Evet saniyelik canim akintimda sulu bazen cok oluyor bir anda bazen normallesiyor hayirlisi bakalimBenimde akıntım ve ıslaklık var hep ama kasık agrım yok kasık agrın varsa o belirti olabilir bence diğer hamileliğime benimde oluyodu böyle saniyelik vurup geçiyodu
hadi inşallah vardır yaEvet saniyelik canim akintimda sulu bazen cok oluyor bir anda bazen normallesiyor hayirlisi bakalim
ins senin vardir balim benim testlere bakarsak bu ay cok umutsuzlastimhadi inşallah vardır ya
bende umutsuzum kasım agrım yokins senin vardir balim benim testlere bakarsak bu ay cok umutsuzlastim
Gayet güzel görünüyor canım, prolaktine çok takılma bu degerleri ciddiye almiyor cok yuksek degil stresten bile bu sonuc cikabilir bende de bir kere 23 cıktı sonra kendisi dustu ama 23ken bile normal demisti...Kızlar kasık ağrısından gitmiştim doktora da hormon testi falan yaptı nasıl sizce değerler @Regen89 M Mom42 @iloveme @Murpyy @Sohrabb
@yildizsavascisi @Hannereyyanmelinda- Eki Görüntüle 2649163
Yazmayı unuttum canım ya leke gelmeye başladı bir iki güne sökülür test yaptım evde negatif maalesef. Zaten ovulasyon sipariş ettim artık 6.aya giriyoz bir de öyle deneyeyimsagliklihayat canım bugün bat günüymüş ne var ne yok
anladım canım inşallah önümüzde kş ayaYazmayı unuttum canım ya leke gelmeye başladı bir iki güne sökülür test yaptım evde negatif maalesef. Zaten ovulasyon sipariş ettim artık 6.aya giriyoz bir de öyle deneyeyim
Amin canım nasipanladım canım inşallah önümüzde kş aya
Yok kuzum korkma gayet iyi sonuçlarYaaabende korktum biran
İnşalllah inşallah senin nasıl gidiyor hamilelik
Hayırlısı olsun canım allahtan Ümit kesilmezAnladim canim ama benim bugün leke geldi adet oluyorum galiba daha günüme de 4 gün var ama erken olacak herhaldr bu ay da umut yok hayirlisi
Pik gordum ama siliklesti tekrar koyulasmaya basladi enteresan yeniden pik olacak herhal aksam ustu tekrarlayacagim bakalimbende umutsuzum kasım agrım yok
neyi var testlerin pik görmedin mi bat tarihin ne
Bat 27 si caninPik gordum ama siliklesti tekrar koyulasmaya basladi enteresan yeniden pik olacak herhal aksam ustu tekrarlayacagim bakalim
Allah Allah bak bakalım bi canımPik gordum ama siliklesti tekrar koyulasmaya basladi enteresan yeniden pik olacak herhal aksam ustu tekrarlayacagim bakalim
cidden tekrar koyulasıyoo 2 kez yumurtlama yasıyo olabilir misinSuna bak tiribe sokuyor insaniEki Görüntüle 2649254
Galiba yada catlamadi belirsiz canim bende anlamiyorum bu test ne anlama geliyor ama okuduklarima gore ic acici gibi degilcidden tekrar koyulasıyoo 2 kez yumurtlama yasıyo olabilir misin
bende seninle aynı durumdayım şuan.Kizlar banada bir fikir verin ltf. Bugun asilamanin 10. Gunu. Sat 23 mayis bat 19 haziran. Doktorum testi 23 haziranda yap dedi. 6 haziranda 2. Asilamam yapildi. Yani adetin 15. Gunune denk geliyor. Sizce en erken ne zaman test yapmaliyim.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?