Ayy tehlikeli olmasın korktum şuan sen yine doktoruna sor göbeğini de ters bisi olmasınYok doktor değil kuzum kadın Oluyor bilen birisii ama o bakıyor göbeğine düşükse kaldırıyor
Bu bilindik birsey canim sanirim bende cevremde duymustum gobek dusuk oluyormus onu duzeltince hamile kaliyorlarmis bana dediler cok ama ben cevremde boyle yapan birini bulamadimAyy tehlikeli olmasın korktum şuan sen yine doktoruna sor göbeğini de ters bisi olmasın
Bence test yapsan büyük ihtimalle çıkar canım bugün aşılamanın 10.gunuyse.. ay gerçi bilemedim şimdi çatlatma ignesinin etkisiyle yalancı pozitif de çıkabilir..Kizlar banada bir fikir verin ltf. Bugun asilamanin 10. Gunu. Sat 23 mayis bat 19 haziran. Doktorum testi 23 haziranda yap dedi. 6 haziranda 2. Asilamam yapildi. Yani adetin 15. Gunune denk geliyor. Sizce en erken ne zaman test yapmaliyim.?
bence adet gününü beklemelisin 4 gün kalmış, aşılamada kullanılan ilaçlar hormonları etkiliyor yalandan hcg yüksek çıkabiliyor. idrarda çok net çift çizgi görüp de sonradan aldatıcı olduğu oluyor.Kizlar banada bir fikir verin ltf. Bugun asilamanin 10. Gunu. Sat 23 mayis bat 19 haziran. Doktorum testi 23 haziranda yap dedi. 6 haziranda 2. Asilamam yapildi. Yani adetin 15. Gunune denk geliyor. Sizce en erken ne zaman test yapmaliyim.?
regline kaç gün var ?Kizlar benim test cildirdi bugun geri koyulasmaya basladi tam silik olmamis benim yumurta ya catlamadi yada yumurtluyorum ust usteEki Görüntüle 2649197
Ayin 27 sine canim 1 de regli oldumregline kaç gün var ?
regle yakın zamanda yapılan çift çizgili ovüler genellikle hamilelil olabiliyo ama senn daha varmış yarın yap bakalm canım daha koyulaşırsa iki kez yumurtlayanları da görmüştüm bir gebenin günlüğünde. öyle bişiy olabilir kimi uzman olamaz diyo ama forumda da okumuştumAyin 27 sine canim 1 de regli oldum
Strese girme sakıınn. Rahat ol.Ovulaston test stresli ismis cok gerildim balim ya takip edelim bakalim baslamisken sonu hayirli biter ins
Ben yumurtlama takip etmedm ama sürekli akıntım var yaklaşık geçen ayın 18inden beriHamile olanlara bi sorum var yumurtlamadan sonra kuruluk mu yaşadınız yoksa akıntı devam mı etti?
Anladım canım benim normalde yumurtlama döneminden sonra kuruluk yasardım bu ay hala ıslaklık mevcut ondan merak ettimBen yumurtlama takip etmedm ama sürekli akıntım var yaklaşık geçen ayın 18inden beri
Catlamadiysa kotu o yuzden gerildim canim benim hersey olacagina varir aslinda ama iste yinede takiliyor kafayaStrese girme sakıınn. Rahat ol.
sen gün aşırı değerlendir yine deCatlamadiysa kotu o yuzden gerildim canim benim hersey olacagina varir aslinda ama iste yinede takiliyor kafaya
Benimde baya çok oldu ıslaklık şimdi biraz azaldı ama hala var canım. erken iki belirtim vardı biri kasık ağrısı biri akıntıydıAnladım canım benim normalde yumurtlama döneminden sonra kuruluk yasardım bu ay hala ıslaklık mevcut ondan merak ettim
Anladım kuzummBenimde baya çok oldu ıslaklık şimdi biraz azaldı ama hala var canım. erken iki belirtim vardı biri kasık ağrısı biri akıntıydı
Tamam canim senin akintin nasil buarada reglimizde ayni sayilir benimde akintim kesilmedi normalde kesilirdi aradada kasik agrisi olup bitiyorsen gün aşırı değerlendir yine de
Benimde akıntım ve ıslaklık var hep ama kasık agrım yok kasık agrın varsa o belirti olabilir bence diğer hamileliğime benimde oluyodu böyle saniyelik vurup geçiyoduTamam canim senin akintin nasil buarada reglimizde ayni sayilir benimde akintim kesilmedi normalde kesilirdi aradada kasik agrisi olup bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?