece kasık ağrım felan cok oldu birde akıntım kesildi birden

yaa ne faydası varmışş. Benim dündü canım takvime göre. Ve de dogruydu galiba dün gece kasık ağrım felan cok oldu birde akıntım kesildi birden
Ben de ovülasyon testi ile ayarlıyorum
Ama genelde doğru takvimşe gidiyorum.
Ananas ve kabak çekirdeği embrio gelişiminde etkisi oluyormuş. Tutunması içinde tabi

Canım bence yerleşme kanaması olabilir daha yeni gibi ama çok detaylı bilgi sahibi değilim ama doktorum bana eğer kanama tarzı birşey yaşarsan en yakın hastaneye git bana haber ver demişti ancak senin ki kanama değil yerleşme bence ....

Kan olmadı hiç ara ara devam ediyor bugün.

Bugün beta sonucum çıktı 1500lerde değerim, üç gün öncesine göre 3e katlamış durumda, bu tür lekenmelere olabilirmiş ama yine doktora gideceğim bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…