Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar gunaydin. Bugun asilamanin 10. Gunu. Sat 23 mayis bat 19 haziran. Doktorum testi 23 haziranda yap dedi. 6 haziranda 2. Asilamam yapildi. Yani adetin 15. Gunune denk geliyor. Sizce en erken ne zaman test yapmaliyim.?

İlk gün öyleydi canım sonraki gün kahverengiye döndü
Canım olabiliyor. Benimde gecen ay lekelenme tarzında geldi. Sökülemedim hiç. Karnım cok şişti. Hatta testte yaptım acaba mı diye

Canım olabiliyor. Benimde gecen ay lekelenme tarzında geldi. Sökülemedim hiç. Karnım cok şişti. Hatta testte yaptım acaba mı diye
Buaralar vücudum benimle dalga geçiyor resmen hertürlü şeyi yaşadım

Kuzum çok çektim bu Boğaz’dan Rabbim banada şifa versin hamileliğin tadını çıkarsam keşke...artık bekleyeceğim 7ay umarım sağlıkla geçer bazen ücretsiz için almayı bile düşünüyorum okdr beni kötü yapıyor...hayırlısını diliyorum Allahtan inş bende sağlıkla doğururum kısmet herşey...

Kizlar bugun sondefa yaptim regli ayin 1 ben 11 itibari ile yapmaya basladim bazen gunde iki defa yaptim testtimi yorumlarmisiniz size zahmet bugun tamemen silinmesi gerekmezmiydi bilemedim ballar

Canım e2 biraz yüksek çıkmış diğerleri iyi ama prolaktine dikkat et çok dengesiz bir hormon birden yükselebiliyor benim bi ara 40 lardaydı sonra 29 A düştü ama yine de doktor dostineks diye bi ilaç verdi onu kullandım iki hafta düşürdü şükür

Tamam canım neyden kaynaklı yükseliyormuş ki

Kuzum e2 ti yanlış hatırlamışım şimdi baktım sonuçlara yumurtalık rezervin gayet iyi inşallah en koşa zamanda güzel haberlerini alırız

Tamam canım neyden kaynaklı yükseliyormuş ki
Ya süt hormonu diye geçiyormuş normalde hamilelerde yüksek olması beklenirken hamilelik dışı yüksekliklerde hipofiz bezinden salgılanan bi hormon yapıyormuş incir falan yükseltiyormuş sanırım yediklerine dikkat edersen yükselmez kuzum çünkü sonucun iyi

Tamam canım teşekkür ederim
Kafama e2 takıldı adet dönemindeydim doktora gittiğimde ondan mı yüksek çıktı acaba yada başka bir sebep mi var ki

Kuzum e2 ti yanlış hatırlamışım şimdi baktım sonuçlara yumurtalık rezervin gayet iyi inşallah en koşa zamanda güzel haberlerini alırız
Yaaa bende korktum biran
İnşalllah inşallah senin nasıl gidiyor hamilelik

Yani şöyle öğrendiğim gün hastaneye gittim kan verdim 28 çıktı 15 ken öğrenen de var hadi hayırlısı
Anladim canim ama benim bugün leke geldi adet oluyorum galiba daha günüme de 4 gün var ama erken olacak herhaldr bu ay da umut yok hayirlisi

Onu nasil anlarim ki devam etmemesi lazim degil mi o sekilde birseyse bekleyecegim o zman .sagolun ins oyledir hayırlı sekilde
Ben hiç yaşamadım canım ama genelde adetten 3-4 gün önce oluyor diye biliyorum her kadın yaşamıyormuş tabi lekelenmelerini takip e t 3 saat veya 3 gün sürüyordu galiba inşallah güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…