Olur ins canim allah buyuktur kisa karnimiz burnumuzda gezeriz ins hepimiz
beklemedeyim kuzum çok var ayın 26sı :)Vallaha hayırlısı canim senin durum ne beklemedemisin geciktinmj ?
aminnnnnnOlur ins canim allah buyuktur kisa karnimiz burnumuzda gezeriz ins hepimiz
Biliyorum biliyorummm bilmz miyimm. Benim şu sıralar biraz yogun geciyo günlerim pek buraya da giremiyorum aklıma gelmiyo o yüzdenGel sen onu bana sor
olsun canimm insallah guzel haberi aliriz sendne olmasada baska aya napalim kendimizi hazirelayalim negatiflereki pozitif suprizz olsun :)beklemedeyim kuzum çok var ayın 26sı :)
Ben öyleyim canım baktım hep kendim yıpranıyorım üzülüyorum bıraktım dinlemedim kendimi gecen ay belirtimde olmadı bu sefer de reglim bi acayip geldi sökülemedim kahverengi leklenmeler felan test yaptım negatifolsun canimm insallah guzel haberi aliriz sendne olmasada baska aya napalim kendimizi hazirelayalim negatiflereki pozitif suprizz olsun :)
vallaha bende saldim cayira da okumussundur iste bendede tuhafliklar var neyse bakacagiz sana daha var gerci benim gecitde iste gec döllenmemi derken bakiyoruz bende bi söökulemedimki isime bakayim adami oyaliyoruz degerlendirmeyede girmeiyoruz daha adet olmadm vallaaha nereye kadarBen öyleyim canım baktım hep kendim yıpranıyorım üzülüyorum bıraktım dinlemedim kendimi gecen ay belirtimde olmadı bu sefer de reglim bi acayip geldi sökülemedim kahverengi leklenmeler felan test yaptım negatifama bu ay sanki olsun istiyorummm gibiii
gözümden kaçmış senin msjlar test yaptın mı? İnşallah vardırr yavallaha bende saldim cayira da okumussundur iste bendede tuhafliklar var neyse bakacagiz sana daha var gerci benim gecitde iste gec döllenmemi derken bakiyoruz bende bi söökulemedimki isime bakayim adami oyaliyoruz degerlendirmeyede girmeiyoruz daha adet olmadm vallaaha nereye kadar
Biliyorum biliyorummm bilmz miyimm. Benim şu sıralar biraz yogun geciyo günlerim pek buraya da giremiyorum aklıma gelmiyo o yüzden
Dünkü daha mı koyuyduNormalde bu ay yapmayacaktım. Bugün sadece meraktan baktım çatlamışmı diye
günler geçmek bilmiyor dimii.Yaa ne güzel yoğun geçiyor. Bende anca evde pinekleyeyim. Netflix de film, dizi kalmadı yaw:)
Aynen ben de gecenlerde 2 3 gün hiç giremedim.. Aslında oyle zamanlarda çabuk gecıyor gunlerBiliyorum biliyorummm bilmz miyimm. Benim şu sıralar biraz yogun geciyo günlerim pek buraya da giremiyorum aklıma gelmiyo o yüzden
Kesinlikle. Aslında virüs olmasa zaten dışarı felan çıkarız ne bilim vakit geçircek çok şey olurAynen ben de gecenlerde 2 3 gün hiç giremedim.. Aslında oyle zamanlarda çabuk gecıyor gunler
storycan a yazmistim tekrar yapistirim burayagözümden kaçmış senin msjlar test yaptın mı? İnşallah vardırr ya
Aynen diziye falan baslamak gerek, ben baya Bı kaptırıyorum kendımıKesinlikle. Aslında virüs olmasa zaten dışarı felan çıkarız ne bilim vakit geçircek çok şey olur
Yok canım hiç sismedi ve agrimadi geçen ay sismez zaten benim adet dönemimde hamileyken şişiyor ve agriyor o yüzden çok ümidim var beta da 2bucuk çıktı yarın yumurtlaminin 11. Günü bakalım doktor randevum var. Senin adetten önce sisiyorsa o yaniltmistir belkiPeki geçen ay şişti mi ? Bende geçen ay hiç kontrol etmedim ve şişmedihep kendimi kandırmışım meğerr
Dünkü daha mı koyuydu
Evet ya bol bol tshirt lerde aldım ben hazırım :))günler geçmek bilmiyor dimii.
nolur artık hamilele olalım yazı hamile geçirelim ya
Çok saol kuzum bilmiyorum nedir bu dert basit gibi gözüküyor ama bir yıldır yaşıyorum bunu ben ki okdr neşeliydim konuşurdum gülerdim şimdi hep sessizce oturuyorum ...hamilelik dahada zor geçiyor habire uyuyorum bunları unutmak için...Alerji testini bi kedi tüyü polene yaptılar bulunmadı bişey. Hamilelik takvimini korkumdan açmadım ben bukdr kendimi kötü hissederken oda bnmle kalır mı diye .... 7.haftamdayım kalp sesini duydum umarım hasta annesinden çok daha güçlüdür o sağlıklıdırÇok çok geçmiş olsun canim keşke bulsalardi nedenini alerji olabilir mi benim teyzem de senin gibi alerji ilacı kurtardı kadini her gün düzenli içiyor. Bebeğin kaç haftalık oldu hamilelik takvimi açsana görelim kalp atışını duyduysa.
senin nekadar oldu gecikmen varmi yoksa daha degerlendirme asamasindamisin :)Dün yapmadım canım. Sadece bugün yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?