Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben ilk defa aşılama oldum da bilenler varsa birşey soracaktım. Aşılamadan önce hemşire kalçadan bi iğne yaptı bana,sorduğımda doktor aşılama öncesi hep yapar dedi. Bilgisi olan var mı? Çat iğnesi bir gün önce yapılmıştı.

hoşgeldin canım herkes birbiriyle samimi oldu burdan devam edelim dedik

Hamile olanlara bi sorum var yumurtlamadan sonra kuruluk mu yaşadınız yoksa akıntı devam mı etti?

Hamile anneler, bir arkadaşımız topik açtı, biz hamile kalmak isteyenlerin aklındaki sorulara cevap bulabilmek için siz de soruları cevaplayabilir misiniz? Linki bırakıyorum buraya

Hamile olanlara bi sorum var yumurtlamadan sonra kuruluk mu yaşadınız yoksa akıntı devam mı etti?
Canım yumurtlama kadar çok akıntı olmuyor ama akıntı hep devam etti ve hatta 1 haftadır böyle rakı renginde ve kuruyunca sarı olan bi akıntı var. Ama bu ekstrem bi durum mu bilemiyorum çünkü öncelerinde hiç dikkat etmemiştim.

Normal de ben yumurtlamadan sonea kuruluk yasıyorum. Bu sefer öyle olmadı buda beni umutlandırıyo tabi ister istemez :)

Normal de ben yumurtlamadan sonea kuruluk yasıyorum. Bu sefer öyle olmadı buda beni umutlandırıyo tabi ister istemez :)
Ya sanırım bende hafif kuruluk yaşıyordum ama 1 2 gündür maksimum regl öncesi akıntım yeniden başlıyorduuu. Ben de bir şey sorabilir miyim? Yerleşme kanaması hep oluyor mu? Ne zaman oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…