senin nekadar oldu gecikmen varmi yoksa daha degerlendirme asamasindamisin :)
Aslında doğru diyosun cnm bazen eşime diyorum belki düşünseydim yine bugün olacaktı Rabbim düşündürmedi buyüzden kısmet tabi herşey..Öyle düşünme vardır bir hayır. Bende 33 yaşındayım. 30umda evlendim. Evlendiğim günden beri çocuk düşünüoruz nasip olmadı. Herşeyin bir zamanı var. Demekki onunda zamanı varmış.
tebrik ederim öncelikle canim Allah sag salim kucagina almayi nasib etsin.. bazen insan nedensizce belkide piskoljik hasta gibi grip gibi olabiliyor.. hamileykende bagisklik daha gucsuz oluyor diye biliyorum ilk aylarda daha hassaslasman normal gibi sanki Rabbim sifa versin gecer inssallah ya takma kafani taktikcada etkiliyor ben iyim ben iyim de :)Çok saol kuzum bilmiyorum nedir bu dert basit gibi gözüküyor ama bir yıldır yaşıyorum bunu ben ki okdr neşeliydim konuşurdum gülerdim şimdi hep sessizce oturuyorum ...hamilelik dahada zor geçiyor habire uyuyorum bunları unutmak için...Alerji testini bi kedi tüyü polene yaptılar bulunmadı bişey. Hamilelik takvimini korkumdan açmadım ben bukdr kendimi kötü hissederken oda bnmle kalır mı diye .... 7.haftamdayım kalp sesini duydum umarım hasta annesinden çok daha güçlüdür o sağlıklıdır
Aslında doğru diyosun cnm bazen eşime diyorum belki düşünseydim yine bugün olacaktı Rabbim düşündürmedi buyüzden kısmet tabi herşey..
tamam ozaman sen ve azze bu ayin sonlairna dogru bekliyorsunuz hadi insallah Rabbim nasib etsin hepimize :)Daha yeni yumurtlama dönemindeyim canım taa 28 inde benim :)
tamam ozaman sen ve azze bu ayin sonlairna dogru bekliyorsunuz hadi insallah Rabbim nasib etsin hepimize :)
Canım bir sürü test yapsalarda onlara değilde başka herhangi birşeye olabilir dediler mantar küf kedi köpek bir sürü şeyden yaptılar test 15 20 şeyden çıkmadı ama yine de alerji hapı verdiler çok iyi şimdi o kadar çok doktora gitmiştik ki o çare oldu ama sana vermezler alerji hapi. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım edecektir de Allah'ın izniyle millet Allah korusun kanserken doğuruyorÇok saol kuzum bilmiyorum nedir bu dert basit gibi gözüküyor ama bir yıldır yaşıyorum bunu ben ki okdr neşeliydim konuşurdum gülerdim şimdi hep sessizce oturuyorum ...hamilelik dahada zor geçiyor habire uyuyorum bunları unutmak için...Alerji testini bi kedi tüyü polene yaptılar bulunmadı bişey. Hamilelik takvimini korkumdan açmadım ben bukdr kendimi kötü hissederken oda bnmle kalır mı diye .... 7.haftamdayım kalp sesini duydum umarım hasta annesinden çok daha güçlüdür o sağlıklıdır
Valla canım olabilirde ama benimde gecen ay cok farklı geldi bende o yüzden şüphelendim hep leke tarzında geldi . Hamileysem bile düşük tehlikesi olabilir diye düşündüm test yapim dedim negatif içim rahat etti en azından. Dengemiz şaşıyo ya benim döngülerim bile kısaldıstorycan a yazmistim tekrar yapistirim buraya
ya benimde senin gibi bu mayista degerlendir meler oldu pkoluyum ben ama düzeniydi adetim gelirdi günü belli olmasada tarihler belliydi Ama bende baya geciktim.. senelerdir olmadi böyle birşey.. benim degerlendirdigim günler 15- 18 mayisti ben iki gün önce acil de kan verdim negatif cıktı kan değerim 0.5 cıktı ama kasiklairm belim su son 1 haftadır adet olacakmış gibi hatta fazlais ben ağrı çekmem adetimde öyle oldu ve böyle kadın bölgemde hassasiyetler ayakta bazna ağrıdan duramıyorum lekenmelerim var ama gelip gidiyor.. bazen kırmızı geldi ama hemen kahveye dönüştü kesildi arada ara kahverengi akıntılar geldi.. Ben negatif kan testisi sonucunda kırmızılar geldi ama çok yoğun değil bir kez geldi dedim tamam beynim snegtifi görünce rahatlamış demekki pskolojikmmis dedim hatta temmuza batımı yazdırdım forumda ama dün hiçbişi gelmedi sadece kahve rengi ve bugün ise hiçbirşeye yok elbette pco bunları yapabilir ama bende genelde uzun senelerdir bir düzen var hatta benim.pco tersine fazla kanama uzun vadeli kanamalar yapiodu o bile geçti.. benim kanamam başlarsa kesilmez o yuzden hic gelmez yada tam gelir böyle olmaz yani çok farklı bu
şimdi ben geçenki negatif teste göre 15 veya 18 günleri 'nden sonra hamile kalmış olamam benim dün dusunruken aklıma geldi acaba batımı bekledigim.gunlerde bir gün daha ilişki yaşadım oda 25 mayıs bu son değerlendirme daha doğrusu öylesine oldu o gün hani planlı değil 25.05 'deki bu iliskiden dolayo geç döllenmeye beraber hamilelik söz konusu olupta erken olduğu için kanda çıkmamış olabilirmi diye düşünüyorum açıkçası..
