Evet cnm mutlaka kullanki bebek icin cok faydaliymis ins olur bebisinHemsoyuzzz birde yaaben kullanmaya başladım gebelik şüphesiyle başladım ama sanırım yok gebelik ama yinede kullanmak lazim mis zaten
Cnm doktor banada folbiol verdi ama ben tam kullaniyorum tarim kullan demedi vallaha bende cok unutuyordum 1 kere kimyasal gecirince aklim.basina geldi hep kullandim bu ay cnm
Bilemedim cnm kullan zaten mini minnacık hap sende de yapiyormu mide bulantisiYa bende tam mı kullansam. Hamileyken çünkü yarım demişti. Neden acaba Öyle kulladırdı banaHatta şimdi gidip içeyim ya
Bilemedim cnm kullan zaten mini minnacık hap sende de yapiyormu mide bulantisi
Ins yapmaz bana fena yapiyor hatta 1 saatir tuttu bakalim uyuyunca gecer anca :) kızlar size iyi geceler dilerim sabah iş başıYok canım yapmıyordu
İdrarla öğrendim canım erken ama belli oldu testteAyni sekilde o zman canim adetten önce idrar testi ile mi öğrendin canim erken degil mi teste cikar mi
Evet demekki degerlerin yüksekmis baya bakalim bende bi kac gun daha bekleyecem devam edecek miİdrarla öğrendim canım erken ama belli oldu testte
Folbiol ün mg ı çok çok yüksek normalde günlük alınması gereken doz 400 mg, fazla folik asit kullanımının bebeklerde otizme sebep olduğuna dair araştırmalar var. Dozu 400 mg ı aşmayacak folik asitler kullanmanızı tavsiye ederimYa bende tam mı kullansam. Hamileyken çünkü yarım demişti. Neden acaba Öyle kulladırdı banaHatta şimdi gidip içeyim ya
Folbiol ün mg ı çok çok yüksek normalde günlük alınması gereken doz 400 mg, fazla folik asit kullanımının bebeklerde otizme sebep olduğuna dair araştırmalar var. Dozu 400 mg ı aşmayacak folik asitler kullanmanızı tavsiye ederim
Aynen canım yarım kullanmaya devam et elindeki bitince de uygun mg ı olan bi folik asite geçersin folbiol yeni nesil bir folik asit olmadığı için pek tavsiye edilmiyorTeşekkür ederimOzaman fazla kullanmamam açısından vermiş. yarım kullanmaya devam:)
Aynen canım yarım kullanmaya devam et elindeki bitince de uygun mg ı olan bi folik asite geçersin folbiol yeni nesil bir folik asit olmadığı için pek tavsiye edilmiyor
Cnm benim ki 5 mg gebelik hazirlik icin almistim bu da mi yüksek doktor verdiFolbiol ün mg ı çok çok yüksek normalde günlük alınması gereken doz 400 mg, fazla folik asit kullanımının bebeklerde otizme sebep olduğuna dair araştırmalar var. Dozu 400 mg ı aşmayacak folik asitler kullanmanızı tavsiye ederim
Canım şöyle söylim günlük almamız gereken doz 400 MCG (MİKROGRAM) yani 0,4 MG a (MİLİGRAM) eşdeğer. Folbiol ise 5 MG yani 5000 MCG yapıyor yani 12,5 katı günlük alınması gereken dozunCnm benim ki 5 mg gebelik hazirlik icin almistim bu da mi yüksek doktor verdiEki Görüntüle 2649070
O zamam fazla aldigimdan belki mide bulantisi yapiyor cnm cok saol o zaman bende onu yarim alaymCanım şöyle söylim günlük almamız gereken doz 400 MCG (MİKROGRAM) yani 0,4 MG a (MİLİGRAM) eşdeğer. Folbiol ise 5 MG yani 5000 MCG yapıyor yani 12,5 katı günlük alınması gereken dozun
Muhtemelen fazla geliyordur canımO zamam fazla aldigimdan belki mide bulantisi yapiyor cnm cok saol o zaman bende onu yarim alaym
Cok saol cnm bilgin icin bu ay ictim ya birsey olmaz insMuhtemelen fazla geliyordur canım
Normal regl kanı gibi mi geldi canımKızlar bu ay adetim 2 gün oldu hiç yaşadınız mı böyle birşey
Silikleşmiş, catlamıs yumurtanYaptım şimdi canım. Arka fonu renkli olan foto şimdi yaptığım. Diğeri de öğlen yaptığım
Canım bende geçen ay 2-3 gün gibi sürdü tuhaf gelmişti hastalık neden öyle olur bilmiyorum ama bende yaşadımKızlar bu ay adetim 2 gün oldu hiç yaşadınız mı böyle birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?