Ne zaman test yapmayi dusunuyor sunuz ?bende seninle aynı durumdayım şuan.
kuzum betan sıfırlanmamış olabilir o yüzden silik çizgi çıkmıştırMerhaba kızlar bişey danışcm 24 gün önce kürtaj oldum 4 haziran da beta 100 dü daha bsktırmadım ve son ilişkim 8 gün önceydi bugün beta sıfırlandı mı diye evde kaset test yaptım ve silik çıktı. Beta mı düşmedi yine hamile mi kaldım ams hamilelikte 8 günde nasıl belli olur öyle. Varmı fikri olan yda yaşayan
doktor 22 23 ü yap dedi. fakat şuan kasıklarımda ağrı var şiddetli değil. adet olcak huzursuzluğu. Sende nasıl durumlar?Ne zaman test yapmayi dusunuyor sunuz ?
erken yapmayacağım ben. ilk aşılamam da da yapmamıştım. gününde adet geldi.Ne zaman test yapmayi dusunuyor sunuz ?
Bende öyle düşündüm ama 11 günde 100 olan değer hiçmi düşmemiş acaba. Korktum baya hamileyim diye testleri yapmadan bu süreçte kalmim birde 1 haftada gebelik olsa çıkmaz hemen diye düşünüyorumkuzum betan sıfırlanmamış olabilir o yüzden silik çizgi çıkmıştır
Beta aslında yükselmiş gibiYok canım hiç sismedi ve agrimadi geçen ay sismez zaten benim adet dönemimde hamileyken şişiyor ve agriyor o yüzden çok ümidim var beta da 2bucuk çıktı yarın yumurtlaminin 11. Günü bakalım doktor randevum var. Senin adetten önce sisiyorsa o yaniltmistir belki
Sıfırlanması lazım bence de yükswk bi değer değil ama dediğin gibi hamilelik bu kadar kısa sürede idrar testinde cıkmaz. Canım suan düşünmüyosan korun benceBende öyle düşündüm ama 11 günde 100 olan değer hiçmi düşmemiş acaba. Korktum baya hamileyim diye testleri yapmadan bu süreçte kalmim birde 1 haftada gebelik olsa çıkmaz hemen diye düşünüyorum
Yiaaa sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşalllahYok kuzum korkma gayet iyi sonuçlariyi gidiyor şükür ama ara ara bulantılarım oluyor özellikle sabah kalktığımda ve akşam yatarken onun dışında kabızlığım geçti şükür öyle gidiyoruz bakalım
Teşekkür ediyorum canımmmGayet güzel görünüyor canım, prolaktine çok takılma bu degerleri ciddiye almiyor cok yuksek degil stresten bile bu sonuc cikabilir bende de bir kere 23 cıktı sonra kendisi dustu ama 23ken bile normal demisti...
Korunuyorm işte korunmasız oldu yanlışlıkla bi hafta önceSıfırlanması lazım bence de yükswk bi değer değil ama dediğin gibi hamilelik bu kadar kısa sürede idrar testinde cıkmaz. Canım suan düşünmüyosan korun bence
Ilk asilamamda 3 gun onceden geldi adetim.Bendede adet olacakmisin gibi agri var. Sanirim bu defa kafamda asilama olayini bitiriyorum belki de tup bebek daha mantikli gibi geliyor su an. Ama ilaclar ust uste o kadar etkiledi ki hem beni hem bedenimi sanirim 3 ay falan ara vericem ben.erken yapmayacağım ben. ilk aşılamam da da yapmamıştım. gününde adet geldi.
korkma canım o kadar erken idrar da belli olmaz zatenKorunuyorm işte korunmasız oldu yanlışlıkla bi hafta önceşüpheye düştüm. Test sonuçlarım çıkmadan düşünmüyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Adet gördün mu canım kürtajın ustuneTestim böyle hanımlar. Önceki betadan mı acaba.
Kuzum gördüm de yazdıklarını çok az hcg kalsa bile çıkabilir testte. Sen yine de her ihtimale karşı ilişkilerinde korunKorunuyorm işte korunmasız oldu yanlışlıkla bi hafta önceşüpheye düştüm. Test sonuçlarım çıkmadan düşünmüyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Olmama sebebi nedir.Ilk asilamamda 3 gun onceden geldi adetim.Bendede adet olacakmisin gibi agri var. Sanirim bu defa kafamda asilama olayini bitiriyorum belki de tup bebek daha mantikli gibi geliyor su an. Ama ilaclar ust uste o kadar etkiledi ki hem beni hem bedenimi sanirim 3 ay falan ara vericem ben.
Vucudunu dinlendir bu ay da olmazsa canım ki cevremde ara vermistik diyip hamile kalanlar çok tabi eşinde veya sen de bir sorun yoksaIlk asilamamda 3 gun onceden geldi adetim.Bendede adet olacakmisin gibi agri var. Sanirim bu defa kafamda asilama olayini bitiriyorum belki de tup bebek daha mantikli gibi geliyor su an. Ama ilaclar ust uste o kadar etkiledi ki hem beni hem bedenimi sanirim 3 ay falan ara vericem ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?