Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayy canım ne tatlı yaaa süt bezeleri demek nekadar ilginç.. peki kan testinde peki nezaman negatifti ve nekadar gecikmiştn

Vallaha al bendende okadar hele şu pko yokmu hamilesin diyor sana bazen hormonlarla nebiliyim ya normal insanalr gibi anlayamicam sanki ben supriz olcak herhalde bana
varya istediğimiz her belirtiyi görebiliyorz şaka gibi ama öyle.

Çok çok geçmiş olsun canim keşke bulsalardi nedenini alerji olabilir mi benim teyzem de senin gibi alerji ilacı kurtardı kadini her gün düzenli içiyor. Bebeğin kaç haftalık oldu hamilelik takvimi açsana görelim kalp atışını duyduysa.

varya istediğimiz her belirtiyi görebiliyorz şaka gibi ama öyle.
Ben geçen ay göğüslerim şişecek agriyacak mi diye minciklamaktan helak olmuştum bu ay şişti ve inanılmaz ağrıyor bakalım sonucum ne olacak.

Hemen yazacağım canım zaten beta 2 bucugu görünce de koştura koştura size yazdım canim Allah hepimize nasip etsin bu arada benim olumlu sonuclanirsa su prefert jeli siz de deneyin derim

Ben geçen ay göğüslerim şişecek agriyacak mi diye minciklamaktan helak olmuştum bu ay şişti ve inanılmaz ağrıyor bakalım sonucum ne olacak.
Peki geçen ay şişti mi ? Bende geçen ay hiç kontrol etmedim ve şişmedi hep kendimi kandırmışım meğerr

Yaaaa kıyamam yaaa Ahhaha güldürdün beni kizzz inshaAllah sonucun beklediģin gibi olur ya bende bazen bakıyorum ama benim göğüslerim büyük acaba onda fazla hissetmeme şansım olabilirmi diye hep düşünüyorum adetim olcağı zaman azıcık hassas oluyorlar ama okadar senin gibi bende mincikliyordum

Yumurtlama üstünden 11 gün geçtiğinde negatifti 12. Gün idrar testinde hayalet çizgi çıktı 14. Gün kan testinde 48 çıktı ☺
Anladım Canimm Rabbim kavuşturur ınşaallah çok seviniyorum sein için vallaha kim istiyorsa kim iyi haberi veriyorsa icim pir pir ediyor hep

Kızlar öyle merakımdan baktım da ovülasyona yumurtam çatlamış mı:)

Eklentiler

• IMG_20200614_172048.webp
    34 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…