Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm dogru hatirlamisim Allah bir an önce sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canim. Benim öbürü düştü ya çok korkuyorum

Amin canım hepimize sağlıklı hamilelik nasip etsin. Korkma içini ferah tut. Hayırlısıyla bu sefer sağlıkla alırsın inş bebişini

Kuzum valla herşey olabilir. Biraz daha bekle biliyosun ben yumurtlamanın 11. Günü kanda negatif gördüm 14. Gün pozitif çıktı. 4-5 gün daha bekle evde de gebelik testi bulundur
Ayy inşallah yükselir 11inde kaçtı beta 14. De kaç cikti

Azze kuzum test yaptım hatta erken gebelik testi aldım negatif çıktı ozman pik olmuş ama ben değerlendirme mistim muhtemelen dün çatladı keşke degerlendirseydim bugünü değerlendireceğim artık inş tutar

Kürler beta yukseltir

Ben de bir sürü kür yaptım onlar yükseltir mi betayi ya
Tabi bilemeyiz canım öyle bir etki göstermiş olabilir.. ama senin degerin hamileliktendir insallah gebelik testi yapmış mıydın

Tabi bilemeyiz canım öyle bir etki göstermiş olabilir.. ama senin degerin hamileliktendir insallah gebelik testi yapmış mıydın
Insallah değildir canım dediğim gibi bu hamilelik değilse de bir şey var. Canım 2.42 idrar testinde hayatta çıkmaz pazartesi tekrar yaptiracagim zaten randevu almıştım pazartesiye ama goguslerde süt doluyor gibi bir his gelmeye başladı dayanamadım gittim muayene falan olmadım test yaptırıp geldim.

Değer yazmıyodu bile düşün o ladar küçüktü <1.20 yazıyodu sadece sonra 3 gün sonra 48 çıktı. Bence öyle bişey olacak senin de❤
Sen ikisini aynı yerde mi yaptırmıştım testlerin ,benim dusukte özel hastanede 700 Ken devlette 1000 lerde çıkmıştı özeldeki doktora söyledim onların test kitleri daha hassastır demişti 3gunde hemen 48 olur mu

Prolaktin süt hormonu ya canım acaba o mu yükseldi kür falan yaptım dedin ya

Evet canım olabilir daha sabah burda crassicauda ile konuştuk o da yükseltir ama goguslerini agritp sisirecek kadar yuksetecegini sanmıyorum falan dedi. Işte var bedenimde büyük bir değişiklik ya hamileyim ya hormonları mahvettim

Evet kuzum ikisi de aynı yerdeydi. Oldu valla ben bile şaşırdım ama bir sıkıntı yoksa 6 haftalık olacam yarın

Evet kuzum ikisi de aynı yerdeydi. Oldu valla ben bile şaşırdım ama bir sıkıntı yoksa 6 haftalık olacam yarın
Maşallah canım yoktur bir sıkıntı Allah in izniyle inşallah hepimize sağlıklı gebellikler nasip etsin Allah

Maşallah canım yoktur bir sıkıntı Allah in izniyle inşallah hepimize sağlıklı gebellikler nasip etsin Allah
Aminnn kuzum aminnn herkese duam o yönde rabbim isteyen dua eden her kadına sağlıklı hayırlı bir anne olmayı nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

Bugün evleneli tam 8 ay olmuşş zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibiydi
8 aylik evliyken ben daha bebeğin b sini dusunemiyordum dersaneye gidiyordum kpss için ahh be ne yillardi şimdi neredeyse 10 yıl olacak evleneli. Aferin kuzum akıllısın valla en başta yapayım demişsin iyi karar bence

Insallah hamilesindir canım kötüyü düşünme hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…