Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç günün kaldı kuzum belirtilerin neler?
1 hafta var canım 10. Gün pikten sayarsarsak göğüslerim işte en büyük belirtim adet sancısı gibi hafif sancım da var ama o idrar yolu enfeksiyonunda da oluyor belim de ağrıyor ama o da ders çalışmaktan dedim. Bugün de midem bulanıyor o da heyecandan olabilir ama göğüslerim işte o sadece hamilelikte şişiyor ağrıyordu asıl belirtim o reglide falan ağrımaz . 2 seçenek var ya prolaktin ya hamilelik ama değer 2.43 çıkınca biraz heveslendim çünkü hep 0.1 cikardi

Resmi olarak adet tarihimi geçtiii kızlar bugündü, sabah gebelik testih

aaaaa o zaman olabilir bencedeee. Kaç gün kalmıştı batA kuzum? Ya benim de göğüslerde inanılmaz ağrı var dokununca özellikle yanlarda, hiç olmazdı. Senin de öyle mi? Şiş gibi böylee 7 gündür falan

Oooo maşallahh 6iyiymiş ama yaş geçmediyse sorun yok ben bide çok gençmişim gibi hiç istemedim düşünmüyorum diyordum
Ben de 31 e giricem yaş geciyor valla ben de keske ilk başlarda düşünseymişiz diyorum ama genclik o zaman erken diye düsundük

Evet canım benim de 2 gündür ağrı ve şişlik başladı geçen gece uyandirdi ağrı yüzüstü yatmisim daha 1 hafta var benim adete inşallah sağlıklı bir bebiş vardır insan düşük yapınca da korkuyor inşallah hamileyimdir diyemiyorum inşallah sağlıklı hamile kalayım diyorum valla önce hiç aklıma gelmezdi böyle seyler

Azze canım çok şanslısın ki coook gençsin nefret ediyorum hamilelik soranlardan benim oğlum 3 yıl sonra oldu1 buçuk yıl civarı istememiştim ben artık cevap veremeyecek olurdum sorulunca. şimdi kızıyorum valla yüzlerine karşı var işte 1 tane olmuyor başkada diyorum herkese de tembihliyorum çevremdeki kimseye sormayın bebek siz beni çok uzdunuz geçmişte başkasını üzmeyin diyorum. Annemin komşusu diyor ki kimsenin başına gelmeyince bilmiyor diyordu eskiden çok sorardım her şeyi çocuklarım büyüdü kimseye bir şey sormuyorum bana da sormasinlar diye diyor kadin

Kesinlikle insanlar soruyor ama bilmiyolar karşısındaki üzülüyo mu kırılıyo mu içinde ne yaşıyo. Ben çok güler yüzlüyüm günlük hayatımda ama içim ağlıyo işte.

Kesinlikle insanlar soruyor ama bilmiyolar karşısındaki üzülüyo mu kırılıyo mu içinde ne yaşıyo. Ben çok güler yüzlüyüm günlük hayatımda ama içim ağlıyo işte.
Bebeğim ben seni çok iyi anlıyorum valla isteyince insan kafayı yiyor çok az 8 ay ama gel senin kalbine sor bu 8 ayi inşallah gülerek hatirlayacaksin bugünleri ne üzülmüştüm 8 9 ay için diyeceksin bir de sen çok şükür hamile kaldığını biliyorsun o okadar büyük bir ümit ki bak 5 yıldır hamile kalmıyorum diye hiç uğraşmıyordum şimdi hiç olmazsa ümidim var ne güzel şey ümit edebilmek bile

Ben de 31 e giricem yaş geciyor valla ben de keske ilk başlarda düşünseymişiz diyorum ama genclik o zaman erken diye düsundük
Canım sende gençsin maşallahh bende ah keşke diyorum zaman geri dönmüyor verdiğimiz kararlar ne kadar önemliymiş aslında

Merhabalar,
Bu başlıktaki yorumları okumadan önce o kadar gergindm ki şu baskılar vs ye deginmissnz baktım sizlerde benm gbisiniz ailemden uzakta bir şehirde baskılardan bıkmış kimseyle konuşamıyordm ki yazışmalarınzla beni hem rahatlattnz hem yalnız olmadigimi hissettirdnz teşekkürler bende bu yıl hem kpss hemde çocuk dusunuyorm ins denemeler devam bu arada benmde yas 32 umarım hepinizin gönlünden geçen olur umarım bende geç kalmamışmdir

bugün aşılama oldum. 28.06.2020 bat tarihim,beni de ekle.

Hayatımın en güzel 21 haftası. Tekmelerini hissediyordum. Çok acı Allah kimseye yaşatmasın.
Canım çoook üzüldüm gerçekten Rabbimin bildiği vardır biz bazen neden olduğunu anlayamasakta ama çok zorlu süreç Rabbim birdaha yaşatmasın

Tabiki yalnız değilsin canım. İnşallah Allah sağlıklı gebelikler ve bebişler nasip eder isteyen herkese

Canım etrafımızdaki bu insanlar tükenmedikçe asla yalnız kalmayacaksın bende akrabalarımla görüşmek istemiyorum KPSS zorlu bi süreç stresli inş iki isteğinde hayırlısı ile güzel sonuçlansın rabbim yardımcın olsun

çok güzel kalplisin
canımm biz birbirimizi cok iyi anlıyoruzz. Zaten buraya girmemim sebebide bu. Moral oluyoruz birbirimize.

Ayy evet benimdee çünkü hiç yaşamadım. İnşallahh hamilesindirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…