- 26 Mart 2017
- 3.227
- 5.556
- 158
Valla cnm dikat etmedim markaya alman markasiydi dun 2 tane daha yaptım onlar da silik çikti ayni markadan 1 tane bir de Clearblue markasijdan epsinde golge gibi cizgi cikti son 5 gun adeteTest markasi ne canim silik ama cikmis
Ozaman hepsinde silik ciktiysa gebelik var demektir canimValla cnm dikat etmedim markaya alman markasiydi dun 2 tane daha yaptım onlar da silik çikti ayni markadan 1 tane bir de Clearblue markasijdan epsinde golge gibi cizgi cikti son 5 gun adete
aa yani senin hep ıslaklık akıntı mı oluyo?Bende birşeyi farkettim. Yumurtlama döneminde göğüste sızlama ve karın ağrısı oluyor. Başka şeylere odaklanınca onun farkına bile varmamışım:) Birde ben o kuruluğu hiç bir zaman yaşamadım. Onun sıkıntısınıda yaşamıyor değilim
Seninki baya uzunmus 4 gun ben sinirden regli bile olabilirdim yumurtlama gunu
Sen nerelerdesin kuzummmWalla bi de test bitmek üzereydi hergun pik cıkıyor 4 günden sonra takıp edemedım test bıttıgı ıcın, test bıttıgınde catlama olmus 14 gün sonra adet olmustum
4 gun suren bir yumurtlama sonrasi gebelikte olmadi demek gelde kizma millet pik goremiyor biz de uzun suruyor kalamiyoruzWalla bi de test bitmek üzereydi hergun pik cıkıyor 4 günden sonra takıp edemedım test bıttıgı ıcın, test bıttıgınde catlama olmus 14 gün sonra adet olmustum
O zaman çokta heveslenmimm bendeEvet yaa maalesef
O zaman çokta heveslenmimm bende
Canım öncelikle seni çok tebrik ediyorum inşallah hayırlı bir şekilde bebeğini alirisn kucağına Rabbim nasib etsin sana Aminn.. vede biraz mesajlara bakarken okudum nekadar umut verici ve gönülden destekliyorsun herkesi Rabbim iyiliğinin karşılığını verir inşallah..Değer yazmıyodu bile düşün o ladar küçüktü<1.20 yazıyodu sadece sonra 3 gün sonra 48 çıktı. Bence öyle bişey olacak senin de❤
Canım öncelikle seni çok tebrik ediyorum inşallah hayırlı bir şekilde bebeğini alirisn kucağına Rabbim nasib etsin sana Aminn.. vede biraz mesajlara bakarken okudum nekadar umut verici ve gönülden destekliyorsun herkesi Rabbim iyiliğinin karşılığını verir inşallah..
ya benimde senin gibi bu mayista degerlendir meler oldu pkoluyum ben ama düzeniydi adetim gelirdi günü belli olmasada tarihler belliydi Ama bende baya geciktim.. senelerdir olmadi böyle birşey.. benim degerlendirdigim günler 15- 18 mayisti ben iki gün önce acil de kan verdim negatif cıktı kan değerim 0.5 cıktı ama kasiklairm belim su son 1 haftadır adet olacakmış gibi hatta fazlais ben ağrı çekmem adetimde öyle oldu ve böyle kadın bölgemde hassasiyetler ayakta bazna ağrıdan duramıyorum lekenmelerim var ama gelip gidiyor.. bazen kırmızı geldi ama hemen kahveye dönüştü kesildi arada ara kahverengi akıntılar geldi.. Ben negatif kan testisi sonucunda kırmızılar geldi ama çok yoğun değil bir kez geldi dedim tamam beynim snegtifi görünce rahatlamış demekki pskolojikmmis dedim hatta temmuza batımı yazdırdım forumda ama dün hiçbişi gelmedi sadece kahve rengi ve bugün ise hiçbirşeye yok elbette pco bunları yapabilir ama bende genelde uzun senelerdir bir düzen var hatta benim.pco tersine fazla kanama uzun vadeli kanamalar yapiodu o bile geçti.. benim kanamam başlarsa kesilmez o yuzden hic gelmez yada tam gelir böyle olmaz yani çok farklı bu
şimdi ben geçenki negatif teste göre 15 veya 18 günleri 'nden sonra hamile kalmış olamam benim dün dusunruken aklıma geldi acaba batımı bekledigim.gunlerde bir gün daha ilişki yaşadım oda 25 mayıs bu son değerlendirme daha doğrusu öylesine oldu o gün hani planlı değil 25.05 'deki bu iliskiden dolayo geç döllenmeye beraber hamilelik söz konusu olupta erken olduğu için kanda çıkmamış olabilirmi diye düşünüyorum açıkçası..
