Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm biz bi yıl önce yaptırmadığımız için birde ben çocuğu hep ertelediğim için malesef bu şekilde oldu senin gibi yaptırsaydım kesin o şekilde devam ederdim ne gzl herşeyi kapsıyor Doğumda içinde mi peki işte kendimi şu korona döneminde özel muayenehaneye gidiyorum diyerek teselli ediyorum yapacak bişey Yok sanırım yeterki sağlıkla gelsin napalım herşeye razıyım

Sürpriz bi bebek olmadığı sürece yaptırılabilir canım tek sıkıntı 3 ay içinde olması gerekiyor. Evet doğum teminatı var, olsun sağlıkla gelsin de maddi şeyler arka planda şu süreçte

Bugün evleneli tam 8 ay olmuşş zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibiydi
Yavrularınızla taçlanan nice mutlu aylarınız yıllarınız olsun kuzum benim ❤ Bebişlerimizi konuştuğumuz günler de gelir inşallah
Ben dün kürtaj oldum bir sayfayı daha kapattık..iki hafta sonra kontrolüm var..ruhumu toparlayıp daha güçlü olarak döneceğim aranıza inşallah ❤ hamişlerimize musmutlu sağlıklı gebelikler gebe olmayanlara da en kısa zamanda bebiş diliyorum

Daha güçlü şekilde döneceksin canım aramıza Allahın izniyle ❤

Melinda ne oldu ben şimdi görüyorum cnm hayatta herşeyin hayırlısını dilerim herzaman kendim içinde herşeyde bi hayır olduğuna inanırım süreç kolay değil aslaaa hem ruhen hem bedenen ama toparlancağına eminim yılmak Yok asla Rabbim nasip edecek inş Çok geçmiş olsun bian önce toparlanman dileğimle bu günlerde geçecek inşallah

Canım benim çok teşekkür ederim..
Rabbim sabır versin sana inşallah çok kısa sürede atlatcaksın. Herşeyin birşekil de geride kaldıgını biliyrsun. Cok yıpratma kendini olur mu. Bak hamile kalabiliyorsun bu son kürtaj olsun Rabbim sana saglıklı hamilelik nasip etsin tabiki hepimize hep bu topikte ol.

Kizlar adet sancısı gibi hafif sancım var göğüslerim de ağrıyordu dün demiştim daha siddetliydi ağrı bat 19 20 Haziran gibi haziranın 4 ünde yumurtlamistim içimden bir ses hamilesin hamilesin diyordu gittim test yaptırdım 2.42 çıktı 5 altı gebe değil sayılıyor ama erken gebelik sayılır mı bu geçen ay gecikince yaptırmıştım 0.1 di daha eskilerden de yapılmış kadın hastalıklarına gidince hep 0.1 çıkıyordu

Benim 2.30 çıkmıştı sonra hamile olduğumu öğrendim. Adetin geciktimi yoksa daha varmı canım

Adetime bir hafta var canım haftaya bugün peki yumurtlamanın kaçıncı günü ya da bata kaç gün vardi igrendiginde

3 gün öncesinde çıkmıştı. Adetim 4 gün gecikince tekrar baktırdım 67 çıkmıştı. Bence hamilesin :)

3 gün öncesinde çıkmıştı. Adetim 4 gün gecikince tekrar baktırdım 67 çıkmıştı. Bence hamilesin :)
Ayy nolur öyle olsun sağlıkla hayırla tabi 5 yıldır olmuyordu son 3 ayda 2. Hamile kalisim olacak Allah nasip ederse nolur dua edin Nisan'da düşük yapmıştım

Ayy nolur öyle olsun sağlıkla hayırla tabi 5 yıldır olmuyordu son 3 ayda 2. Hamile kalisim olacak Allah nasip ederse nolur dua edin Nisan'da düşük yapmıştım

İnş canım inş. Benimde hep 0larda çıkıyordu
2.30 çıkınca bende ümitlenmiştim. Demekki daha yeni oluşan bişey :) 2 gün sonra tekrar baktırsana:)

Kuzum valla herşey olabilir. Biraz daha bekle biliyosun ben yumurtlamanın 11. Günü kanda negatif gördüm 14. Gün pozitif çıktı. 4-5 gün daha bekle evde de gebelik testi bulundur

Artma olasiligi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…