Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa kendini dinlememeye çalışşşş açıkçası şu an ben bilmesem regl olcam diye beklerimm. Ama göğüslerde ciddi bir hassasiyet var evettt

Senin de olacak inşallahhh kuzum benim sabırlı ol bekle. Gittim canım çok şükür doktor 5+5 dedi yolk sac oluşmuş haftaya kalbini dinleyebilirsiniz dedi
Yaaaaaa kendini üzdün bak bi de ama bu durum böyle insan hep korkuyor endişe ediyor. Annelik babalık bu demek sanırımm

Kızlar bugun işteyken test yaptım hemen doldu birşey çikmadi testi çantama attim şimdi çantamda çakmak arıyordum test elime geçti adete son 8 gün var test böyle

Yaaaa kendini dinlememeye çalışşşş açıkçası şu an ben bilmesem regl olcam diye beklerimm. Ama göğüslerde ciddi bir hassasiyet var evettt
Bana ilk zamanlar hatırlıyor musun kür yapma diyordun düzenli ve tam yapmasamda bazen havuc incir yaptım adet bitince, adet sırasında da onu da düzenli yapmadım çok az yedim çay kaşığı gibi bal tarçın çörek otu yedim gözüm nasıl döndüyse halbuki biliyorum ikisininde prolaktin yukselettigini acaba prolaktin mi yukseldiki

Ben 19. Gün yumurtladım yumurtladımtan 14 gün sonra olursa adet olmazsa bebek oluyo ☺
Yarın kesin deniyorum canım o zaman :) sana çok sevindim dün ki doktor salak mı ne insan yoksunları hassas noktanı düşünmüyorlar çok şükür bugün gitmişsin rahatladın hayırlısıyla devam etsin inş hamileliğin

Sorma kuzum ya ömrümden ömür gitti allahım sizlerede nasip etsin inşallah en hayırlısından hep dua ediyorum

Ayyy olabilir kuzumm prolaktin yükselmesi biliyosun tehlikelii olabiliyoor ama o kadar yükseldiğini düşünmüyorummm ben, başka neler hissediyorsun?

Kizlar ben hergun pikmi olacagim acaba t cizgisi daha koyu bugun

Ayyy olabilir kuzumm prolaktin yükselmesi biliyosun tehlikelii olabiliyoor ama o kadar yükseldiğini düşünmüyorummm ben, başka neler hissediyorsun?
Ahaha galiba sadece akıl delirmiyor bazen bedenler ve hormonlarda delirebiliyor ağrısı çok azaldı goguslerimin dün sol gogsum sertti o da azaldı bayağı heralde yorgunluktan oldu canım yıllar sonra tekrar öğrenci olunca kastım heralde çocuğu da anneme gönderdim 1 haftadır ders çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…