Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar şöyle bir şey gördüm ne kadar sağlıklı doktorlar ne kadar önerir bilemem doktorunuza danışmadan asla almayın ama haberiniz olsun istedim. Bi bakın yine

Çok sağol ins evet bende oncekilerde yaşamamıştım bakalim nasip artik

Kızlar şöyle bir şey gördüm ne kadar sağlıklı doktorlar ne kadar önerir bilemem doktorunuza danışmadan asla almayın ama haberiniz olsun istedim. Bi bakın yine
Benim de dokyorum bu ay prowomenı verdi tadı falan güzel zarari olmaz diye düşünüyorum kuzum.. faydası oldumu henüz bilmiyorum ama

Ben de henüz hiç gebelik yaşamadığım için gebelik olsa da yerleşme kanamasına da razıydım ben
Ins hayırlı sekilde olsun canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 2. Bebegimi ölü doğum yaptim ben 37 haftalikken o yüzden simdi hem çok istiyorum hem korkuyorum sağlıklı hayırlı sekilde nasipnetsin ins Allahim

Ins hayırlı sekilde olsun canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin 2. Bebegimi ölü doğum yaptim ben 37 haftalikken o yüzden simdi hem çok istiyorum hem korkuyorum sağlıklı hayırlı sekilde nasipnetsin ins Allahim
Amin kuzum inşallah çok geçmiş olsun başın sağolsun rabbim yeniden sağlıkla bir gebelik nasip eder inşallah

Ozaman hiç bulaşmayim ben küre falan bu ay olmazsa diğer ay denerim eşimde keçiboynuzu pekmezine başlayacak inşallah şifa olur
Eşin kullansın keciboynuzunu sende bir sıkintı yok gibi duruyor hic kürlere bulaşma kuzum

Eşin kullansın keciboynuzunu sende bir sıkintı yok gibi duruyor hic kürlere bulaşma kuzum
Tamam canımmm çok teşekkür ediyorum
benim göbeğim düşükmüş köye gitmiştim çektirdim bakalım hala düşükse diğer ay birdaha çektirecem oda engeller diyorlar gebeliğe nekadar doğru bilmem de

Yaa kim cekiyor doktor falan mı ben duymadim göbekle ilgili bisi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…