Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle düşünme vardır bir hayır. Bende 33 yaşındayım. 30umda evlendim. Evlendiğim günden beri çocuk düşünüoruz nasip olmadı. Herşeyin bir zamanı var. Demekki onunda zamanı varmış.
Aslında doğru diyosun cnm bazen eşime diyorum belki düşünseydim yine bugün olacaktı Rabbim düşündürmedi buyüzden kısmet tabi herşey..

tebrik ederim öncelikle canim Allah sag salim kucagina almayi nasib etsin.. bazen insan nedensizce belkide piskoljik hasta gibi grip gibi olabiliyor.. hamileykende bagisklik daha gucsuz oluyor diye biliyorum ilk aylarda daha hassaslasman normal gibi sanki Rabbim sifa versin gecer inssallah ya takma kafani taktikcada etkiliyor ben iyim ben iyim de :)

Canım bir sürü test yapsalarda onlara değilde başka herhangi birşeye olabilir dediler mantar küf kedi köpek bir sürü şeyden yaptılar test 15 20 şeyden çıkmadı ama yine de alerji hapı verdiler çok iyi şimdi o kadar çok doktora gitmiştik ki o çare oldu ama sana vermezler alerji hapi. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım edecektir de Allah'ın izniyle millet Allah korusun kanserken doğuruyor

Valla canım olabilirde ama benimde gecen ay cok farklı geldi bende o yüzden şüphelendim hep leke tarzında geldi . Hamileysem bile düşük tehlikesi olabilir diye düşündüm test yapim dedim negatif içim rahat etti en azından. Dengemiz şaşıyo ya benim döngülerim bile kısaldı

Acaba ondada mı ses kısılması öksürük Boğaz ağrısı vardı açıkçası ben reflü yada Sjögren olduğumu düşünüyorum boğazımdaki ağrı hafiflemişti taki hamile kalana kadar yutkunurken konuşurken devamlı ağrı var inşşş dediğin gibi olur bende biraz olsun iyi olmayı diliyorum yoksa geçecek aylar nasıl geçer bilmiyorum bigün iyi olma umuduyla yaşıyorum çünkü ses bizim en önemli iletişimimiz iş hayatım sosyal hayatım sıfırlanıyor inş bugünlerde geçer kanser çocuk doğuran var mı gerçekten Rabbim ol deyince herşey olur inş bnm bebeğimde çok güçlüdür bana benzemesin hiç

aynen galiba dedigin gibi az önce kanamam basladi insllaah durmaz tabi dusuk degilse ama sanirim normal adetim hadi insallah bende önume bakim demi yanee

aynen galiba dedigin gibi az önce kanamam basladi insllaah durmaz tabi dusuk degilse ama sanirim normal adetim hadi insallah bende önume bakim demi yanee
Allah korusun canımm. Olamamakta cok büyük sıkıntı benim gecen ay karnım davul gibi şişmişti sökülemediğim için

Öksürük çok vardı ses kısıklığı yok gibiydi çok oksurunce belki grip gibi. Evet canım burda okumuştum kk da kadın aktif olarak hastaydi. Benim arkadaşımda kız 23 yaşında oldu kanser yendi doktorlar çocuğun olmayabilir demişti benden önce oldu çocuğu aynı gün evlenmistik 2. Yi de doğurdu kocaman oldu isteyince hemen kalıyor hamile çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…