seninde böyle yorumunu görünce sana bir içimi acçim dedim tabiki herşeyi Allah bilir sence geç döllenme filânmı acaba ? Kusura bakma doldurdum sayfayı
Kız burası mayısti diye hazirana gecmiştim benSen nerelerdesin kuzummm
Aslında cok umutlanmıstım cunku boyle uzun sırdugunde hamıle kalan cok olmus.. Ama maalesef olmadı4 gun suren bir yumurtlama sonrasi gebelikte olmadi demek gelde kizma millet pik goremiyor biz de uzun suruyor kalamiyoruz
Normalde olmuyodu ama normalde göğüs uclarım da acımazdı gecen aylarda acıdı yani pek güvenemiyorum hiçbişeyeAma benim hep Böyleydi. Senin mesela normalde değilse öyle oluyorsa o farklı bir durum ama
Ahh benim kuzummmCanım öncelikle seni çok tebrik ediyorum inşallah hayırlı bir şekilde bebeğini alirisn kucağına Rabbim nasib etsin sana Aminn.. vede biraz mesajlara bakarken okudum nekadar umut verici ve gönülden destekliyorsun herkesi Rabbim iyiliğinin karşılığını verir inşallah..
ya benimde senin gibi bu mayista degerlendir meler oldu pkoluyum ben ama düzeniydi adetim gelirdi günü belli olmasada tarihler belliydi Ama bende baya geciktim.. senelerdir olmadi böyle birşey.. benim degerlendirdigim günler 15- 18 mayisti ben iki gün önce acil de kan verdim negatif cıktı kan değerim 0.5 cıktı ama kasiklairm belim su son 1 haftadır adet olacakmış gibi hatta fazlais ben ağrı çekmem adetimde öyle oldu ve böyle kadın bölgemde hassasiyetler ayakta bazna ağrıdan duramıyorum lekenmelerim var ama gelip gidiyor.. bazen kırmızı geldi ama hemen kahveye dönüştü kesildi arada ara kahverengi akıntılar geldi.. Ben negatif kan testisi sonucunda kırmızılar geldi ama çok yoğun değil bir kez geldi dedim tamam beynim snegtifi görünce rahatlamış demekki pskolojikmmis dedim hatta temmuza batımı yazdırdım forumda ama dün hiçbişi gelmedi sadece kahve rengi ve bugün ise hiçbirşeye yok elbette pco bunları yapabilir ama bende genelde uzun senelerdir bir düzen var hatta benim.pco tersine fazla kanama uzun vadeli kanamalar yapiodu o bile geçti.. benim kanamam başlarsa kesilmez o yuzden hic gelmez yada tam gelir böyle olmaz yani çok farklı bu
şimdi ben geçenki negatif teste göre 15 veya 18 günleri 'nden sonra hamile kalmış olamam benim dün dusunruken aklıma geldi acaba batımı bekledigim.gunlerde bir gün daha ilişki yaşadım oda 25 mayıs bu son değerlendirme daha doğrusu öylesine oldu o gün hani planlı değil 25.05 'deki bu iliskiden dolayo geç döllenmeye beraber hamilelik söz konusu olupta erken olduğu için kanda çıkmamış olabilirmi diye düşünüyorum açıkçası..
seninde böyle yorumunu görünce sana bir içimi acçim dedim tabiki herşeyi Allah bilir sence geç döllenme filânmı acaba ? Kusura bakma doldurdum sayfayı
Kızlarla konuştuk topik topik gezmeyelim dedik :)Kız burası mayısti diye hazirana gecmiştim ben
İsim değişmiş benı de ekle istersen 21 haziran ❤
ins canim tutar bu ay bende bu ay cok umutluyum bakalim nasipAslında cok umutlanmıstım cunku boyle uzun sırdugunde hamıle kalan cok olmus.. Ama maalesef olmadıbu ay beklıyorum bakalım sogan suyu ıctım 10 gün ınofolıc kullandım. Hayırlısı artık
Normalde olmuyodu ama normalde göğüs uclarım da acımazdı gecen aylarda acıdı yani pek güvenemiyorum hiçbişeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?