- 12 Nisan 2020
- 457
- 444
- 103
- 32
Ankara’dasın değil mi, tamamlayıcı sağlık sigortası yapıtırabilirdin ben 3.800 e yaptırdım istediğim doktora gidiyorum liv hospitalda Coşkun hoca var ona gittim mesela bugünCnm 8500 e yaptık aslında kan testleri başka yerde yaptırsaydım 8000di ona pişman oldum keşke sağlık ocağında yaptırsaydım inşşş hayırlı olur
Evet keseyi gördük bugğn ama kaç mm bilmiyorum sormadım doktor gayet iyi kese dediAy maşallahhhyolk kesesi göründü mü kaç mm çıktı kesenin boyutu
Ayy maşallah allah tamamına erdirsin inşallahEvet keseyi gördük bugğn ama kaç mm bilmiyorum sormadım doktor gayet iyi kese dedi ☺
Merhaba :) bat 22 siyse 21 inde öğrenirsiniz bence ben bat günü öğrendimKızlar merhaba ☺ Bizde bu ay ilk defa eşimle korunmadık ve bebek sahibi olmak istiyoruz ovülasyon testi kullandım ve çatlamadan önceki iki günü k günü ve sonraki günü değerlendirdik. Düzenli adet olan biriyim sat 28 mayıs bat 22 haziran. Psikolojik mi bilmiyorum ama 3 4 gündür kendimi halsiz hissediyorum herkeste uyku olurmuş bende aksine geceleri perişan oluyorum kesinlikle uyku tutmuyor ve çok fazla rüya görüyorum. 4 gündür önce kasıklarda başladı ara ara bütün bedenimde oluyor yanma mı desem, çimdik gibi bir his oluyor batıyor resmen 2 3 sn geçiyor. 21 haziran babalar günü ve eğer hamileysem eşime sürpriz yapmak istiyorum o yüzden adetimi test için bekleyemeyeceğimen erken ne zaman çıkar sizce idrarda. Yazanlara teşekkür ederim şimdiden
Aslında çalıştığım kurumumun tamamlayıcısı var ama bunları karşılamıyor sen bu sigortayı yeni mi yaptın cnm ?peki doktorun nasıl neleri kapsıyorAnkara’dasın değil mi, tamamlayıcı sağlık sigortası yapıtırabilirdin ben 3.800 e yaptırdım istediğim doktora gidiyorum liv hospitalda Coşkun hoca var ona gittim mesela bugün
21 çoook geçMerhaba :) bat 22 siyse 21 inde öğrenirsiniz bence ben bat günü öğrendim
Benim 5 gun kala cikmistiKızlar merhaba ☺ Bizde bu ay ilk defa eşimle korunmadık ve bebek sahibi olmak istiyoruz ovülasyon testi kullandım ve çatlamadan önceki iki günü k günü ve sonraki günü değerlendirdik. Düzenli adet olan biriyim sat 28 mayıs bat 22 haziran. Psikolojik mi bilmiyorum ama 3 4 gündür kendimi halsiz hissediyorum herkeste uyku olurmuş bende aksine geceleri perişan oluyorum kesinlikle uyku tutmuyor ve çok fazla rüya görüyorum. 4 gündür önce kasıklarda başladı ara ara bütün bedenimde oluyor yanma mı desem, çimdik gibi bir his oluyor batıyor resmen 2 3 sn geçiyor. 21 haziran babalar günü ve eğer hamileysem eşime sürpriz yapmak istiyorum o yüzden adetimi test için bekleyemeyeceğimen erken ne zaman çıkar sizce idrarda. Yazanlara teşekkür ederim şimdiden
Yumurtlamadan sonra en erken 11. Gün görünüyor canım heralde. burda 11.gun gören arkadasta var 13. Gün gören var adet gününden 1 gün önce görmeyip adet günü görende varKızlar merhaba ☺ Bizde bu ay ilk defa eşimle korunmadık ve bebek sahibi olmak istiyoruz ovülasyon testi kullandım ve çatlamadan önceki iki günü k günü ve sonraki günü değerlendirdik. Düzenli adet olan biriyim sat 28 mayıs bat 22 haziran. Psikolojik mi bilmiyorum ama 3 4 gündür kendimi halsiz hissediyorum herkeste uyku olurmuş bende aksine geceleri perişan oluyorum kesinlikle uyku tutmuyor ve çok fazla rüya görüyorum. 4 gündür önce kasıklarda başladı ara ara bütün bedenimde oluyor yanma mı desem, çimdik gibi bir his oluyor batıyor resmen 2 3 sn geçiyor. 21 haziran babalar günü ve eğer hamileysem eşime sürpriz yapmak istiyorum o yüzden adetimi test için bekleyemeyeceğimen erken ne zaman çıkar sizce idrarda. Yazanlara teşekkür ederim şimdiden
Var atayım ama mm değil de 4 cm filan yazıyor yani doktor ölçmemiş bence o kadar büyük değildirAyy maşallah allah tamamına erdirsin inşallah ❤❤ Eğer ultrason fotosu varsa orda yazıyodur mm ☺
21 çoook geçbu erken testlerle çıkmaz mı acaba eğer varsa ona daha güzel bir babalar günü hediyesi veremem. Ufak birşey almak istiyorum çünkü
