Sağol kuzumCanim kahvaltidan sonra iciyorum bazen unutup ilkindide iciyorum bundan vermisti dr Eki Görüntüle 2648671
En iyisi walla,Kızlarla konuştuk topik topik gezmeyelim dedik :)
Hayır canim yapmadım iki gün önce yaptım kan testiSen sonra bir daha hiç test yapmadınmı
İnşallahh, Allahım isteyen herkese nasip eder cnmins canim tutar bu ay bende bu ay cok umutluyum bakalim nasip
Allah razı olsun Canim inşallah ...bende diyorum çıkabilirdi aslında diye ama eğer 25inden sonra geç yumurtladiysam filan çok büyük ihtimal.olmasada hani belli olmaz ya nebilim baya geç bir döllenme yaşamış olabilir aslında o tarihlerde adetim olmalıydı ama olmadi işte o dönemde de son ilişki oldu.. internette çok okudum kadinin biri resmen 5 hafta sonra kanda cikmissAhh benim kuzummm ❤❤ Burda herkes elinden geldiğince birbirine destek olup yardımcı olmaya çalışıyorşimdi şöyle kuzum en son 25 mayısı baz alırsak 9-10 haziranda kanda çıkması gerekirdi yumurtlamadan 14 gün sonra çıkar çünkü. Belki kimyasal geçirmiş olabilirsin kuzu eğer pko varsa ovulasyon testiyle yumurtlamanı takip etmeni öneririm kuzum bir sonraki aya inşallahhh buraya güzel haberleri yazarsınnn ❤☺
Sen evde gebelik testi bulundur sürekli 2 günde 1 yap benim kanda çıkmadı ertesi gün idrar testinde çok silik çıkmıştı. Umudunu hiç kaybetmeeAllah razı olsun Canim inşallah ...bende diyorum çıkabilirdi aslında diye ama eğer 25inden sonra geç yumurtladiysam filan çok büyük ihtimal.olmasada hani belli olmaz ya nebilim baya geç bir döllenme yaşamış olabilir aslında o tarihlerde adetim olmalıydı ama olmadi işte o dönemde de son ilişki oldu.. internette çok okudum kadinin biri resmen 5 hafta sonra kanda cikmiss
Çok tesekkur ederim sorduğun icin.Yarin gideceğim inşallah doktora. Canım bol bol dinleniyorum ders çalışıyorum zaten geçen defa hiç umursamamistim lekeyi kanamayı hiç korumamistim kendimi şimdi varsa bebek yine üzülmeyeyim diye dikkat ediyorum yani doğacağı varsa doğardi biliyorum ama insan yine de sürekli ondan mı oldu bundan mi oldu diyor biliyorsunstoprak canım sen naptın sende durumlar nasıl. Ne zaman tekrar test yapacaksın. Kendini yorma sakın bak:)
Sen evde gebelik testi bulundur sürekli 2 günde 1 yap benim kanda çıkmadı ertesi gün idrar testinde çok silik çıkmıştı. Umudunu hiç kaybetmee ☺ Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahhhh
Çok tesekkur ederim sorduğun icin.Yarin gideceğim inşallah doktora. Canım bol bol dinleniyorum ders çalışıyorum zaten geçen defa hiç umursamamistim lekeyi kanamayı hiç korumamistim kendimi şimdi varsa bebek yine üzülmeyeyim diye dikkat ediyorum yani doğacağı varsa doğardi biliyorum ama insan yine de sürekli ondan mı oldu bundan mi oldu diyor biliyorsun
Evet vermicem yeterince kanıp hayal kırıklıgına ugradım zatenBencede hormonlarının seni kandırmasına izin verme:)
sağol kuzummm az kalmış bataEn iyisi walla, ❤ o zaman topik adın hayırlı olsun cnm
Ben 4 ay önce bir kürtaj oldum kuzumO testlerden de bir nefret ediyorumki çıkmazsa belli değil şüphen devam ediyor filan kan testi en rahatlatıcı ama bu hikayeleri okuyunca oda demekki herzaman keisn değil.. Zaten illa bu ay olsun diye bir şart yokki benim adetim olmadi olsaydı bari soğan kürüne filan baslicaktim boyle cok arada kaldim neyse beklicem artik oyalanayacağım bakalim ne olacak.. senin ilkmi canim ilk cocukmj olacak inshaaAllah
Vallaha al bendende okadar hele şu pko yokmu hamilesin diyor sana bazen hormonlarla nebiliyim ya normal insanalr gibi anlayamicam sanki ben supriz olcak herhalde banaEvet vermicem yeterince kanıp hayal kırıklıgına ugradım zaten
