Yaaaa kendini dinlememeye çalışşşş açıkçası şu an ben bilmesem regl olcam diye beklerimm. Ama göğüslerde ciddi bir hassasiyet var evetttKizlar ya heveslennek istemiyorum ama göğüslerim ağrıyor geçen ay iyice yokladım adetten önce sadece kahverengi yerlerde ağrı oluyordu iki gündür artan genel bir göğüs ağrım var bu ay çok kilo aldım ondan olur mu bilmiyorum ama iki gebeligimde de şiddetli göğüslerim ağrıyordu daha da haftaya cuma adetim henüz karnimda ağrı yok hamile olsam karnimda çok agrirdi ama yine de bir umut işte sabah yüz üstü yatmisim dönerken ağrıyla uyandım resmen ama dediğim gibi ani kilo alimi da etkili midir bilmiyorum
Güzel ilgileniyorrr ama randevu bulmak çok zooorEğer ücretsizse çok yoğundur muhtemelen çok ilgilenemez..
Ayy canım gittim gittimmm her şey yolunda dedi, gönderdi haftaya gel dedi anlamadımDoktora gidecektin bugün gittin mi canim
Yaaaaaa kendini üzdün bak bi de ama bu durum böyle insan hep korkuyor endişe ediyor. Annelik babalık bu demek sanırımmSenin de olacak inşallahhh kuzum benim sabırlı ol bekle. Gittim canım çok şükür doktor 5+5 dedi yolk sac oluşmuş haftaya kalbini dinleyebilirsiniz dedi
Yerim o bebisiBen 19. Gün yumurtladımyumurtladımtan 14 gün sonra olursa adet olmazsa bebek oluyo ☺
Kesnlikle öyle kuzum ya allahım hep güzelliklere kavuştursun cümlemiziYaaaaaa kendini üzdün bak bi de ama bu durum böyle insan hep korkuyor endişe ediyor. Annelik babalık bu demek sanırımm
Hepiniz bana güldünüzYerim o bebisi
Bana ilk zamanlar hatırlıyor musun kür yapma diyordunYaaaa kendini dinlememeye çalışşşş açıkçası şu an ben bilmesem regl olcam diye beklerimm. Ama göğüslerde ciddi bir hassasiyet var evettt
Sevindim canım her şeyin yolunda olduğuna haftaya keseyi girmek için çağırmıştırAyy canım gittim gittimmm her şey yolunda dedi, gönderdi haftaya gel dedi anlamadım
Adete daha varmış biraz daha bekle derim canım benKızlar bugun işteyken test yaptım hemen doldu birşey çikmadi testi çantama attim şimdi çantamda çakmak arıyordum test elime geçti adete son 8 gün var test böyleEki Görüntüle 2648220
Yarın kesin deniyorum canım o zaman :) sana çok sevindim dün ki doktor salak mı ne insan yoksunları hassas noktanı düşünmüyorlar çok şükür bugün gitmişsin rahatladın hayırlısıyla devam etsin inş hamileliğinBen 19. Gün yumurtladımyumurtladımtan 14 gün sonra olursa adet olmazsa bebek oluyo ☺
Sorma kuzum ya ömrümden ömür gittiYarın kesin deniyorum canım o zaman :) sana çok sevindim dün ki doktor salak mı ne insan yoksunları hassas noktanı düşünmüyorlar çok şükür bugün gitmişsin rahatladın hayırlısıyla devam etsin inş hamileliğin
Oyle yapacagim ama zatten ilk hamileligimde hisetiklerimin aynisi hisediyorum diye anamistimAdete daha varmış biraz daha bekle derim canım ben
Ayyy olabilir kuzumm prolaktin yükselmesi biliyosun tehlikelii olabiliyoor ama o kadar yükseldiğini düşünmüyorummm ben, başka neler hissediyorsun?Bana ilk zamanlar hatırlıyor musun kür yapma diyordundüzenli ve tam yapmasamda bazen havuc incir yaptım adet bitince, adet sırasında da onu da düzenli yapmadım çok az yedim çay kaşığı gibi bal tarçın çörek otu yedim gözüm nasıl döndüyse halbuki biliyorum ikisininde prolaktin yukselettigini acaba prolaktin mi yukseldiki
Ahaha galiba sadece akıl delirmiyor bazen bedenler ve hormonlarda delirebiliyorAyyy olabilir kuzumm prolaktin yükselmesi biliyosun tehlikelii olabiliyoor ama o kadar yükseldiğini düşünmüyorummm ben, başka neler hissediyorsun?
Pik canım bu silinene kadar devam et bugünü yarını hatta öbür günü muhakkak degerlendirKizlar ben hergun pikmi olacagim acaba t cizgisi daha koyu bugun Eki Görüntüle 2648288
Adam evden kacacak bu pikleri gordukce ondan korkuyorumPik canım bu silinene kadar devam et bugünü yarını hatta öbür günü muhakkak degerlendir
Emin kuzum hepimize inşallahSorma kuzum ya ömrümden ömür gittiallahım sizlerede nasip etsin inşallah en hayırlısından hep dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?