Benimde öyle başladı canım aynen koku kaşıntı falan yok yani zaten adete 5-6 gün kala öğrenmiştim hamileliğimi akıntılar da yumurtlamadan bir kaç gün sonra azar azar başladı sarı şekildeAdet gününden kaç gün önce başlamıştı canim ya benim adetime 5 gün var 5,6 gundur de sari akinti geliyor koku kaşınma falan yok
Ayni sekilde o zman canim adetten önce idrar testi ile mi öğrendin canim erken degil mi teste cikar miBenimde öyle başladı canım aynen koku kaşıntı falan yok yani zaten adete 5-6 gün kala öğrenmiştim hamileliğimi akıntılar da yumurtlamadan bir kaç gün sonra azar azar başladı sarı şekilde
Merhaba benim adet olacağım gün beta hcg tahlili 112 çıktı 2 gün sonra 183. 2 katı artış olmadığı için doktorum tekrar istedi 312 ve 585 çıktı sağlıklı bir artık gözükmüyor dedi gidip muayene olmadım. Salı gidicem bu şekilde olup sağlıklı gebelik geçiren varmı acaba
O zaman pik olmak üzere cnm bu saatlerde bi tane daha yapsana
İyi akşamlar kızlar bata kaldı 5 gün yarını saymazsak. 20 Haziran.: Hasta olacakmışım gibi ağırlarım var kasık batmaları bacaklarım filan ağrıyor hasta olacağım sanıp üzülüyorum. Akıntım da var sarı gibi kimi zaman da kremsi gibi.. umutlansam mı bu ay acaba erken test yapsam mı bilemedim
Akıntın nasıl canım benim silikleşme olduğunda yani çatladığında akıntım azalmış oluyorÇok su içtim yaa
Hamilelikten de olabilir :) ama yapcaksan da adet günü felan yap benceİyi akşamlar kızlar bata kaldı 5 gün yarını saymazsak. 20 Haziran.: Hasta olacakmışım gibi ağırlarım var kasık batmaları bacaklarım filan ağrıyor hasta olacağım sanıp üzülüyorum. Akıntım da var sarı gibi kimi zaman da kremsi gibi.. umutlansam mı bu ay acaba erken test yapsam mı bilemedim
Akıntın nasıl canım benim silikleşme olduğunda yani çatladığında akıntım azalmış oluyor
Baya değişik demek ki senin hormonlar ☺ ovulasyonla takip etmen gerekiyor o zaman o da strese sokuyor insanıBende maalesef öyle olmuyor. Genelde hep var. Regl döneminde kuru olunur mesela. Tam tersi baya akıntım oluyor. Garip olan hamilelikde baya kuruluk vardı :)) benim hormonlar değişik çalışıyor yaw
Baya değişik demek ki senin hormonlar ☺ ovulasyonla takip etmen gerekiyor o zaman o da strese sokuyor insanıben bu ay ovulasyon yapmadım yapmayınca da acabalar oluyor
Saol canım doktor sağlıklı artış yok dedi salı gidicem İnş sorun olmazcanim insallah daha fazla cikar degerlerin ben bilmiyorum bu konularida görunce destek olmak istedim.. bazen hic yokken birden cikabiliyor diye okudum yani belli olmaz Insallah degerin yukselir
Olsun 2 saat tutsan yeter pik ise cok fazla Bı onemı yokÇok su içtim yaa
Belirtilere takılmamayı da öğrendik aslında da bu ay gene geldiler :)) duralım bakalımBelirtilere takılma canım bekle derim. En azından 1 gün gecikince yaparsın
Biraz daha bekleyeyim o zaman canım :) keşke hamilelikten olsa. Belirti aramamayı öğrendim aslında hüsran olan sonuçlardan sonra da bu ay ağrım olunca bide çok istiyorum evlilik yıl dönümüme sürpriz yapmak için ondan heraldeHamilelikten de olabilir :) ama yapcaksan da adet günü felan yap bence
Aynen canım yapiyodum bu ay tsh ve prolaktin degerim yüksek çıkınca doktorda zaten olmaz gebelik modunda olunca aman dedim ben de almadım gün aşırı değerlendireyim dedim ben de ama akıntı baska zamanlarda da olunca acaba yeni mi oluyor stresine girdim ama regliye kadar değerlendirmeye çalışcam bu ay.. zaten regli olursam tüp bebeğe başlıyoruzYa bu sefer gün aşırı deneyelim ya tutarsa dedik işte bakalım :) önceden ovülasyonda piki yakalayıp üst üste deniyorduk. Ovülasyon yapınca da stres ya:) Daha önceden yapıyor muydun hep ovülasyon
yaa hadi inşallahh güzel ve anlamlı olurt :)Biraz daha bekleyeyim o zaman canım :) keşke hamilelikten olsa. Belirti aramamayı öğrendim aslında hüsran olan sonuçlardan sonra da bu ay ağrım olunca bide çok istiyorum evlilik yıl dönümüme sürpriz yapmak için ondan heralde
Olsun 2 saat tutsan yeter pik ise cok fazla Bı onemı yok
Belirtilere takılmamayı da öğrendik aslında da bu ay gene geldiler :)) duralım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?