ben de 34 yasındayım canım bakıyorum milletin benim yaşımda boyu kadar çocuğu varCanım sende gençsin maşallahh bende ah keşke diyorum zaman geri dönmüyor verdiğimiz kararlar ne kadar önemliymiş aslında
inşallah allah ikisini de en kısa zamanda nasip eder canım tabi çoğumuz geçtik bu yollardan hala geçiyoruz vakti zamanı gelince ve emek verince oluyor her şey inşallahMerhabalar,
Bu başlıktaki yorumları okumadan önce o kadar gergindm ki şu baskılar vs ye deginmissnz baktım sizlerde benm gbisiniz ailemden uzakta bir şehirde baskılardan bıkmış kimseyle konuşamıyordm ki yazışmalarınzla beni hem rahatlattnz hem yalnız olmadigimi hissettirdnz teşekkürlerbende bu yıl hem kpss hemde çocuk dusunuyorm ins denemeler devam bu arada benmde yas 32 umarım hepinizin gönlünden geçen olur umarım bende geç kalmamışmdir
allah razı olsun canım senin kalbinin güzelliği valla gerçekten öyle burda düşük yapanla üzülüyorsun hamile kalanla seviniyorsun Benim 2015 mart annelerinden yuzyuze görüştüklerimde var cok güzel dostluklar kuruluyor aynı dili konuşuyorsun burdaki insanlarlaçok güzel kalplisin
canımm biz birbirimizi cok iyi anlıyoruzz. Zaten buraya girmemim sebebide bu. Moral oluyoruz birbirimize.
yaa ne güzelll :)allah razı olsun canım senin kalbinin güzelliği valla gerçekten öyle burda düşük yapanla üzülüyorsun hamile kalanla seviniyorsun Benim 2015 mart annelerinden yuzyuze görüştüklerimde var cok güzel dostluklar kuruluyor aynı dili konuşuyorsun burdaki insanlarla
evet yaa şimdi aklıma geldi baktım neler yazmışız ozamanlar diyeyaa ne güzelll :)
burda hepimiz yıllar gecsede kullanıcı adlarımızı görüp birbirimizi tanıcaz :)
Canım doktorda bu kürlerden birini yapabilirsin dedi bikaç kür daha vermiş dün göbeğimi çektirdim düşükmüş meğerAy kuzum kullanma bence prolaktinimi yükseltti benim şimdi bitkisellerle hormonlarini bozma kuzum
Evet canım çatlamış yumurtan silik buSilikmi bu arkadaslar iki gundur pikti bugun boyle ciktiEki Görüntüle 2648579
Evet canım çatlamış yumurtan silik bu
Yok canım eninde sonunda çatlıyor geçen aysonunda korktum bu yumurta catlamaz dedim durdum
Dun geceyi degerlendiremedim malesef cok uzgunum bu ay sansim azaldim acabaEvet canım çatlamış yumurtan silik bu
Aaaa bilsem bu kadar stres yapmazdimYok canım eninde sonunda çatlıyor geçen aySohrab in 4 gün sürmüştü çatlaması yanlış hatırlamıyorsam
Ovu test dimi canım evet çatlamaya başlamış buhünü de değerlendir mutlakaSilikmi bu arkadaslar iki gundur pikti bugun boyle ciktiEki Görüntüle 2648579
Evet canim iki gundur pik di bugun biraz silik cikti aksam ustu bir daha yapacam dun geceyi degerlendiremedik ins sorun olmaz yaOvu test dimi canım evet çatlamaya başlamış buhünü de değerlendir mutlaka
Ben de yumurta günümü değerlendirmemiştim öncesi ve sonrası da olabiliyorEvet canim iki gundur pik di bugun biraz silik cikti aksam ustu bir daha yapacam dun geceyi degerlendiremedik ins sorun olmaz ya
Evett yaa, beni çatlatmıstı önce sonra kendısı catladıYok canım eninde sonunda çatlıyor geçen aySohrab in 4 gün sürmüştü çatlaması yanlış hatırlamıyorsam
ins baska gunler aksilik olmuyor tek o gune denk geliyor hayirlisi bakalimBen de yumurta günümü değerlendirmemiştim öncesi ve sonrası da olabiliyor
Seninki baya uzunmus 4 gun ben sinirden regli bile olabilirdim yumurtlama gunuEvett yaa, beni çatlatmıstı önce sonra kendısı catladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?