Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm 8500 e yaptık aslında kan testleri başka yerde yaptırsaydım 8000di ona pişman oldum keşke sağlık ocağında yaptırsaydım inşşş hayırlı olur
Ankara’dasın değil mi, tamamlayıcı sağlık sigortası yapıtırabilirdin ben 3.800 e yaptırdım istediğim doktora gidiyorum liv hospitalda Coşkun hoca var ona gittim mesela bugün

Kızlar merhaba Bizde bu ay ilk defa eşimle korunmadık ve bebek sahibi olmak istiyoruz ovülasyon testi kullandım ve çatlamadan önceki iki günü k günü ve sonraki günü değerlendirdik. Düzenli adet olan biriyim sat 28 mayıs bat 22 haziran. Psikolojik mi bilmiyorum ama 3 4 gündür kendimi halsiz hissediyorum herkeste uyku olurmuş bende aksine geceleri perişan oluyorum kesinlikle uyku tutmuyor ve çok fazla rüya görüyorum. 4 gündür önce kasıklarda başladı ara ara bütün bedenimde oluyor yanma mı desem, çimdik gibi bir his oluyor batıyor resmen 2 3 sn geçiyor. 21 haziran babalar günü ve eğer hamileysem eşime sürpriz yapmak istiyorum o yüzden adetimi test için bekleyemeyeceğim en erken ne zaman çıkar sizce idrarda. Yazanlara teşekkür ederim şimdiden

Merhaba :) bat 22 siyse 21 inde öğrenirsiniz bence ben bat günü öğrendim

Ankara’dasın değil mi, tamamlayıcı sağlık sigortası yapıtırabilirdin ben 3.800 e yaptırdım istediğim doktora gidiyorum liv hospitalda Coşkun hoca var ona gittim mesela bugün
Aslında çalıştığım kurumumun tamamlayıcısı var ama bunları karşılamıyor sen bu sigortayı yeni mi yaptın cnm ?peki doktorun nasıl neleri kapsıyor

Benim 5 gun kala cikmisti

Yumurtlamadan sonra en erken 11. Gün görünüyor canım heralde. burda 11.gun gören arkadasta var 13. Gün gören var adet gününden 1 gün önce görmeyip adet günü görende var

Ayy maşallah allah tamamına erdirsin inşallah ❤❤ Eğer ultrason fotosu varsa orda yazıyodur mm ☺
Var atayım ama mm değil de 4 cm filan yazıyor yani doktor ölçmemiş bence o kadar büyük değildir

Eklentiler

• 5742AE69-36E5-4E8C-8CB5-B855C9AF61C4.webp
    19 KB · Görüntüleme: 54

Battan 5 gün önce öğrendim erken gebelik testinde çıkar varsa, sadece kasık ağrısına dayanarak yaptım inan öncesinde ben de bisürü boş belirti arardım kendimde varsa hemen çıkıyor zaten

Yumurtlamadan sonra en erken 11. Gün görünüyor canım heralde. burda 11.gun gören arkadasta var 13. Gün gören var adet gününden 1 gün önce görmeyip adet günü görende var
Anladım canım ya aslında ovülasyonu da eşim 5 tanelik olanlardan almış çatlama oldu diye düşünüyorum ama bir gün daha yapabilseydim emin olacaktım. Sizde bir bakarmısınız resme sizce çatlama 8 haziran mı? Biz 6sından 9 da dahil değerlendirdik ama umarım çatlamayı kaçırmamışızdır

Eklentiler

• 5F221D9B-7D04-4E99-AEAF-57BDF6B5ACE3.webp
    14 KB · Görüntüleme: 40
Battan 5 gün önce öğrendim erken gebelik testinde çıkar varsa, sadece kasık ağrısına dayanarak yaptım inan öncesinde ben de bisürü boş belirti arardım kendimde varsa hemen çıkıyor zaten
İnsan zaten belirti aramam için bahane arıyormuş senin ne gibi belirtilerin vardı canım

Aslında çalıştığım kurumumun tamamlayıcısı var ama bunları karşılamıyor sen bu sigortayı yeni mi yaptın cnm ?peki doktorun nasıl neleri kapsıyor
Ben öğretmenim yani kendi sigortam ile tamamlayıcı oldu, aslında hamile kalmadan önce yaptırıyorsun bir yıllığına ve doğum teminatı var ve 3 ay deneme süresi oluyor doğumu kapsaması için. Biraz şans işi 3 ayda hamile kalmak gerekiyor ben son anda yakaladım. 10 muayene hakkın var ve birçok özel hastaneyi kapsıyor medicana liv koru vs vs tahlil filan hepsi dahil

Ben battan 4 gün öğrendim canım

Malesef dis gelik oldu ocak ayindaydi ins bu ay saglikli tutar.. Al bi diye marka ama tavsiye etmiyorum bazen yaniliyor miratech onu tavsiye ederim beta 15 deyken cikariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…