Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya sanırım bende hafif kuruluk yaşıyordum ama 1 2 gündür maksimum regl öncesi akıntım yeniden başlıyorduuu. Ben de bir şey sorabilir miyim? Yerleşme kanaması hep oluyor mu? Ne zaman oluyor ?
Aynen benimde o şekilde oluyordu adet günü felan akıntım gelirdi yani. Canım kesin olcak diye birşey yok ben diğer hamileliğimi öğrendiğim de olmamıştı. Genelde regle 3 gün kala yada regl gününde felan oluyor diyolar

Evet benimde şu an olmadı öyle bir durumum hep olur diye beklemiştimm ondan şaşırdım

Günaydınnnnnn
Canım folik asit e başlayacağım da aç karına mı tok karına mı içiliyor Azze

canım yeni Bat 10 temmuz ekler misin

Günaydınnnnnn
Canım folik asit e başlayacağım da aç karına mı tok karına mı içiliyor Azze

canım yeni Bat 10 temmuz ekler misin
Bende tok karnıma içiyordum canım. Sabah içiyosan hep sabah akşam içiyosan hep akşam :)

Merhaba kızlar bu Ay ovulasyon testiyle takıp ettim değerlendirdik bata 1 hafta var bel agrisi var dünden beri de öğürme isteği geliyor göğüslerim yumurtlamadan 2 gün sonra acımaya başladı yürürken bile sızlıyor şubatta kimyasal gebelik yaşamıştım böyle şeyler olmadı sadece mide yanması olmuştu sizce erken gebelik testi yapsam çıkar mı

Canım doktorda bu kürlerden birini yapabilirsin dedi bikaç kür daha vermiş dün göbeğimi çektirdim düşükmüş meğer
Doktor önerdiyse kullan o zaman kuzum benimkisi sadece eşimin keciboynuzu özü icemsini söylemisti

Günaydın kızlar nasılsınız. Azze ne zamandır konuşamıyoruz nasıl gidiyor, ben bu ay ilk defa ovülasyonsuz, ve yumurtlama zamanı üst üste değerlendirmeler hepsini bıraktım :) sadece gün aşırı değerlendiriyoruz. Amuda kalkmalar, üst üste yastık koyup öyle durup, boyun fıtığı olmalar geçti fjdhejejeek. Hiç olmadığım kadar rahatım :))

ben de 34 yasındayım canım bakıyorum milletin benim yaşımda boyu kadar çocuğu var
Ben 31yaşımda evlendim ne kadar aptallık ki düşünmedim bunca zaman tam düşündüğüm sene inanılmaZ hastalandım insan hiç düşünmez mi sanki biz aynı kalcakmışız gibi oysaki herşey bizim için hayatta ..bnm arkdşlar2.yi doğuruyorlar. herşeyin hayırlısı olsun inş

En iyisi öyle denedikde noldu? beklentiye girmeyince belirtide olmuyo geçen ay denendi test edilip onaylandıı :) takvime göre yumurtlamadan sonra 3.günn :) belirti yok zaten. Sadece normalde yumurtlamadan sonra kuruluk yasardım bu ay öyle bişe yok :)

Öyle düşünme vardır bir hayır. Bende 33 yaşındayım. 30umda evlendim. Evlendiğim günden beri çocuk düşünüoruz nasip olmadı. Herşeyin bir zamanı var. Demekki onunda zamanı varmış.

Amin canım. İnşallah senin de iki tane üst üste olurözel değilse ne hastalığın oldu bebeği etkileyecek

Bende birşeyi farkettim. Yumurtlama döneminde göğüste sızlama ve karın ağrısı oluyor. Başka şeylere odaklanınca onun farkına bile varmamışım:) Birde ben o kuruluğu hiç bir zaman yaşamadım. Onun sıkıntısınıda yaşamıyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…