Canım çok fena mide bulantıları aylarca ses kısıklıkları aylarca öksürük Boğaz ağrısı yaşadım tam 9ay yapılmadık test kalmadı ya reflü yada Sjögren (çocuğuda etkileyen) bi hastalık dediler araya korona girince testler kaldı dedim belki bebek iyi gelir yaşım 34 çünkü...şuan hamileyim daha fena oldum inanılmaz öksürük arada ses kısılmaları mide bulantılarım inanılmaz fazlalaştı Allahtan herzmn önce sağlık istedim buda bnm sınavım demek ki sağlık olmadan zaman geçmiyor Oyüzden keşke evlenir evlenmez bebek düşünseydim diyorum şimdi zaman okdr zor geçiyor ki sağlıklı olmak en büyük nimet bu hayatta...Amin canım. İnşallah senin de iki tane üst üste olurözel değilse ne hastalığın oldu bebeği etkileyecek
InsaAllah canim.. duam seninle Wallahi.. geçmiş olsun hayırlısı değilmiş demekki.. bende 7 sene filan önce düşük yapmışım ama haberim bile yoktu kanamam vardı normal adet sandım çoğalınca ağrımda olunca doktora gittiğimde öğrendim ama üzülmedim cunki haberim yoktu .. benimde yok çocuk olursa benimde ilk olacak.. birde son 3 sene eşimden uzak kalmıştım işi gereğince başka yerdeydi bazı skntilarda yaşadık kendisi yabancı cunki evrak filan neyse anca duzene soktuk 4 ay olcak yani uzun zamandir da esimden uzaktim ya benim ara kanamalarim yüzdende hemen ilsikide olmadi seyrek oldu ama şu mayısda anca denk geldi değerlendirmek uzun zamandır özelliklede mayıs ayına kadar böyle bir tuhaflık yoktu senelerdir benim adetim böyle olmaz kesilmez çok tuhaf işte degilmiBen 4 ay önce bir kürtaj oldum kuzumbu sağlıkla olursa evet ilk olacak inşallahhh rabbim isteyen herkese nasip etsinnn
1 haftasağol kuzummm az kalmış bata
Tuhaflık varsa güzellik de olur inşallahInsaAllah canim.. duam seninle Wallahi.. geçmiş olsun hayırlısı değilmiş demekki.. bende 7 sene filan önce düşük yapmışım ama haberim bile yoktu kanamam vardı normal adet sandım çoğalınca ağrımda olunca doktora gittiğimde öğrendim ama üzülmedim cunki haberim yoktu .. benimde yok çocuk olursa benimde ilk olacak.. birde son 3 sene eşimden uzak kalmıştım işi gereğince başka yerdeydi bazı skntilarda yaşadık kendisi yabancı cunki evrak filan neyse anca duzene soktuk 4 ay olcak yani uzun zamandir da esimden uzaktim ya benim ara kanamalarim yüzdende hemen ilsikide olmadi seyrek oldu ama şu mayısda anca denk geldi değerlendirmek uzun zamandır özelliklede mayıs ayına kadar böyle bir tuhaflık yoktu senelerdir benim adetim böyle olmaz kesilmez çok tuhaf işte degilmi
Maşallahh
3hamilelik gecirdim hic birinde yerlesme kanamasi olmadi benimYa sanırım bende hafif kuruluk yaşıyordum ama 1 2 gündür maksimum regl öncesi akıntım yeniden başlıyorduuu. Ben de bir şey sorabilir miyim? Yerleşme kanaması hep oluyor mu? Ne zaman oluyor ?
Yormazsam seni eğer senin nasıldı acaba şüphelerin ve durumun özet olarak yazabilirmisin .. insan nekadarda düşünmek istemiyorum desede umut verici şeyler duymak istiyor sanki bu ay sonmus baska aya sans yokmus gibiTuhaflık varsa güzellik de olur inşallah ❤ Çünkü benim öyle olmuştu bu ay tabi hep korku var insanda acaba buna da bişey olur mu diye rabbim herkesi korusun
Ayy kıyamam yazarım tabiYormazsam seni eğer senin nasıldı acaba şüphelerin ve durumun özet olarak yazabilirmisin .. insan nekadarda düşünmek istemiyorum desede umut verici şeyler duymak istiyor sanki bu ay sonmus baska aya sans yokmus gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?