Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde kasık ağrım var bugün beri çok yumurtlama mı yoksa ya yada normal mi bilemedim ki vala

Yumurtlamadan olabilir. Çünkü benimde yumurtlama döneminde kasık ağrım ve göğüs ağrısı oluyor canım

Elinde ovu testi varsa yap cnm belki yumurtlamadir kac gunde bir adet oluyorsun

Sen kaç günde bir oluyorsun. Geç yumurtlamış da olabilirsin sende. Geçen dönemde benimde geç yumurtlama olmuştu

Sen kaç günde bir oluyorsun. Geç yumurtlamış da olabilirsin sende. Geçen dönemde benimde geç yumurtlama olmuştu
Cnm 30-31 gunde büyük olasılıkla gecte yumurtlamis olabilirim çünkü gecen ayda oyle oldu 1 hafta gecto adetim gebelik cikti o da kimyasalmis

Cnm 30-31 gunde büyük olasılıkla gecte yumurtlamis olabilirim çünkü gecen ayda oyle oldu 1 hafta gecto adetim gebelik cikti o da kimyasalmis

Ozaman büyük ihtimal yine geç yumurtladın. Sağlıklı gebeliğe yer hazırlamıştır canım inş. Hayırlısıyla bu ay güzel haberlerini alırız umarım

Yumurtlamadan dolayıysa geç yumurtlamış olacağım cünkü bat yaklaştı. Dayanamadım değerlendirdim vala ne olur ne olmaz ağrım ola ola bidee

Ay baktım da şimdi 20sindeymiş bende yumurtlama değil senin yaa:))) bekle bir kaç gün daha test yap bari canım:)

Folikasit kullaniyormusunuz ben bu ay kullaniyorum bazen fena mide bulantisi yapiyor ama yinede kullaniyorum

Folikasit kullaniyormusunuz ben bu ay kullaniyorum bazen fena mide bulantisi yapiyor ama yinede kullaniyorum

Ya ben kullanmıyorum hep unutuyorum ne kullanıyorsun sen. Doktorum daha öncesinde folbiolü yarım kullanırıyordu. Yine aklıma geldikçe yarım kullanıyorum.

Ya ben kullanmıyorum hep unutuyorum ne kullanıyorsun sen. Doktorum daha öncesinde folbiolü yarım kullanırıyordu. Yine aklıma geldikçe yarım kullanıyorum.
Cnm doktor banada folbiol verdi ama ben tam kullaniyorum tarim kullan demedi vallaha bende cok unutuyordum 1 kere kimyasal gecirince aklim.basina geldi hep kullandim bu ay cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…