6 gün önceden cıkanlar var ama bende erken gebelik testi alıp bat günü yaptm ama 2. Cizgi silik cıktı baya 2-3 gün önceden deneyin yinede :)
Battan 5 gün önce öğrendim erken gebelik testinde çıkar varsa, sadece kasık ağrısına dayanarak yaptım inan öncesinde ben de bisürü boş belirti arardım kendimde varsa hemen çıkıyor zatenKızlar merhaba ☺ Bizde bu ay ilk defa eşimle korunmadık ve bebek sahibi olmak istiyoruz ovülasyon testi kullandım ve çatlamadan önceki iki günü k günü ve sonraki günü değerlendirdik. Düzenli adet olan biriyim sat 28 mayıs bat 22 haziran. Psikolojik mi bilmiyorum ama 3 4 gündür kendimi halsiz hissediyorum herkeste uyku olurmuş bende aksine geceleri perişan oluyorum kesinlikle uyku tutmuyor ve çok fazla rüya görüyorum. 4 gündür önce kasıklarda başladı ara ara bütün bedenimde oluyor yanma mı desem, çimdik gibi bir his oluyor batıyor resmen 2 3 sn geçiyor. 21 haziran babalar günü ve eğer hamileysem eşime sürpriz yapmak istiyorum o yüzden adetimi test için bekleyemeyeceğimen erken ne zaman çıkar sizce idrarda. Yazanlara teşekkür ederim şimdiden
Anladım canım ya aslında ovülasyonu da eşim 5 tanelik olanlardan almış çatlama oldu diye düşünüyorum ama bir gün daha yapabilseydim emin olacaktım. Sizde bir bakarmısınız resme sizce çatlama 8 haziran mı? Biz 6sından 9 da dahil değerlendirdik ama umarım çatlamayı kaçırmamışızdırYumurtlamadan sonra en erken 11. Gün görünüyor canım heralde. burda 11.gun gören arkadasta var 13. Gün gören var adet gününden 1 gün önce görmeyip adet günü görende var
İnsan zaten belirti aramam için bahane arıyormuşBattan 5 gün önce öğrendim erken gebelik testinde çıkar varsa, sadece kasık ağrısına dayanarak yaptım inan öncesinde ben de bisürü boş belirti arardım kendimde varsa hemen çıkıyor zaten
Ben öğretmenim yani kendi sigortam ile tamamlayıcı oldu, aslında hamile kalmadan önce yaptırıyorsun bir yıllığına ve doğum teminatı var ve 3 ay deneme süresi oluyor doğumu kapsaması için. Biraz şans işi 3 ayda hamile kalmak gerekiyor ben son anda yakaladım. 10 muayene hakkın var ve birçok özel hastaneyi kapsıyor medicana liv koru vs vs tahlil filan hepsi dahilAslında çalıştığım kurumumun tamamlayıcısı var ama bunları karşılamıyor sen bu sigortayı yeni mi yaptın cnm ?peki doktorun nasıl neleri kapsıyor
Ay maşallah baya da belirgin çıkmış allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBiri bes gun once diyeri uc gun once Eki Görüntüle 2648378
Ben çok üşüdüm yumurtlamadan sonra kat kat giydim sonraki günlerde de kasıklarım ağrıdı bu kadar mide bulantısı vs olmadı hiçİnsan zaten belirti aramam için bahane arıyormuşsenin ne gibi belirtilerin vardı canım
Ben battan 4 gün öğrendim canımKızlar merhaba ☺ Bizde bu ay ilk defa eşimle korunmadık ve bebek sahibi olmak istiyoruz ovülasyon testi kullandım ve çatlamadan önceki iki günü k günü ve sonraki günü değerlendirdik. Düzenli adet olan biriyim sat 28 mayıs bat 22 haziran. Psikolojik mi bilmiyorum ama 3 4 gündür kendimi halsiz hissediyorum herkeste uyku olurmuş bende aksine geceleri perişan oluyorum kesinlikle uyku tutmuyor ve çok fazla rüya görüyorum. 4 gündür önce kasıklarda başladı ara ara bütün bedenimde oluyor yanma mı desem, çimdik gibi bir his oluyor batıyor resmen 2 3 sn geçiyor. 21 haziran babalar günü ve eğer hamileysem eşime sürpriz yapmak istiyorum o yüzden adetimi test için bekleyemeyeceğimen erken ne zaman çıkar sizce idrarda. Yazanlara teşekkür ederim şimdiden
Malesef dis gelik oldu ocak ayindaydi ins bu ay saglikli tutar.. Al bi diye marka ama tavsiye etmiyorum bazen yaniliyor miratech onu tavsiye ederim beta 15 deyken cikariyorAy maşallah baya da belirgin çıkmış allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahbenimde döngüm çok uzun değil ve tam 14 gün önce çatlıyor en az 11 12 gün döllenme diyorlar ya ya çıkmazsa diye korkuyorum. Birde testin markası neysi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?