Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 aylik evliyken ben daha bebeğin b sini dusunemiyordum dersaneye gidiyordum kpss için ahh be ne yillardi şimdi neredeyse 10 yıl olacak evleneli. Aferin kuzum akıllısın valla en başta yapayım demişsin iyi karar bence

Valla bende düşünmüyodum ama çok pişmanım düşünseymişim keşke bide yaşım çok gençmiş gibi istemiyorum diyordum

8 aylik evliyken ben daha bebeğin b sini dusunemiyordum dersaneye gidiyordum kpss için ahh be ne yillardi şimdi neredeyse 10 yıl olacak evleneli. Aferin kuzum akıllısın valla en başta yapayım demişsin iyi karar bence
Valla ben en basından beri düşünüyorum da iştee :) ya cok sükür hani eşimle bi sorunumuz yok. Evliliğimiz yerine otursun diye beklim desem iyi anlasıyoruz :)

Bilmiyorum kiii bende ya sen daha yeni evliymişsin ben yıllandım artık galiba buyüzden çok baskı hissediyodum etraftan .
etraf banada soruyoo etraf hep baskı yapar zatenn. Hamile oldugumu öğrendiğimde kuzenimin eşide hamileydi aramız cok yakındı. Şimdi o bana bebeginin kapı süsünü felan attı kızı olcaak inşallah o kadar güzel duygular ki inşallah bizde yaşarızzz

Daha yeni gelin o ay sayiyor bizim yıllar gecince saymayı bıraktık
Ya bende yıl sayıyordum bu seneye kadar baktım yıllar geçmiş 3.yılım bebek düşünmemişim hiç sorduklarında söylemek istemiyordum çocuk diyecekler diye

Ahhh cnm sen daha yeni evlisin nasıl baskı yaparlar anlamıyorum yeni evliyiz düşünmüyorum dersin sürpriz olur onlara bianda gelince rabbim sağlık versin inşşş hepsi olur seninde olur inşş benimkide sağlıkla büyür doğmadan inanmak zor

Ya bende yıl sayıyordum bu seneye kadar baktım yıllar geçmiş 3.yılım bebek düşünmemişim hiç sorduklarında söylemek istemiyordum çocuk diyecekler diye
Senin de fena sayılmaz ya 3. Yıl da iyi biz 6. Yila giriyoruz 6 da yıl da saymıyosun
Ben okuyorum ya diyodum kimseciklerde ses edemiyodu bu baskı nedir anlamıyorum

Valla ben en basından beri düşünüyorum da iştee :) ya cok sükür hani eşimle bi sorunumuz yok. Evliliğimiz yerine otursun diye beklim desem iyi anlasıyoruz :)
O kadar doğru bir karar ki bende çok pişmanım yaa ...ama etrafa düşünüyoruz demene gerek yok ben 2yıl hiç düşünmedim

Şimdi kürtajda oldum ya var mı yine diye soruyolar. İnşallah canım zamanı gelince olcak

O kadar doğru bir karar ki bende çok pişmanım yaa ...ama etrafa düşünüyoruz demene gerek yok ben 2yıl hiç düşünmedim
Öyle bişe de demiyorum aslında ama ne bilim. Zaten insanı en cok yıpratan insanlar oluyo böyle bi süreçte

Senin de fena sayılmaz ya 3. Yıl da iyi biz 6. Yila giriyoruz 6 da yıl da saymıyosun
Ben okuyorum ya diyodum kimseciklerde ses edemiyodu bu baskı nedir anlamıyorum

Oooo maşallahh 6iyiymiş ama yaş geçmediyse sorun yok ben bide çok gençmişim gibi hiç istemedim düşünmüyorum diyordum

Öyle bişe de demiyorum aslında ama ne bilim. Zaten insanı en cok yıpratan insanlar oluyo böyle bi süreçte
Canım sen yıpranma gerçekten yolun başı bu ben 3yıllık evliyim yaş 34olacak bende garibim ya nasıl hemen doğurmak istemedim hayretler içindeyim ben gerçekten yıprandım sorulardan hala iş yerimde söylüyorlar geçen biri dedi yine bekleme diye söylemedim insanlarla çocuk muhabbetine girmeyi sevmiyorum... senin inşşş şu süreçte zamanın çok var ve olurda

Çok yaralıyor gercekten ama elden birşey gelmiyor napabilir ki insan Allah nasip etmeynce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…