- 10 Nisan 2016
- 8.858
- 12.948
- 248
- 37
Ayy kıyamam yazarım tabi ☺ Ben 1 magısta edet oldum programa göre 12-13 mayıs yumurtlama olması gerekiyofu ama ovulasyon testinde çıkmadı ben de hem değerlendirmeye hem testi yapmaya devam ettim. Tam 19 gün sonra son testte yumurtlamayı gördüm yani geç yumurtladım. Sonra testim bitince 22 mayıstan sonra değerlendirmeyi bıraktım ama yumurtllamanın da öncesinde hep kasık ağrım vardı hiç geçmedi. Bir de aivilce çıkmayan yüzümde sivilce çıkmıştı kan testinde pozitif görmeden bir gün önce göğüs uçlarım çok belirgindi ve çıkmıştı ve süt bezeleri belli olmuştu. ☺
varya istediğimiz her belirtiyi görebiliyorz şaka gibi ama öyle.Vallaha al bendende okadar hele şu pko yokmu hamilesin diyor sana bazen hormonlarla nebiliyim ya normal insanalr gibi anlayamicam sanki ben supriz olcak herhalde bana
1 hafta dediğin nedir ki gülüm1 hafta
Çok çok geçmiş olsun canim keşke bulsalardi nedenini alerji olabilir mi benim teyzem de senin gibi alerji ilacı kurtardı kadini her gün düzenli içiyor. Bebeğin kaç haftalık oldu hamilelik takvimi açsana görelim kalp atışını duyduysa.Canım çok fena mide bulantıları aylarca ses kısıklıkları aylarca öksürük Boğaz ağrısı yaşadım tam 9ay yapılmadık test kalmadı ya reflü yada Sjögren (çocuğuda etkileyen) bi hastalık dediler araya korona girince testler kaldı dedim belki bebek iyi gelir yaşım 34 çünkü...şuan hamileyim daha fena oldum inanılmaz öksürük arada ses kısılmaları mide bulantılarım inanılmaz fazlalaştı Allahtan herzmn önce sağlık istedim buda bnm sınavım demek ki sağlık olmadan zaman geçmiyor Oyüzden keşke evlenir evlenmez bebek düşünseydim diyorum şimdi zaman okdr zor geçiyor ki sağlıklı olmak en büyük nimet bu hayatta...
Ben geçen ay göğüslerim şişecek agriyacak mi diye minciklamaktan helak olmuştum bu ay şişti ve inanılmaz ağrıyor bakalım sonucum ne olacak.varya istediğimiz her belirtiyi görebiliyorz şaka gibi ama öyle.
Hemen yazacağım canım zaten beta 2 bucugu görünce de koştura koştura size yazdım canimYouTube da bir doktor çok güzel açıklamalar yapmıştı. Siz hoplasanızda zıplasanızda, elini kolunuzu yükseklere kaldırıp bişey almaya çalışsanızda eğer o bebek sağlıklıysa hiç bişey olmaz diyordu. Çok haklı. Ama sende haklısın insan ister istemez düşünüyor. Ama ne olursa olsun sen her anın tadını çıkarmaya bak. İnş bebeğin seninledir ❤ sonucunu mutlaka hemen yaz meraktayız:)
Yumurtlama üstünden 11 gün geçtiğinde negatifti 12. Gün idrar testinde hayalet çizgi çıktı 14. Gün kan testinde 48 çıktıAyy canım ne tatlı yaaa süt bezeleri demek nekadar ilginç.. peki kan testinde peki nezaman negatifti ve nekadar gecikmiştn
Peki geçen ay şişti mi ? Bende geçen ay hiç kontrol etmedim ve şişmediBen geçen ay göğüslerim şişecek agriyacak mi diye minciklamaktan helak olmuştum bu ay şişti ve inanılmaz ağrıyor bakalım sonucum ne olacak.
Ben geçen ay göğüslerim şişecek agriyacak mi diye minciklamaktan helak olmuştum bu ay şişti ve inanılmaz ağrıyor bakalım sonucum ne olacak.
Anladım Canimm Rabbim kavuşturur ınşaallah çok seviniyorum sein için vallaha kim istiyorsa kim iyi haberi veriyorsa icimYumurtlama üstünden 11 gün geçtiğinde negatifti 12. Gün idrar testinde hayalet çizgi çıktı 14. Gün kan testinde 48 çıktı ☺
Vallaha hayırlısı canim senin durum ne beklemedemisin geciktinmj ?varya istediğimiz her belirtiyi görebiliyorz şaka gibi ama öyle.
Allah sana da nasip etsin inşallahhhhAnladım Canimm Rabbim kavuşturur ınşaallah çok seviniyorum sein için vallaha kim istiyorsa kim iyi haberi veriyorsa icim❤ pir pir ediyor hep
amin canim inshaAllahAllah sana da nasip etsin inşallahhhh❤
Gel sen onu bana sor1 hafta dediğin nedir ki gülüm
Dünkü nasıldı cnmKızlar öyle merakımdan baktım da ovülasyona yumurtam çatlamış mı:)
bugun benim test te boyle cikti catlamis oluyormus canim bende ilk bakinca gebelik sandim ins oda olurKızlar öyle merakımdan baktım da ovülasyona yumurtam çatlamış mı:)
Dünkü nasıldı cnm
Bugun beni
bugun benim test te boyle cikti catlamis oluyormus canim bende ilk bakinca gebelik sandim ins oda olur
Olur ins canim allah buyuktur kisa karnimiz burnumuzda gezeriz ins hepimizAaahh keşke :) Tam zamanında değerlendirmişiz ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?