Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olsun canimm insallah guzel haberi aliriz sendne olmasada baska aya napalim kendimizi hazirelayalim negatiflereki pozitif suprizz olsun :)
Ben öyleyim canım baktım hep kendim yıpranıyorım üzülüyorum bıraktım dinlemedim kendimi gecen ay belirtimde olmadı bu sefer de reglim bi acayip geldi sökülemedim kahverengi leklenmeler felan test yaptım negatif ama bu ay sanki olsun istiyorummm gibiii

vallaha bende saldim cayira da okumussundur iste bendede tuhafliklar var neyse bakacagiz sana daha var gerci benim gecitde iste gec döllenmemi derken bakiyoruz bende bi söökulemedimki isime bakayim adami oyaliyoruz degerlendirmeyede girmeiyoruz daha adet olmadm vallaaha nereye kadar

gözümden kaçmış senin msjlar test yaptın mı? İnşallah vardırr ya

Biliyorum biliyorummm bilmz miyimm. Benim şu sıralar biraz yogun geciyo günlerim pek buraya da giremiyorum aklıma gelmiyo o yüzden

Yaa ne güzel yoğun geçiyor. Bende anca evde pinekleyeyim. Netflix de film, dizi kalmadı yaw:)

Biliyorum biliyorummm bilmz miyimm. Benim şu sıralar biraz yogun geciyo günlerim pek buraya da giremiyorum aklıma gelmiyo o yüzden
Aynen ben de gecenlerde 2 3 gün hiç giremedim.. Aslında oyle zamanlarda çabuk gecıyor gunler

Aynen ben de gecenlerde 2 3 gün hiç giremedim.. Aslında oyle zamanlarda çabuk gecıyor gunler
Kesinlikle. Aslında virüs olmasa zaten dışarı felan çıkarız ne bilim vakit geçircek çok şey olur

gözümden kaçmış senin msjlar test yaptın mı? İnşallah vardırr ya
storycan a yazmistim tekrar yapistirim buraya

ya benimde senin gibi bu mayista degerlendir meler oldu pkoluyum ben ama düzeniydi adetim gelirdi günü belli olmasada tarihler belliydi Ama bende baya geciktim.. senelerdir olmadi böyle birşey.. benim degerlendirdigim günler 15- 18 mayisti ben iki gün önce acil de kan verdim negatif cıktı kan değerim 0.5 cıktı ama kasiklairm belim su son 1 haftadır adet olacakmış gibi hatta fazlais ben ağrı çekmem adetimde öyle oldu ve böyle kadın bölgemde hassasiyetler ayakta bazna ağrıdan duramıyorum lekenmelerim var ama gelip gidiyor.. bazen kırmızı geldi ama hemen kahveye dönüştü kesildi arada ara kahverengi akıntılar geldi.. Ben negatif kan testisi sonucunda kırmızılar geldi ama çok yoğun değil bir kez geldi dedim tamam beynim snegtifi görünce rahatlamış demekki pskolojikmmis dedim hatta temmuza batımı yazdırdım forumda ama dün hiçbişi gelmedi sadece kahve rengi ve bugün ise hiçbirşeye yok elbette pco bunları yapabilir ama bende genelde uzun senelerdir bir düzen var hatta benim.pco tersine fazla kanama uzun vadeli kanamalar yapiodu o bile geçti.. benim kanamam başlarsa kesilmez o yuzden hic gelmez yada tam gelir böyle olmaz yani çok farklı bu

şimdi ben geçenki negatif teste göre 15 veya 18 günleri 'nden sonra hamile kalmış olamam benim dün dusunruken aklıma geldi acaba batımı bekledigim.gunlerde bir gün daha ilişki yaşadım oda 25 mayıs bu son değerlendirme daha doğrusu öylesine oldu o gün hani planlı değil 25.05 'deki bu iliskiden dolayo geç döllenmeye beraber hamilelik söz konusu olupta erken olduğu için kanda çıkmamış olabilirmi diye düşünüyorum açıkçası..

Peki geçen ay şişti mi ? Bende geçen ay hiç kontrol etmedim ve şişmedi hep kendimi kandırmışım meğerr
Yok canım hiç sismedi ve agrimadi geçen ay sismez zaten benim adet dönemimde hamileyken şişiyor ve agriyor o yüzden çok ümidim var beta da 2bucuk çıktı yarın yumurtlaminin 11. Günü bakalım doktor randevum var. Senin adetten önce sisiyorsa o yaniltmistir belki

Çok saol kuzum bilmiyorum nedir bu dert basit gibi gözüküyor ama bir yıldır yaşıyorum bunu ben ki okdr neşeliydim konuşurdum gülerdim şimdi hep sessizce oturuyorum ...hamilelik dahada zor geçiyor habire uyuyorum bunları unutmak için...Alerji testini bi kedi tüyü polene yaptılar bulunmadı bişey. Hamilelik takvimini korkumdan açmadım ben bukdr kendimi kötü hissederken oda bnmle kalır mı diye .... 7.haftamdayım kalp sesini duydum umarım hasta annesinden çok daha güçlüdür o sağlıklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…