Olmaz canım ben de içiyordum bıraktım hamile değilsin sanırım sıkıntı olmazCok saol cnm bilgin icin bu ay ictim ya birsey olmaz ins
İlk gün öyleydi canım sonraki gün kahverengiye döndüNormal regl kanı gibi mi geldi canım
Aynen bende şaşırdım kuzumCanım bende geçen ay 2-3 gün gibi sürdü tuhaf gelmişti hastalık neden öyle olur bilmiyorum ama bende yaşadım
Canım olabiliyor. Benimde gecen ay lekelenme tarzında geldi. Sökülemedim hiç. Karnım cok şişti. Hatta testte yaptım acaba mı diyeİlk gün öyleydi canım sonraki gün kahverengiye döndü
Buaralar vücudum benimle dalga geçiyor resmen hertürlü şeyi yaşadımCanım olabiliyor. Benimde gecen ay lekelenme tarzında geldi. Sökülemedim hiç. Karnım cok şişti. Hatta testte yaptım acaba mı diye
Yani şöyle öğrendiğim gün hastaneye gittim kan verdim 28 çıktı 15 ken öğrenen de var hadi hayırlısıEvet demekki degerlerin yüksekmis baya bakalim bende bi kac gun daha bekleyecem devam edecek mi
Kuzum çok çektim bu Boğaz’dan Rabbim banada şifa versin hamileliğin tadını çıkarsam keşke...artık bekleyeceğim 7ay umarım sağlıkla geçerÖksürük çok vardı ses kısıklığı yok gibiydi çok oksurunce belki grip gibi. Evet canım burda okumuştum kk da kadın aktif olarak hastaydi. Benim arkadaşımda kız 23 yaşında oldu kanser yendi doktorlar çocuğun olmayabilir demişti benden önce oldu çocuğu aynı gün evlenmistik 2. Yi de doğurdu kocaman oldu isteyince hemen kalıyor hamile çok sukur
Canım e2 biraz yüksek çıkmış diğerleri iyi ama prolaktine dikkat et çok dengesiz bir hormon birden yükselebiliyor benim bi ara 40 lardaydı sonra 29 A düştü ama yine de doktor dostineks diye bi ilaç verdi onu kullandım iki hafta düşürdü şükürKızlar kasık ağrısından gitmiştim doktora da hormon testi falan yaptı nasıl sizce değerlerRegen_ M Mom42 minseo M -Murphy Sohrab
yildizsavascisi Hannereyyan melinda- Eki Görüntüle 2649163
Tamam canım neyden kaynaklı yükseliyormuş kiCanım e2 biraz yüksek çıkmış diğerleri iyi ama prolaktine dikkat et çok dengesiz bir hormon birden yükselebiliyor benim bi ara 40 lardaydı sonra 29 A düştü ama yine de doktor dostineks diye bi ilaç verdi onu kullandım iki hafta düşürdü şükür
Kuzum e2 ti yanlış hatırlamışım şimdi baktım sonuçlara yumurtalık rezervin gayet iyiCanım e2 biraz yüksek çıkmış diğerleri iyi ama prolaktine dikkat et çok dengesiz bir hormon birden yükselebiliyor benim bi ara 40 lardaydı sonra 29 A düştü ama yine de doktor dostineks diye bi ilaç verdi onu kullandım iki hafta düşürdü şükür
Ya süt hormonu diye geçiyormuş normalde hamilelerde yüksek olması beklenirken hamilelik dışı yüksekliklerde hipofiz bezinden salgılanan bi hormon yapıyormuş incir falan yükseltiyormuş sanırım yediklerine dikkat edersen yükselmez kuzum çünkü sonucun iyiTamam canım neyden kaynaklı yükseliyormuş ki
Tamam canım teşekkür ederimYa süt hormonu diye geçiyormuş normalde hamilelerde yüksek olması beklenirken hamilelik dışı yüksekliklerde hipofiz bezinden salgılanan bi hormon yapıyormuş incir falan yükseltiyormuş sanırım yediklerine dikkat edersen yükselmez kuzum çünkü sonucun iyi
YaaaKuzum e2 ti yanlış hatırlamışım şimdi baktım sonuçlara yumurtalık rezervin gayet iyiinşallah en koşa zamanda güzel haberlerini alırız
Anladim canim ama benim bugün leke geldi adet oluyorum galiba daha günüme de 4 gün var ama erken olacak herhaldr bu ay da umut yok hayirlisiYani şöyle öğrendiğim gün hastaneye gittim kan verdim 28 çıktı 15 ken öğrenen de var hadi hayırlısı
Belki yerleşme kanaması falandırAnladim canim ama benim bugün leke geldi adet oluyorum galiba daha günüme de 4 gün var ama erken olacak herhaldr bu ay da umut yok hayirlisi
Onu nasil anlarim ki devam etmemesi lazim degil mi o sekilde birseyse bekleyecegim o zman .sagolun ins oyledir hayırlı sekildeBelki yerleşme kanaması falandırinşallah öyledir
Ben hiç yaşamadım canım ama genelde adetten 3-4 gün önce oluyor diye biliyorum her kadın yaşamıyormuş tabi lekelenmelerini takip e t 3 saat veya 3 gün sürüyordu galiba inşallah güzel haberlerini alırızOnu nasil anlarim ki devam etmemesi lazim degil mi o sekilde birseyse bekleyecegim o zman .sagolun ins oyledir hayırlı sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?