Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
stoprak canım sen naptın sende durumlar nasıl. Ne zaman tekrar test yapacaksın. Kendini yorma sakın bak:)

Valla cnm dikat etmedim markaya alman markasiydi dun 2 tane daha yaptım onlar da silik çikti ayni markadan 1 tane bir de Clearblue markasijdan epsinde golge gibi cizgi cikti son 5 gun adete
Ozaman hepsinde silik ciktiysa gebelik var demektir canim

aa yani senin hep ıslaklık akıntı mı oluyo?

Seninki baya uzunmus 4 gun ben sinirden regli bile olabilirdim yumurtlama gunu

Walla bi de test bitmek üzereydi hergun pik cıkıyor 4 günden sonra takıp edemedım test bıttıgı ıcın, test bıttıgınde catlama olmus 14 gün sonra adet olmustum

Walla bi de test bitmek üzereydi hergun pik cıkıyor 4 günden sonra takıp edemedım test bıttıgı ıcın, test bıttıgınde catlama olmus 14 gün sonra adet olmustum
4 gun suren bir yumurtlama sonrasi gebelikte olmadi demek gelde kizma millet pik goremiyor biz de uzun suruyor kalamiyoruz

Değer yazmıyodu bile düşün o ladar küçüktü <1.20 yazıyodu sadece sonra 3 gün sonra 48 çıktı. Bence öyle bişey olacak senin de❤
Canım öncelikle seni çok tebrik ediyorum inşallah hayırlı bir şekilde bebeğini alirisn kucağına Rabbim nasib etsin sana Aminn.. vede biraz mesajlara bakarken okudum nekadar umut verici ve gönülden destekliyorsun herkesi Rabbim iyiliğinin karşılığını verir inşallah..

ya benimde senin gibi bu mayista degerlendir meler oldu pkoluyum ben ama düzeniydi adetim gelirdi günü belli olmasada tarihler belliydi Ama bende baya geciktim.. senelerdir olmadi böyle birşey.. benim degerlendirdigim günler 15- 18 mayisti ben iki gün önce acil de kan verdim negatif cıktı kan değerim 0.5 cıktı ama kasiklairm belim su son 1 haftadır adet olacakmış gibi hatta fazlais ben ağrı çekmem adetimde öyle oldu ve böyle kadın bölgemde hassasiyetler ayakta bazna ağrıdan duramıyorum lekenmelerim var ama gelip gidiyor.. bazen kırmızı geldi ama hemen kahveye dönüştü kesildi arada ara kahverengi akıntılar geldi.. Ben negatif kan testisi sonucunda kırmızılar geldi ama çok yoğun değil bir kez geldi dedim tamam beynim snegtifi görünce rahatlamış demekki pskolojikmmis dedim hatta temmuza batımı yazdırdım forumda ama dün hiçbişi gelmedi sadece kahve rengi ve bugün ise hiçbirşeye yok elbette pco bunları yapabilir ama bende genelde uzun senelerdir bir düzen var hatta benim.pco tersine fazla kanama uzun vadeli kanamalar yapiodu o bile geçti.. benim kanamam başlarsa kesilmez o yuzden hic gelmez yada tam gelir böyle olmaz yani çok farklı bu

şimdi ben geçenki negatif teste göre 15 veya 18 günleri 'nden sonra hamile kalmış olamam benim dün dusunruken aklıma geldi acaba batımı bekledigim.gunlerde bir gün daha ilişki yaşadım oda 25 mayıs bu son değerlendirme daha doğrusu öylesine oldu o gün hani planlı değil 25.05 'deki bu iliskiden dolayo geç döllenmeye beraber hamilelik söz konusu olupta erken olduğu için kanda çıkmamış olabilirmi diye düşünüyorum açıkçası..

seninde böyle yorumunu görünce sana bir içimi acçim dedim tabiki herşeyi Allah bilir sence geç döllenme filânmı acaba ? Kusura bakma doldurdum sayfayı

Sen sonra bir daha hiç test yapmadınmı

4 gun suren bir yumurtlama sonrasi gebelikte olmadi demek gelde kizma millet pik goremiyor biz de uzun suruyor kalamiyoruz
Aslında cok umutlanmıstım cunku boyle uzun sırdugunde hamıle kalan cok olmus.. Ama maalesef olmadı bu ay beklıyorum bakalım sogan suyu ıctım 10 gün ınofolıc kullandım. Hayırlısı artık

Ama benim hep Böyleydi. Senin mesela normalde değilse öyle oluyorsa o farklı bir durum ama
Normalde olmuyodu ama normalde göğüs uclarım da acımazdı gecen aylarda acıdı yani pek güvenemiyorum hiçbişeye

Ahh benim kuzummm Burda herkes elinden geldiğince birbirine destek olup yardımcı olmaya çalışıyor şimdi şöyle kuzum en son 25 mayısı baz alırsak 9-10 haziranda kanda çıkması gerekirdi yumurtlamadan 14 gün sonra çıkar çünkü. Belki kimyasal geçirmiş olabilirsin kuzu eğer pko varsa ovulasyon testiyle yumurtlamanı takip etmeni öneririm kuzum bir sonraki aya inşallahhh buraya güzel haberleri yazarsınnn

Aslında cok umutlanmıstım cunku boyle uzun sırdugunde hamıle kalan cok olmus.. Ama maalesef olmadı bu ay beklıyorum bakalım sogan suyu ıctım 10 gün ınofolıc kullandım. Hayırlısı artık
ins canim tutar bu ay bende bu ay cok umutluyum bakalim nasip

Normalde olmuyodu ama normalde göğüs uclarım da acımazdı gecen aylarda acıdı yani pek güvenemiyorum hiçbişeye

Bencede hormonlarının seni kandırmasına izin verme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…