Aynen canım yapiyodum bu ay tsh ve prolaktin degerim yüksek çıkınca doktorda zaten olmaz gebelik modunda olunca aman dedim ben de almadım gün aşırı değerlendireyim dedim ben de ama akıntı baska zamanlarda da olunca acaba yeni mi oluyor stresine girdim ama regliye kadar değerlendirmeye çalışcam bu ay.. zaten regli olursam tüp bebeğe başlıyoruz
İnşallah bakalım göreceğiz önümüzde ki günlerde :)yaa hadi inşallahh güzel ve anlamlı olurt :)
çok şükür anlayan var halimizden :) burası o yüzden güzelÇok iyi anlıyorum seni :)
Aynen canım aynı durumdaymışız seninle.. haşimato olmuşum kuzum ya stresten bu yuzden tsh yüksek çıktı 1 ay olcak ilaç kullanıyorum.. baktır hormonlarına canım o da engel olabiliyor bazen tsh yükselirse prolaktin yükseliyor o da hamileliğe engel oluyor sık sık kontrol ettirmekte fayda varYaa inanmıyorum. Seninle aynı düşünmüşüz. Bizde bu ay gün aşırı deneyelim olmazsa tüp bebek diye karar verdik. Hatta gidip hormon testi falan verdim bakalım:) sendedemi guatr var yoksa benim de arada yükseliyor tsh
Aynen canım aynı durumdaymışız seninle.. haşimato olmuşum kuzum ya stresten bu yuzden tsh yüksek çıktı 1 ay olcak ilaç kullanıyorum.. baktır hormonlarına canım o da engel olabiliyor bazen tsh yükselirse prolaktin yükseliyor o da hamileliğe engel oluyor sık sık kontrol ettirmekte fayda var
Olsun 2 saat tutsan yeter pik ise cok fazla Bı onemı yok
Canım bende geçen ay 23 Mayıs da oldum ama yumurtlama için geç değil mi ben ovu kullanmadım bilmiyorum ama sen hep mi ovu testi uyguladın yeni mi çift çizgi oldu? Arkadaşın biri ovu testi ile geç yumurtlama yakalamıştıIyi geceler kızlar gecen ay sabit kasık ağrısı vardi bende gebe kaldim kimyasEki Görüntüle 2648956 Eki Görüntüle 2648956 l oldu maalesef bu ayda var sabit agrı yumurtlama takip etmedim 23 mayıs adet oldum 22-23 haziran olmam gerek ovu böyle cıktı simdi mi yumurtluyorum ki
Gebelikte de yükseliyor mu tshBendede var haşimato. Hormonlarım normal ama ilk defa serbest t3 düşük çıktı gittim doktora Hamileliği engellemez dedi. Hamileliğimde tsh hemen yükseliveriyor ozaman da ilaç kullanıyorum işte. Neyse ki sen erkenden farketmişsin
Gebelikte de yükseliyor mu tsho zaman hep ilac kullanmak gerekcek.. ben de tsh yükselmesini beklemiyodu önceden hipertiroidim vardı fazla çalışıyordu kadin doğumcu tsh isteyince çıkti ortaya şaşırdım kaldım
Cnm ben belki hamileyimdir belki ondan bunda koyu cikmistir bana da yumurtlama icin gec geldi bilmiyorum ama yinede degerlendirdim
Bende ovudan hiç bişe anlamıyorum ya karışıkCanım benimde bu ovülasyonda kafam karışıyor Oyüzden genelde buradaki arkadaşlara soruyorumsanırım yumurtlamış görünüyor değerlendirmeye devam etse iyi olur tabi
İyi yapmışsın canım onu da duydum adete yakın ovu da böule cıkıyormuş hamile olunca ay haber ver kz hayırlısı olsun hakkındaCnm ben belki hamileyimdir belki ondan bunda koyu cikmistir bana da yumurtlama icin gec geldi bilmiyorum ama yinede degerlendirdim
Amin cnm ins gecen ay kimyasal olsu ayni belirti olarak kasıkta sabit agri saatlerce suren bakalmİyi yapmışsın canım onu da duydum adete yakın ovu da böule cıkıyormuş hamile olunca ay haber ver kz hayırlısı olsun hakkında
Ben ovu kullanmadım yumurtlama tarihleri değerlendirdim ama kaç gündür de misafir vardı değerlendirmedim adette yaklaşıyor diye saldım sende böyle görünce kendim için de kafam karıştıZenna cnm eger simdi yumurtladiysamda 28 haziranda adet olacagim bekleyelim bakalm
Benimde kasık ağrım var bugün beri çokAmin cnm ins gecen ay kimyasal olsu ayni belirti olarak kasıkta sabit agri saatlerce suren bakalm
Eger Müsaitsen sende degerlendir bugun vallaha adami uykusundan kaldirdim elimde testleBen ovu kullanmadım yumurtlama tarihleri değerlendirdim ama kaç gündür de misafir vardı değerlendirmedim adette yaklaşıyor diye saldım sende böyle görünce kendim için de kafam karıştı
Elinde ovu testi varsa yap cnm belki yumurtlamadir kac gunde bir adet oluyorsunBenimde kasık ağrım var bugün beri çokyumurtlama mı yoksa ya yada normal mi bilemedim ki vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?