Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok doktor değil kuzum kadın Oluyor bilen birisii ama o bakıyor göbeğine düşükse kaldırıyor
Ayy tehlikeli olmasın korktum şuan sen yine doktoruna sor göbeğini de ters bisi olmasın

Ayy tehlikeli olmasın korktum şuan sen yine doktoruna sor göbeğini de ters bisi olmasın
Bu bilindik birsey canim sanirim bende cevremde duymustum gobek dusuk oluyormus onu duzeltince hamile kaliyorlarmis bana dediler cok ama ben cevremde boyle yapan birini bulamadim

Kizlar banada bir fikir verin ltf. Bugun asilamanin 10. Gunu. Sat 23 mayis bat 19 haziran. Doktorum testi 23 haziranda yap dedi. 6 haziranda 2. Asilamam yapildi. Yani adetin 15. Gunune denk geliyor. Sizce en erken ne zaman test yapmaliyim.?

Kizlar banada bir fikir verin ltf. Bugun asilamanin 10. Gunu. Sat 23 mayis bat 19 haziran. Doktorum testi 23 haziranda yap dedi. 6 haziranda 2. Asilamam yapildi. Yani adetin 15. Gunune denk geliyor. Sizce en erken ne zaman test yapmaliyim.?
Bence test yapsan büyük ihtimalle çıkar canım bugün aşılamanın 10.gunuyse.. ay gerçi bilemedim şimdi çatlatma ignesinin etkisiyle yalancı pozitif de çıkabilir..

bence adet gününü beklemelisin 4 gün kalmış, aşılamada kullanılan ilaçlar hormonları etkiliyor yalandan hcg yüksek çıkabiliyor. idrarda çok net çift çizgi görüp de sonradan aldatıcı olduğu oluyor.

Kizlar benim test cildirdi bugun geri koyulasmaya basladi tam silik olmamis benim yumurta ya catlamadi yada yumurtluyorum ust uste

Ayin 27 sine canim 1 de regli oldum
regle yakın zamanda yapılan çift çizgili ovüler genellikle hamilelil olabiliyo ama senn daha varmış yarın yap bakalm canım daha koyulaşırsa iki kez yumurtlayanları da görmüştüm bir gebenin günlüğünde. öyle bişiy olabilir kimi uzman olamaz diyo ama forumda da okumuştum

Ovulaston test stresli ismis cok gerildim balim ya takip edelim bakalim baslamisken sonu hayirli biter ins

Ben yumurtlama takip etmedm ama sürekli akıntım var yaklaşık geçen ayın 18inden beri
Anladım canım benim normalde yumurtlama döneminden sonra kuruluk yasardım bu ay hala ıslaklık mevcut ondan merak ettim

Anladım canım benim normalde yumurtlama döneminden sonra kuruluk yasardım bu ay hala ıslaklık mevcut ondan merak ettim
Benimde baya çok oldu ıslaklık şimdi biraz azaldı ama hala var canım. erken iki belirtim vardı biri kasık ağrısı biri akıntıydı

Tamam canim senin akintin nasil buarada reglimizde ayni sayilir benimde akintim kesilmedi normalde kesilirdi aradada kasik agrisi olup bitiyor
Benimde akıntım ve ıslaklık var hep ama kasık agrım yok kasık agrın varsa o belirti olabilir bence diğer hamileliğime benimde oluyodu böyle saniyelik vurup geçiyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…