8 aylik evliyken ben daha bebeğin b sini dusunemiyordum dersaneye gidiyordum kpss için ahh be ne yillardi şimdi neredeyse 10 yıl olacak evleneli. Aferin kuzum akıllısın valla en başta yapayım demişsin iyi karar bence
Valla ben en basından beri düşünüyorum da iştee :) ya cok sükür hani eşimle bi sorunumuz yok. Evliliğimiz yerine otursun diye beklim desem iyi anlasıyoruz :)8 aylik evliyken ben daha bebeğin b sini dusunemiyordum dersaneye gidiyordum kpss için ahh be ne yillardi şimdi neredeyse 10 yıl olacak evleneli. Aferin kuzum akıllısın valla en başta yapayım demişsin iyi karar bence
Daha yeni gelin oKuzum sen yeni evliymişsin ya ben seni daha çok sanıyorum
etraf banada soruyoo etraf hep baskı yapar zatenn. Hamile oldugumu öğrendiğimde kuzenimin eşide hamileydi aramız cok yakındı. Şimdi o bana bebeginin kapı süsünü felan attı kızı olcaak inşallah o kadar güzel duygular ki inşallah bizde yaşarızzzBilmiyorum kiii bendeya sen daha yeni evliymişsin ben yıllandım artık galiba buyüzden çok baskı hissediyodum etraftan .
hahah bende bırakırım belkiDaha yeni gelin oay sayiyor bizim yıllar gecince saymayı bıraktık
Ya bende yıl sayıyordum bu seneye kadar baktım yıllar geçmiş 3.yılım bebek düşünmemişim hiç sorduklarında söylemek istemiyordum çocuk diyecekler diyeDaha yeni gelin oay sayiyor bizim yıllar gecince saymayı bıraktık
etraf banada soruyoo etraf hep baskı yapar zatenn. Hamile oldugumu öğrendiğimde kuzenimin eşide hamileydi aramız cok yakındı. Şimdi o bana bebeginin kapı süsünü felan attı kızı olcaak inşallah o kadar güzel duygular ki inşallah bizde yaşarızzz
Senin de fena sayılmaz ya 3. Yıl da iyi biz 6. Yila giriyoruz 6 da yıl da saymıyosunYa bende yıl sayıyordum bu seneye kadar baktım yıllar geçmiş 3.yılım bebek düşünmemişim hiç sorduklarında söylemek istemiyordum çocuk diyecekler diye
O kadar doğru bir karar ki bende çok pişmanım yaa ...ama etrafa düşünüyoruz demene gerek yok ben 2yıl hiç düşünmedimValla ben en basından beri düşünüyorum da iştee :) ya cok sükür hani eşimle bi sorunumuz yok. Evliliğimiz yerine otursun diye beklim desem iyi anlasıyoruz :)
Şimdi kürtajda oldum ya var mı yine diye soruyolar. İnşallah canım zamanı gelince olcakAhhh cnm sen daha yeni evlisin nasıl baskı yaparlar anlamıyorumyeni evliyiz düşünmüyorum dersin sürpriz olur onlara bianda gelince rabbim sağlık versin inşşş hepsi olur seninde olur inşş benimkide sağlıkla büyür doğmadan inanmak zor
Öyle bişe de demiyorum aslında ama ne bilim. Zaten insanı en cok yıpratan insanlar oluyo böyle bi süreçteO kadar doğru bir karar ki bende çok pişmanım yaa ...ama etrafa düşünüyoruz demene gerek yok ben 2yıl hiç düşünmedim
Senin de fena sayılmaz ya 3. Yıl da iyi biz 6. Yila giriyoruz 6 da yıl da saymıyosun
Ben okuyorum ya diyodum kimseciklerde ses edemiyodubu baskı nedir anlamıyorum
Şimdi kürtajda oldum ya var mı yine diye soruyolar. İnşallah canım zamanı gelince olcak
Bende öyle düşünyorum hani yaşta sıkıntı değil daha önümde zamanım varİllaki olacak daha yeni evlisiniz bu insanlarda bi garip hemen beklenti içindeler sen yeni evlisin
Canım sen yıpranma gerçekten yolun başı bu ben 3yıllık evliyim yaş 34olacak bende garibim ya nasıl hemen doğurmak istemedim hayretler içindeyim ben gerçekten yıprandım sorulardan hala iş yerimde söylüyorlar geçen biri dedi yine bekleme diye söylemedim insanlarla çocuk muhabbetine girmeyi sevmiyorum...Öyle bişe de demiyorum aslında ama ne bilim. Zaten insanı en cok yıpratan insanlar oluyo böyle bi süreçte
Benimde 8yilim bittiBugün evleneli tam 8 ay olmuşş zaman ne çabuk geçiyor daha dün gibiydi
Kaç günün kaldı kuzum belirtilerin neler?Evet canım olabilir daha sabah burdacrassicauda ile konuştuk o da yükseltir ama goguslerini agritp sisirecek kadar yuksetecegini sanmıyorum falan dedi. Işte var bedenimde büyük bir değişiklik ya hamileyim ya hormonları mahvettim
Çok yaralıyor gercektenCanım sen yıpranma gerçekten yolun başı bu ben 3yıllık evliyim yaş 34olacak bende garibim ya nasıl hemen doğurmak istemedim hayretler içindeyim ben gerçekten yıprandım sorulardan hala iş yerimde söylüyorlar geçen biri dedi yine bekleme diye söylemedim insanlarla çocuk muhabbetine girmeyi sevmiyorum...senin inşşş şu süreçte zamanın çok var ve olurda
MaşallahhBenimde 8yilim bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?