Seninkisi yerleşme bence bu zamanlarda böyle olması normal değilmi ben böyle düşünüyorum=? için rahat etsin diye doktora gidebilirsin.Kan olmadı hiç ara ara devam ediyor bugün.
Peki perinatolok mu kendisiankara tıp’ta canımm
Doktora gidecektin bugün gittin mi canim13’ü görünüyor ama 1 gün önce 1 gün sonra olabilirim canımm
Kizlar ya heveslennek istemiyorum ama göğüslerim ağrıyor geçen ay iyice yokladım adetten önce sadece kahverengi yerlerde ağrı oluyordu iki gündür artan genel bir göğüs ağrım var bu ay çok kilo aldım ondan olur mu bilmiyorum ama iki gebeligimde de şiddetli göğüslerim ağrıyordu daha da haftaya cuma adetim henüz karnimda ağrı yok hamile olsam karnimda çok agrirdi ama yine de bir umut işte sabah yüz üstü yatmisim dönerken ağrıyla uyandım resmen ama dediğim gibi ani kilo alimi da etkili midir bilmiyorumDoktora gidecektin bugün gittin mi canim
Kuzum adetine daha varsa çok belirti arayarak kendini yıpratma bence ama kilo ağrı yapmazKizlar ya heveslennek istemiyorum ama göğüslerim ağrıyor geçen ay iyice yokladım adetten önce sadece kahverengi yerlerde ağrı oluyordu iki gündür artan genel bir göğüs ağrım var bu ay çok kilo aldım ondan olur mu bilmiyorum ama iki gebeligimde de şiddetli göğüslerim ağrıyordu daha da haftaya cuma adetim henüz karnimda ağrı yok hamile olsam karnimda çok agrirdi ama yine de bir umut işte sabah yüz üstü yatmisim dönerken ağrıyla uyandım resmen ama dediğim gibi ani kilo alimi da etkili midir bilmiyorum
Eğer ücretsizse çok yoğundur muhtemelen çok ilgilenemez..Aaa ya zahide hoca iyi gibi görünüyor, esra hoca ücretsiz canım devlet çünkü
Insallah canım duramıyorum ki düşünmeden belirti aramadan sürekli aklım orda geçen ay guguslerim artık kontrol etmekten agriyacak dedimKuzum adetine daha varsa çok belirti arayarak kendini yıpratma bence ama kilo ağrı yapmaz ☺ Göğüs ağrısı güzel şeyler getiririr inşallahh
Senin de olacak inşallahhh kuzum benim sabırlı ol bekle. Gittim canım çok şükür doktor 5+5 dedi yolk sac oluşmuş haftaya kalbini dinleyebilirsiniz dediInsallah canım duramıyorum ki düşünmeden belirti aramadan sürekli aklım orda geçen ay guguslerim artık kontrol etmekten agriyacak dedimo kadar kontrol ettim belki bu ay psikolojik olarak göğüslerim şişti ağrıyor psikolojik ağrıyor olabilir mi yaa dün sol gogsumle başladı bugün ikisi de ağrıyor inşallah psikolojik değildir canım yaa çok üzülüyorum. Bugün bir güzel haber aldım ama çoktandır bebek isteyen bir arkadaşım hamile 9 yaşında kızı vardı olmuyordu onunda 4 ay önce bir boş gebelik geçirdi şimdi hamile çok sevindim. Sen gittin mi başka doktora
Insallah canım insallah. Bak dün sana demiştik her şey yolunda diye çok mutlu oldum canım burda sizin güzel haberlerinizi almak çok mutlu ediyor insanıSenin de olacak inşallahhh kuzum benim sabırlı ol bekle. Gittim canım çok şükür doktor 5+5 dedi yolk sac oluşmuş haftaya kalbini dinleyebilirsiniz dedi
Allah razı olsun kuzum inşallah kusa zamanda senin de duyqcağız güzel haberleriniInsallah canım insallah. Bak dün sana demiştik her şey yolunda diye çok mutlu oldum canım burda sizin güzel haberlerinizi almak çok mutlu ediyor insanı
Çok sağol darısı size inşallahAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canim
Çok sevindim senin adına çok şükür. Dün boşuna endişelenmişsin o kadar. Sağlıkla da kucağına alırsın inşallah.Senin de olacak inşallahhh kuzum benim sabırlı ol bekle. Gittim canım çok şükür doktor 5+5 dedi yolk sac oluşmuş haftaya kalbini dinleyebilirsiniz dedi
İnşallah kuzum benim ya çok sağolasınÇok sevindim senin adına çok şükür. Dün boşuna endişelenmişsin o kadar. Sağlıkla da kucağına alırsın inşallah.
Eğer ovu testle baktıysan devam etme ama programa uyduysan devam et hiç belli olmaz çünküİyi akşamlar kızlar bişe kafama takılıyor bilen yorum yapabilir mi? Ben yumurtlama tarihlerimi değerlendirdim adetim 20 haziran(inş gelmez) en son değerlendirme günüm hastalığın 17. Günüydü. Bu ay hasta olana kadar devam edicem diyordum ama edemedim. Yumurtlamadan 14 gün sonra hasta oluyorsak döllenme 5 gün içinde oluyosa diye düşündümartk olmaz diye düşündüm. Ama içim rahat değil kafam karıştı yani çok uzun oldu ama
Hastalığım düzenlidir benim ovu testi kullanmadımEğer ovu testle baktıysan devam etme ama programa uyduysan devam et hiç belli olmaz çünkü
Benim de öyleydi ama ilk defa geç yumurtladım. O yüzden bırakmaHastalığım düzenlidir benim ovu testi kullanmadımbilmem ki kafam karıstı
Geç yumurtlayınca da mı aynı zamanımızda hasta oluyoruzBenim de öyleydi ama ilk defa geç yumurtladım. O yüzden bırakma
Ben 19. Gün yumurtladımGeç yumurtlayınca da mı aynı zamanımızda hasta oluyoruzbebek olursa dölleniyor olmazsa hasta mı oluyoruz. Devam mı edeceğim 19. Gün yarın artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?