Bugünü es geçme sen ve ayaklarını dik hemen kalkma Allahın izniyle tutar inşallahins baska gunler aksilik olmuyor tek o gune denk geliyor hayirlisi bakalim
ins canim es gecmek yok allah izin ederse yoksa bu ay bitmez kafayi ona takarimBugünü es geçme sen ve ayaklarını dik hemen kalkma Allahın izniyle tutar inşallah
hoşgeldin canım herkes birbiriyle samimi oldu burdan devam edelim dedikGünaydın kızlarr, ben haziran için farklı topiğe geçmişim buradan devam etmişsiniz, bol gebişler gördüm gözüm günlüm açıldıben hazirandan da elendim yeni bat 11 temmuz ekleyebilir misiniz? Azze
Günaydın güzel anneGünaydınnn
Çok şükür canım sen nasılsın asıl?Güzel yürekli arkadaşımnasılsın
Benim akıntım oldu canım sarı renkli ve hala da devam ediyorHamile olanlara bi sorum var yumurtlamadan sonra kuruluk mu yaşadınız yoksa akıntı devam mı etti?
Ben dde iyiyim çok şükür herkesi ise yolladim yeniden uyumayı dusunuyumÇok şükür canım sen nasılsın asıl?
Benimde bu ay 11i yumurtlamaydı takvimde normalde sonrasında kuruluk yasardım bu ay yaşamadım acaba mı dedimm :)Benim akıntım oldu canım sarı renkli ve hala da devam ediyor
Pazar pazarr işe mi gidiyolarrr . Uyu canım missler gibiBen dde iyiyim çok şükür herkesi ise yolladim yeniden uyumayı dusunuyum
İnşaallahBenimde bu ay 11i yumurtlamaydı takvimde normalde sonrasında kuruluk yasardım bu ay yaşamadım acaba mı dedimm :)
Canım yumurtlama kadar çok akıntı olmuyor ama akıntı hep devam etti ve hatta 1 haftadır böyle rakı renginde ve kuruyunca sarı olan bi akıntı var. Ama bu ekstrem bi durum mu bilemiyorum çünkü öncelerinde hiç dikkat etmemiştim.Hamile olanlara bi sorum var yumurtlamadan sonra kuruluk mu yaşadınız yoksa akıntı devam mı etti?
Eşimin dükkanı var orası tadilatta bu yüzden gidiyorlar canımPazar pazarr işe mi gidiyolarrr . Uyu canım missler gibi
Aminn canımm amin inşallah tüm isteyenleree nasip olsunnİnşaallahgüzel mutlu haberi alırsın canım çok istiyorum bu topikteki kişilerin sağlıklı hamile kalıp kucaklarına almalarını
Normal de ben yumurtlamadan sonea kuruluk yasıyorum. Bu sefer öyle olmadı buda beni umutlandırıyo tabi ister istemez :)Canım yumurtlama kadar çok akıntı olmuyor ama akıntı hep devam etti ve hatta 1 haftadır böyle rakı renginde ve kuruyunca sarı olan bi akıntı var. Ama bu ekstrem bi durum mu bilemiyorum çünkü öncelerinde hiç dikkat etmemiştim.
Ya sanırım bende hafif kuruluk yaşıyordum ama 1 2 gündür maksimum regl öncesi akıntım yeniden başlıyorduuu. Ben de bir şey sorabilir miyim? Yerleşme kanaması hep oluyor mu? Ne zaman oluyor ?Normal de ben yumurtlamadan sonea kuruluk yasıyorum. Bu sefer öyle olmadı buda beni umutlandırıyo tabi ister istemez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?