Prolaktinin maksimum degerlere yakın çıkmış kuzum sogan kurünü yapma bak ben dr yaptgm ay yüksekti bayaTamam canım neyden kaynaklı yükseliyormuş ki
Çok sağol ins evet bende oncekilerde yaşamamıştım bakalim nasip artikBen hiç yaşamadım canım ama genelde adetten 3-4 gün önce oluyor diye biliyorum her kadın yaşamıyormuş tabi lekelenmelerini takip e t 3 saat veya 3 gün sürüyordu galiba inşallah güzel haberlerini alırız
Tamam kuzumProlaktinin maksimum degerlere yakın çıkmış kuzum sogan kurünü yapma bak ben dr yaptgm ay yüksekti baya
Teşekkürler canim
Ben de henüz hiç gebelik yaşamadığım için gebelik olsa da yerleşme kanamasına da razıydım benÇok sağol ins evet bende oncekilerde yaşamamıştım bakalim nasip artik
Benim de dokyorum bu ay prowomenı verdi tadı falan güzel zarari olmaz diye düşünüyorum kuzum.. faydası oldumu henüz bilmiyorum amaKızlar şöyle bir şey gördüm ne kadar sağlıklı doktorlar ne kadar önerir bilemem doktorunuza danışmadan asla almayın ama haberiniz olsun istedim. Bi bakın yine
Sakın yapma yaparsan o prolaktinin benmki gibi 60 lara cıkarTamam kuzumbu ay yapsam mı diye düşünmüştüm aslında ama
Ins hayırlı sekilde olsun canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 2. Bebegimi ölü doğum yaptim ben 37 haftalikken o yüzden simdi hem çok istiyorum hem korkuyorum sağlıklı hayırlı sekilde nasipnetsin ins AllahimBen de henüz hiç gebelik yaşamadığım için gebelik olsa da yerleşme kanamasına da razıydım ben
Ozaman hiç bulaşmayim ben küre falan bu ay olmazsa diğer ay denerim eşimde keçiboynuzu pekmezine başlayacak inşallah şifa olurSakın yapma yaparsan o prolaktinin benmki gibi 60 lara cıkar
Amin kuzum inşallah çok geçmiş olsun başın sağolsun rabbim yeniden sağlıkla bir gebelik nasip eder inşallahIns hayırlı sekilde olsun canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 2. Bebegimi ölü doğum yaptim ben 37 haftalikken o yüzden simdi hem çok istiyorum hem korkuyorum sağlıklı hayırlı sekilde nasipnetsin ins Allahim
Eşin kullansın keciboynuzunu sende bir sıkintı yok gibi duruyor hic kürlere bulaşma kuzumOzaman hiç bulaşmayim ben küre falan bu ay olmazsa diğer ay denerim eşimde keçiboynuzu pekmezine başlayacak inşallah şifa olur
Tamam canımmm çok teşekkür ediyorumEşin kullansın keciboynuzunu sende bir sıkintı yok gibi duruyor hic kürlere bulaşma kuzum
Yaa kim cekiyor doktor falan mı ben duymadim göbekle ilgili bisi amaTamam canımmm çok teşekkür ediyorum ❣
benim göbeğim düşükmüş köye gitmiştim çektirdim bakalım hala düşükse diğer ay birdaha çektirecem oda engeller diyorlar gebeliğe nekadar doğru bilmem de
Yok doktor değil kuzum kadın Oluyor bilen birisii ama o bakıyor göbeğine düşükse kaldırıyorYaa kim cekiyor doktor falan mı ben duymadim göbekle ilgili bisi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?