- 12 Nisan 2020
- 457
- 444
- 103
- 32
Yok henüz görmeye gitmedik erken diyeKese göründüyse korkmabu tarz lekelenmeler normal diyor doktorlar dinlenme gerekiyor ama çok kafaya takıyorsan doktora bi git istersen belki ilaç verir
Aynen canım bakalım nasıl gelecek sonuçGayet guzel cikmis betan simdi 4 gunluk bir beta bekliyorsun yani iki binleri gecmesi lazim canim kese gorunur
ne zamandr deniyorsunBEnde planlıyorum ama hala kalamadım
Canım fiyatı hakkında bilgin var mı ben sanırım zahide küçük'e devam edeceğim bugün randevum vardı belki anlaşma yaparız umarım pişman olmam zaten anlaşamadığında yada düşük durumlarında muayene ücretlerini keserek ayrılış yapıyormuşsunAaa benim sigortam koru’da geçerli canım ondan merak ettim. Ankara tıp esra çetinkaya çok iyi bir doktor onu da öneririm. Randevu almak çoooo zor ama
Ocakta korunmayı bıraktık.ne zamandr deniyorsun
Aaa ya zahide hoca iyi gibi görünüyor, esra hoca ücretsiz canım devlet çünküCanım fiyatı hakkında bilgin var mı ben sanırım zahide küçük'e devam edeceğim bugün randevum vardı belki anlaşma yaparız umarım pişman olmam zaten anlaşamadığında yada düşük durumlarında muayene ücretlerini keserek ayrılış yapıyormuşsun
canım sıkıntı etme bence cok yenisin ve hamile kalabiliyorsun. Bende şubatta düşük yaptım o zamandan beri deniyorum olmadı.Ocakta korunmayı bıraktık.
Martta hamile kaldım. Ama kimyasal gebelikmiş
Sonra nisan mayısta biraz toparlanmak istedim ara verdik. Bu ay tekrar deniyorum. Umarım hamile kalabilirimdün adetim bitti.
Çok yakın arkadaşım hamile kaldı bu aycanım sıkıntı etme bence cok yenisin ve hamile kalabiliyorsun. Bende şubatta düşük yaptım o zamandan beri deniyorum olmadı.
yaa ne faydası varmışş. Benim dündü canım takvime göre. Ve de dogruydu galiba dün gece kasık ağrım felan cok oldu birde akıntım kesildi birdenÇok yakın arkadaşım hamile kaldı bu ay
Çatlamadan sonra anans ve kabak çekirdeği yemiş. Bu ay deneyelim istersen :)
Senin yumurtlama ne zaman ?
Benim muhtemelen haftaya cuma cumartesi
Ben de ovülasyon testi ile ayarlıyorumyaa ne faydası varmışş. Benim dündü canım takvime göre. Ve de dogruydu galiba dün gece kasık ağrım felan cok oldu birde akıntım kesildi birden
Canım alttan mi ultrason yapıyor doktorKuzum bu da 7+0 ken gittiğim ultrason
Sen bat ne zamandı canım?Bence normal benim 2 gün önce 19 çıktı
Bende o yüzden telaş edip gitmiştim canım işte ama ilk 3 ay olur dediKahverengi oluyor sadece bugün biraz kendimi izleyeyim sadece yerleşme kanaması geçti diye endişe duydum ilk gebeliğim o yüzden telaşlıyım biraz
Yok canım karından baktıCanım alttan mi ultrason yapıyor doktor
Canım bence yerleşme kanaması olabilir daha yeni gibi ama çok detaylı bilgi sahibi değilim ama doktorum bana eğer kanama tarzı birşey yaşarsan en yakın hastaneye git bana haber ver demişti ancak senin ki kanama değil yerleşme bence ....Kızlar merhaba acil yardım! Şu an 4+6 haftalık hamileyim Bu sabah kalktığımda kahverengi lekenmeler olmuştu afedersiniz tuvaletten kalktığımda ise peçeteye yine geldi korkuyorum acaba bi şey mi oluyor diye, çünkü yerleşme aşaması geçti yani bugün adetim geçeli 3 gün oldu böyle sonradan benim gibi lekelenme yaşayanlar var mi yoksa sorun mu yaşıyorum?
Bu Esra hoca dediğiniz nerde Zahide hanımın koruda olduğunu biliyorum ama Esra hanımAaa ya zahide hoca iyi gibi görünüyor, esra hoca ücretsiz canım devlet çünkü
Kan olmadı hiç ara ara devam ediyor bugün.Canım bence yerleşme kanaması olabilir daha yeni gibi ama çok detaylı bilgi sahibi değilim ama doktorum bana eğer kanama tarzı birşey yaşarsan en yakın hastaneye git bana haber ver demişti ancak senin ki kanama değil yerleşme bence ....
Bu Esra hoca dediğiniz nerde Zahide hanımın koruda olduğunu biliyorum ama Esra hanım
13’ü görünüyor ama 1 gün önce 1 gün sonra olabilirim canımmSen bat ne zamandı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?