Benimde kasık ağrım var bugün beri çokyumurtlama mı yoksa ya yada normal mi bilemedim ki vala
Elinde ovu testi varsa yap cnm belki yumurtlamadir kac gunde bir adet oluyorsun
Cnm 30-31 gunde büyük olasılıkla gecte yumurtlamis olabilirim çünkü gecen ayda oyle oldu 1 hafta gecto adetim gebelik cikti o da kimyasalmisSen kaç günde bir oluyorsun. Geç yumurtlamış da olabilirsin sende. Geçen dönemde benimde geç yumurtlama olmuştu
Gercekten anne olmak kolay değilmiş ne çok faktör etkiliyormuş...Evet canım yükseliyor maalesef. Benim ilk haftasında başladı yükselmeye hep ilaç kullandım. Oyüzden hamilelikte dikkat etmek lazım baktırmak lazım tsh a
Cnm 30-31 gunde büyük olasılıkla gecte yumurtlamis olabilirim çünkü gecen ayda oyle oldu 1 hafta gecto adetim gebelik cikti o da kimyasalmis
Gercekten anne olmak kolay değilmiş ne çok faktör etkiliyormuş...
Amin cnm insallahOzaman büyük ihtimal yine geç yumurtladın. Sağlıklı gebeliğe yer hazırlamıştır canım inş. Hayırlısıyla bu ay güzel haberlerini alırız umarım
Değerlendirdim kz dayanamadımEger Müsaitsen sende degerlendir bugun vallaha adami uykusundan kaldirdim elimde testle
Yumurtlamadan dolayıysa geç yumurtlamış olacağım cünkü bat yaklaştı. Dayanamadım değerlendirdim vala ne olur ne olmazYumurtlamadan olabilir. Çünkü benimde yumurtlama döneminde kasık ağrım ve göğüs ağrısı oluyor canım
Yumurtlamadan dolayıysa geç yumurtlamış olacağım cünkü bat yaklaştı. Dayanamadım değerlendirdim vala ne olur ne olmazağrım ola ola bidee
Allah seni iyi yapmissin cnm ins ayni anda kaliriz gebeDeğerlendirdim kz dayanamadımçok fenayız
Kiz belki benimkide yumurtlama degildir ya ins bebistirAy baktım da şimdi 20sindeymiş bende yumurtlama değil senin yaa:))) bekle bir kaç gün daha test yap bari canım:)
Kiz belki benimkide yumurtlama degildir ya ins bebistir
Aman kafayı yedik kz hamile olacaz diye valla bak ahhaha sinirlerim bozuldu suanAy baktım da şimdi 20sindeymiş bende yumurtlama değil senin yaa:))) bekle bir kaç gün daha test yap bari canım:)
Folikasit artık benim temel ihtiyaç haline geldi 4 aydır kullanıyorumFolikasit kullaniyormusunuz ben bu ay kullaniyorum bazen fena mide bulantisi yapiyor ama yinede kullaniyorum
Eger Müsaitsen sende degerlendir bugun vallaha adami uykusundan kaldirdim elimde testle
Folikasit kullaniyormusunuz ben bu ay kullaniyorum bazen fena mide bulantisi yapiyor ama yinede kullaniyorum
Cnm doktor banada folbiol verdi ama ben tam kullaniyorum tarim kullan demedi vallaha bende cok unutuyordum 1 kere kimyasal gecirince aklim.basina geldi hep kullandim bu ay cnmYa ben kullanmıyorum hep unutuyorumne kullanıyorsun sen. Doktorum daha öncesinde folbiolü yarım kullanırıyordu. Yine aklıma geldikçe yarım kullanıyorum.
Folikasit kullaniyormusunuz ben bu ay kullaniyorum bazen fena mide bulantisi yapiyor ama yinede kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?