Benim hazır olmam 2 sn yeter ki hamile olim ahahaj psikolojik fizyolojik kendimi anında hazır edebilirimEvet ya bol bol tshirt lerde aldım ben hazırım :))
Benim hazır olmam 2 sn yeter ki hamile olim ahahaj psikolojik fizyolojik kendimi anında hazır edebilirim
Acaba ondada mı ses kısılması öksürük Boğaz ağrısı vardı açıkçası ben reflü yada Sjögren olduğumu düşünüyorum boğazımdaki ağrı hafiflemişti taki hamile kalana kadar yutkunurken konuşurken devamlı ağrı var inşşş dediğin gibi olur bende biraz olsun iyi olmayı diliyorum yoksa geçecek aylar nasıl geçer bilmiyorum bigün iyi olma umuduyla yaşıyorum çünkü ses bizim en önemli iletişimimiz iş hayatım sosyal hayatım sıfırlanıyor inş bugünlerde geçer kanser çocuk doğuran var mı gerçektenCanım bir sürü test yapsalarda onlara değilde başka herhangi birşeye olabilir dediler mantar küf kedi köpek bir sürü şeyden yaptılar test 15 20 şeyden çıkmadı ama yine de alerji hapı verdiler çok iyi şimdi o kadar çok doktora gitmiştik ki o çare oldu ama sana vermezler alerji hapi. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım edecektir de Allah'ın izniyle millet Allah korusun kanserken doğuruyor
aynen galiba dedigin gibi az önce kanamam basladi insllaah durmaz tabi dusuk degilse ama sanirim normal adetim hadi insallah bende önume bakim demi yaneeValla canım olabilirde ama benimde gecen ay cok farklı geldi bende o yüzden şüphelendim hep leke tarzında geldi . Hamileysem bile düşük tehlikesi olabilir diye düşündüm test yapim dedim negatif içim rahat etti en azından. Dengemiz şaşıyo ya benim döngülerim bile kısaldı
Allah korusun canımm. Olamamakta cok büyük sıkıntı benim gecen ay karnım davul gibi şişmişti sökülemediğim içinaynen galiba dedigin gibi az önce kanamam basladi insllaah durmaz tabi dusuk degilse ama sanirim normal adetim hadi insallah bende önume bakim demi yanee
Ayy umarımm benimde olmaz biraz korkarım olursa çünkü3hamilelik gecirdim hic birinde yerlesme kanamasi olmadi benim
Ayy umarımm benimde olmaz biraz korkarım olursa çünkü3hamilelik gecirdim hic birinde yerlesme kanamasi olmadi benim
Öksürük çok vardı ses kısıklığı yok gibiydi çok oksurunce belki grip gibi. Evet canım burda okumuştum kk da kadın aktif olarak hastaydi. Benim arkadaşımda kız 23 yaşında oldu kanser yendi doktorlar çocuğun olmayabilir demişti benden önce oldu çocuğu aynı gün evlenmistik 2. Yi de doğurdu kocaman oldu isteyince hemen kalıyor hamile çok sukurAcaba ondada mı ses kısılması öksürük Boğaz ağrısı vardı açıkçası ben reflü yada Sjögren olduğumu düşünüyorum boğazımdaki ağrı hafiflemişti taki hamile kalana kadar yutkunurken konuşurken devamlı ağrı var inşşş dediğin gibi olur bende biraz olsun iyi olmayı diliyorum yoksa geçecek aylar nasıl geçer bilmiyorum bigün iyi olma umuduyla yaşıyorum çünkü ses bizim en önemli iletişimimiz iş hayatım sosyal hayatım sıfırlanıyor inş bugünlerde geçer kanser çocuk doğuran var mı gerçektenRabbim ol deyince herşey olur inş bnm bebeğimde çok güçlüdür bana benzemesin hiç
Ben canım hala da sarıMerhaba arkadaslar belirti olarak sarı akıntı yaşayan oldu mu aranizda
O zaman pik olmak üzere cnm bu saatlerde bi tane daha yapsanaDün yapmadım canım. Sadece bugün yaptım
Adet gününden kaç gün önce başlamıştı canim ya benim adetime 5 gün var 5,6 gundur de sari akinti geliyor koku kaşınma falan yokBen canım hala da sarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?