Ölçmemiş evet ama maşallah sağlıklı görünüyorVar atayım ama mm değil de 4 cm filan yazıyor yani doktor ölçmemiş bence o kadar büyük değildir
Cnm biz bi yıl önce yaptırmadığımız için birde ben çocuğu hep ertelediğim için malesef bu şekilde oldu senin gibi yaptırsaydım kesin o şekilde devam ederdim ne gzl herşeyi kapsıyor Doğumda içinde mi peki işte kendimi şu korona döneminde özel muayenehaneye gidiyorum diyerek teselli ediyorum yapacak bişey Yok sanırım yeterki sağlıkla gelsin napalım herşeye razıyımBen öğretmenim yani kendi sigortam ile tamamlayıcı oldu, aslında hamile kalmadan önce yaptırıyorsun bir yıllığına ve doğum teminatı var ve 3 ay deneme süresi oluyor doğumu kapsaması için. Biraz şans işi 3 ayda hamile kalmak gerekiyor ben son anda yakaladım. 10 muayene hakkın var ve birçok özel hastaneyi kapsıyor medicana liv koru vs vs tahlil filan hepsi dahil
Sürpriz bi bebek olmadığı sürece yaptırılabilir canım tek sıkıntı 3 ay içinde olması gerekiyor. Evet doğum teminatı var, olsun sağlıkla gelsin de maddi şeyler arka planda şu süreçteCnm biz bi yıl önce yaptırmadığımız için birde ben çocuğu hep ertelediğim için malesef bu şekilde oldu senin gibi yaptırsaydım kesin o şekilde devam ederdim ne gzl herşeyi kapsıyor Doğumda içinde mi peki işte kendimi şu korona döneminde özel muayenehaneye gidiyorum diyerek teselli ediyorum yapacak bişey Yok sanırım yeterki sağlıkla gelsin napalım herşeye razıyım
Yavrularınızla taçlanan nice mutlu aylarınız yıllarınız olsun kuzum benim ❤ Bebişlerimizi konuştuğumuz günler de gelir inşallahBugün evleneli tam 8 ay olmuşş zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibiydi
Daha güçlü şekilde döneceksin canım aramıza Allahın izniyle ❤Yavrularınızla taçlanan nice mutlu aylarınız yıllarınız olsun kuzum benim ❤ Bebişlerimizi konuştuğumuz günler de gelir inşallah
Ben dün kürtaj oldum bir sayfayı daha kapattık..iki hafta sonra kontrolüm var..ruhumu toparlayıp daha güçlü olarak döneceğim aranıza inşallah ❤ hamişlerimize musmutlu sağlıklı gebelikler gebe olmayanlara da en kısa zamanda bebiş diliyorum
Melinda ne oldu ben şimdi görüyorum cnm hayatta herşeyin hayırlısını dilerim herzaman kendim içinde herşeyde bi hayır olduğuna inanırım süreç kolay değil aslaaa hem ruhen hem bedenen ama toparlancağına eminim yılmak Yok asla Rabbim nasip edecek inşYavrularınızla taçlanan nice mutlu aylarınız yıllarınız olsun kuzum benim ❤ Bebişlerimizi konuştuğumuz günler de gelir inşallah
Ben dün kürtaj oldum bir sayfayı daha kapattık..iki hafta sonra kontrolüm var..ruhumu toparlayıp daha güçlü olarak döneceğim aranıza inşallah ❤ hamişlerimize musmutlu sağlıklı gebelikler gebe olmayanlara da en kısa zamanda bebiş diliyorum
Canım benim çok teşekkür ederim..Yavrularınızla taçlanan nice mutlu aylarınız yıllarınız olsun kuzum benim ❤ Bebişlerimizi konuştuğumuz günler de gelir inşallah
Kizlar adet sancısı gibi hafif sancım var göğüslerim de ağrıyordu dün demiştim daha siddetliydi ağrı bat 19 20 Haziran gibi haziranın 4 ünde yumurtlamistim içimden bir ses hamilesin hamilesin diyordu gittim test yaptırdım 2.42 çıktı 5 altı gebe değil sayılıyor ama erken gebelik sayılır mı bu geçen ay gecikince yaptırmıştım 0.1 di daha eskilerden de yapılmış kadın hastalıklarına gidince hep 0.1 çıkıyordu
Adetime bir hafta var canım haftaya bugün peki yumurtlamanın kaçıncı günü ya da bata kaç gün vardi igrendigindeBenim 2.30 çıkmıştı sonra hamile olduğumu öğrendim. Adetin geciktimi yoksa daha varmı canım
Adetime bir hafta var canım haftaya bugün peki yumurtlamanın kaçıncı günü ya da bata kaç gün vardi igrendiginde
Ayy nolur öyle olsun sağlıkla hayırla tabi 5 yıldır olmuyordu son 3 ayda 2. Hamile kalisim olacak Allah nasip ederse nolur dua edin Nisan'da düşük yapmıştım3 gün öncesinde çıkmıştı. Adetim 4 gün gecikince tekrar baktırdım 67 çıkmıştı. Bence hamilesin :)
Ayy nolur öyle olsun sağlıkla hayırla tabi 5 yıldır olmuyordu son 3 ayda 2. Hamile kalisim olacak Allah nasip ederse nolur dua edin Nisan'da düşük yapmıştım
Kuzum valla herşey olabilir. Biraz daha bekle biliyosun ben yumurtlamanın 11. Günü kanda negatif gördüm 14. Gün pozitif çıktı. 4-5 gün daha bekle evde de gebelik testi bulundurKizlar adet sancısı gibi hafif sancım var göğüslerim de ağrıyordu dün demiştim daha siddetliydi ağrı bat 19 20 Haziran gibi haziranın 4 ünde yumurtlamistim içimden bir ses hamilesin hamilesin diyordu gittim test yaptırdım 2.42 çıktı 5 altı gebe değil sayılıyor ama erken gebelik sayılır mı bu geçen ay gecikince yaptırmıştım 0.1 di daha eskilerden de yapılmış kadın hastalıklarına gidince hep 0.1 çıkıyordu
Artma olasiligi varKizlar adet sancısı gibi hafif sancım var göğüslerim de ağrıyordu dün demiştim daha siddetliydi ağrı bat 19 20 Haziran gibi haziranın 4 ünde yumurtlamistim içimden bir ses hamilesin hamilesin diyordu gittim test yaptırdım 2.42 çıktı 5 altı gebe değil sayılıyor ama erken gebelik sayılır mı bu geçen ay gecikince yaptırmıştım 0.1 di daha eskilerden de yapılmış kadın hastalıklarına gidince hep 0.1 çıkıyordu
Hmm dogru hatirlamisim Allah bir an önce sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canim. Benim öbürü düştü ya çok korkuyorumKalbi gelişmediği için 21. Haftada sonlandırılmıştı canım. Normal doğum yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?