Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sende gençsin maşallahh bende ah keşke diyorum zaman geri dönmüyor verdiğimiz kararlar ne kadar önemliymiş aslında
ben de 34 yasındayım canım bakıyorum milletin benim yaşımda boyu kadar çocuğu var

inşallah allah ikisini de en kısa zamanda nasip eder canım tabi çoğumuz geçtik bu yollardan hala geçiyoruz vakti zamanı gelince ve emek verince oluyor her şey inşallah

çok güzel kalplisin
canımm biz birbirimizi cok iyi anlıyoruzz. Zaten buraya girmemim sebebide bu. Moral oluyoruz birbirimize.
allah razı olsun canım senin kalbinin güzelliği valla gerçekten öyle burda düşük yapanla üzülüyorsun hamile kalanla seviniyorsun Benim 2015 mart annelerinden yuzyuze görüştüklerimde var cok güzel dostluklar kuruluyor aynı dili konuşuyorsun burdaki insanlarla

yaa ne güzelll :)
burda hepimiz yıllar gecsede kullanıcı adlarımızı görüp birbirimizi tanıcaz :)

Herkese Merhaba;Bende gebelik planlıyorum.Hayatı daha ne kadar erteleyecegim diye dün spiralimi çikarttirdim.1 evladim var ve 6.5 yasinda ama suan pandemi ve artis rakamlarindan kararsizlik icindeyim.☹

Silikmi bu arkadaslar iki gundur pikti bugun boyle cikti

Günaydın kızlarr, ben haziran için farklı topiğe geçmişim buradan devam etmişsiniz, bol gebişler gördüm gözüm günlüm açıldı ben hazirandan da elendim yeni bat 11 temmuz ekleyebilir misiniz? Azze

Ovu test dimi canım evet çatlamaya başlamış buhünü de değerlendir mutlaka
Evet canim iki gundur pik di bugun biraz silik cikti aksam ustu bir daha yapacam dun geceyi degerlendiremedik ins sorun olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…