Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yaa inanmıyorum. Seninle aynı düşünmüşüz. Bizde bu ay gün aşırı deneyelim olmazsa tüp bebek diye karar verdik. Hatta gidip hormon testi falan verdim bakalım:) sendedemi guatr var yoksa benim de arada yükseliyor tsh

Iyi geceler kızlar gecen ay sabit kasık ağrısı vardi bende gebe kaldim kimyas l oldu maalesef bu ayda var sabit agrı yumurtlama takip etmedim 23 mayıs adet oldum 22-23 haziran olmam gerek ovu böyle cıktı simdi mi yumurtluyorum ki

Aynen canım aynı durumdaymışız seninle.. haşimato olmuşum kuzum ya stresten bu yuzden tsh yüksek çıktı 1 ay olcak ilaç kullanıyorum.. baktır hormonlarına canım o da engel olabiliyor bazen tsh yükselirse prolaktin yükseliyor o da hamileliğe engel oluyor sık sık kontrol ettirmekte fayda var

Bendede var haşimato. Hormonlarım normal ama ilk defa serbest t3 düşük çıktı gittim doktora Hamileliği engellemez dedi. Hamileliğimde tsh hemen yükseliveriyor ozaman da ilaç kullanıyorum işte. Neyse ki sen erkenden farketmişsin

Olsun 2 saat tutsan yeter pik ise cok fazla Bı onemı yok

Yaptım şimdi canım. Arka fonu renkli olan foto şimdi yaptığım. Diğeri de öğlen yaptığım

Eklentiler

• IMG_20200615_000434.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20200614_172048.webp
    34 KB · Görüntüleme: 27
Canım bende geçen ay 23 Mayıs da oldum ama yumurtlama için geç değil mi ben ovu kullanmadım bilmiyorum ama sen hep mi ovu testi uyguladın yeni mi çift çizgi oldu? Arkadaşın biri ovu testi ile geç yumurtlama yakalamıştı

Gebelikte de yükseliyor mu tsh o zaman hep ilac kullanmak gerekcek.. ben de tsh yükselmesini beklemiyodu önceden hipertiroidim vardı fazla çalışıyordu kadin doğumcu tsh isteyince çıkti ortaya şaşırdım kaldım

Ya kızlar Vizeci06 mesajını gördünüz mü? Azze M -Murphy ? Benim de son adet tarihim aynı ama bugün yumurtlamış gibi görünüyor ben tam anlamıyorum da yorumlar mısınız? Acaba benim de bu kasık ağrılarım yumurtlamadan mı?? Ben ovu kullanmadımya kafam karıştı gerçi herkesin vücudu aynı değil ama

Evet canım yükseliyor maalesef. Benim ilk haftasında başladı yükselmeye hep ilaç kullandım. Oyüzden hamilelikte dikkat etmek lazım baktırmak lazım tsh a

Canım benimde bu ovülasyonda kafam karışıyor Oyüzden genelde buradaki arkadaşlara soruyorum sanırım yumurtlamış görünüyor değerlendirmeye devam etse iyi olur tabi

Cnm ben belki hamileyimdir belki ondan bunda koyu cikmistir bana da yumurtlama icin gec geldi bilmiyorum ama yinede degerlendirdim

Canım benimde bu ovülasyonda kafam karışıyor Oyüzden genelde buradaki arkadaşlara soruyorum sanırım yumurtlamış görünüyor değerlendirmeye devam etse iyi olur tabi
Bende ovudan hiç bişe anlamıyorum ya karışık kafam karıştı vala sorayım dedim sağol yine de kuzum

Cnm ben belki hamileyimdir belki ondan bunda koyu cikmistir bana da yumurtlama icin gec geldi bilmiyorum ama yinede degerlendirdim
İyi yapmışsın canım onu da duydum adete yakın ovu da böule cıkıyormuş hamile olunca ay haber ver kz hayırlısı olsun hakkında

İyi yapmışsın canım onu da duydum adete yakın ovu da böule cıkıyormuş hamile olunca ay haber ver kz hayırlısı olsun hakkında
Amin cnm ins gecen ay kimyasal olsu ayni belirti olarak kasıkta sabit agri saatlerce suren bakalm

Zenna cnm eger simdi yumurtladiysamda 28 haziranda adet olacagim bekleyelim bakalm
Ben ovu kullanmadım yumurtlama tarihleri değerlendirdim ama kaç gündür de misafir vardı değerlendirmedim adette yaklaşıyor diye saldım sende böyle görünce kendim için de kafam karıştı

Ben ovu kullanmadım yumurtlama tarihleri değerlendirdim ama kaç gündür de misafir vardı değerlendirmedim adette yaklaşıyor diye saldım sende böyle görünce kendim için de kafam karıştı
Eger Müsaitsen sende degerlendir bugun vallaha adami uykusundan kaldirdim elimde testle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…