Yumurtlaman 2 gün sürebilir kuzum bu tam pik olmuş bıgünü ve yatını değerlendir sonra 1 gün ara ver yine değerlendir bol havuç ceviz ye. Eşine de türk kahvesi bitter çikolataKizlar ben hergun pikmi olacagim acaba t cizgisi daha koyu bugun Eki Görüntüle 2648288
Test markasi ne canim silik ama cikmisKızlar bugun işteyken test yaptım hemen doldu birşey çikmadi testi çantama attim şimdi çantamda çakmak arıyordum test elime geçti adete son 8 gün var test böyleEki Görüntüle 2648220
Yumurtlaman 2 gün sürebilir kuzum bu tam pik olmuş bıgünü ve yatını değerlendir sonra 1 gün ara ver yine değerlendir bol havuç ceviz ye. Eşine de türk kahvesi bitter çikolata ❤
Hadi gozun aydin canim darsi bizlere insMerhaba Kızlar ben de bugün doktoruma gittim keseyi gördük her şey normal dedi, lekelenmeler oluyor ara ara kan olmadığı sürece sıkıntı yokmuş hayırlısı
Bugünü de zorla bi3 gun degerlendirdim bugun ara verecektim bende ceviz yerim turk kahvesini hergun iciyor balim bittir de yedireyim
Hayırlı olsun kaç haftalıkMerhaba Kızlar ben de bugün doktoruma gittim keseyi gördük her şey normal dedi, lekelenmeler oluyor ara ara kan olmadığı sürece sıkıntı yokmuş hayırlısı
Bugün 6 haftaya girdi yeniyiz dahaHayırlı olsun kaç haftalık
Bende zahide küçük ile sözleşme yaptım bakalım hayırlısı inşGüzel ilgileniyorrr ama randevu bulmak çok zooor
Amin isteyen herkese nasip olsun sağlıklı şekildeHadi gozun aydin canim darsi bizlere ins
Merhaba ne kadarsa yaptınız sözleşmeyiBende zahide küçük ile sözleşme yaptım bakalım hayırlısı inş
Cnm 8500 e yaptık aslında kan testleri başka yerde yaptırsaydım 8000di ona pişman oldum keşke sağlık ocağında yaptırsaydım inşşş hayırlı olurMerhaba ne kadarsa yaptınız sözleşmeyi
AhahaBugünü de zorla biya haşlama kırmızı et yedir ya da bal kaymaklı bir kahvaltı
çok sevindim canımmmMerhaba Kızlar ben de bugün doktoruma gittim keseyi gördük her şey normal dedi, lekelenmeler oluyor ara ara kan olmadığı sürece sıkıntı yokmuş hayırlısı
Ay maşallahhhBugün 6 haftaya girdi yeniyiz daha
Hmm o zaman bol avokado muzAhahacocuk bizsiz yola devam edecek boyle giderse diyor malesef vejeteryan esim
Tamam canim tavsiyene uyacagim tesekkur ederimHmm o zaman bol avokado muz
Yukseltiyor diyorlar burda canımkızlar selam, çörek otu bal tarçın prolaktini yükseltiyo mu düşürüyo mu ? benim yüksek ben düşüryo diye yapmıştım
yaaYukseltiyor diyorlar burda canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?