Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde akıntım ve ıslaklık var hep ama kasık agrım yok kasık agrın varsa o belirti olabilir bence diğer hamileliğime benimde oluyodu böyle saniyelik vurup geçiyodu
Evet saniyelik canim akintimda sulu bazen cok oluyor bir anda bazen normallesiyor hayirlisi bakalim

Yaaa bende korktum biran
İnşalllah inşallah senin nasıl gidiyor hamilelik
Yok kuzum korkma gayet iyi sonuçlar iyi gidiyor şükür ama ara ara bulantılarım oluyor özellikle sabah kalktığımda ve akşam yatarken onun dışında kabızlığım geçti şükür öyle gidiyoruz bakalım

bende umutsuzum kasım agrım yok
neyi var testlerin pik görmedin mi bat tarihin ne
Pik gordum ama siliklesti tekrar koyulasmaya basladi enteresan yeniden pik olacak herhal aksam ustu tekrarlayacagim bakalim

cidden tekrar koyulasıyoo 2 kez yumurtlama yasıyo olabilir misin
Galiba yada catlamadi belirsiz canim bende anlamiyorum bu test ne anlama geliyor ama okuduklarima gore ic acici gibi degil

Kizlar banada bir fikir verin ltf. Bugun asilamanin 10. Gunu. Sat 23 mayis bat 19 haziran. Doktorum testi 23 haziranda yap dedi. 6 haziranda 2. Asilamam yapildi. Yani adetin 15. Gunune denk geliyor. Sizce en erken ne zaman test yapmaliyim.?
bende seninle aynı durumdayım şuan.

Merhaba kızlar bişey danışcm 24 gün önce kürtaj oldum 4 haziran da beta 100 dü daha bsktırmadım ve son ilişkim 8 gün önceydi bugün beta sıfırlandı mı diye evde kaset test yaptım ve silik çıktı. Beta mı düşmedi yine hamile mi kaldım ams hamilelikte 8 günde nasıl belli olur öyle. Varmı fikri olan yda yaşayan

Testim böyle hanımlar. Önceki betadan mı acaba.

Eklentiler

• IMG_20200615_154155.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…