Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum betan sıfırlanmamış olabilir o yüzden silik çizgi çıkmıştır

kuzum betan sıfırlanmamış olabilir o yüzden silik çizgi çıkmıştır
Bende öyle düşündüm ama 11 günde 100 olan değer hiçmi düşmemiş acaba. Korktum baya hamileyim diye testleri yapmadan bu süreçte kalmim birde 1 haftada gebelik olsa çıkmaz hemen diye düşünüyorum

Beta aslında yükselmiş gibi hamilelik testi yaptın mı cnm

Aksam ustu silik cikti catlamis galiba sabah tekrarlayacagim

Bende öyle düşündüm ama 11 günde 100 olan değer hiçmi düşmemiş acaba. Korktum baya hamileyim diye testleri yapmadan bu süreçte kalmim birde 1 haftada gebelik olsa çıkmaz hemen diye düşünüyorum
Sıfırlanması lazım bence de yükswk bi değer değil ama dediğin gibi hamilelik bu kadar kısa sürede idrar testinde cıkmaz. Canım suan düşünmüyosan korun bence

Yiaaa sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşalllah

Sıfırlanması lazım bence de yükswk bi değer değil ama dediğin gibi hamilelik bu kadar kısa sürede idrar testinde cıkmaz. Canım suan düşünmüyosan korun bence
Korunuyorm işte korunmasız oldu yanlışlıkla bi hafta önce şüpheye düştüm. Test sonuçlarım çıkmadan düşünmüyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

erken yapmayacağım ben. ilk aşılamam da da yapmamıştım. gününde adet geldi.
Ilk asilamamda 3 gun onceden geldi adetim.Bendede adet olacakmisin gibi agri var. Sanirim bu defa kafamda asilama olayini bitiriyorum belki de tup bebek daha mantikli gibi geliyor su an. Ama ilaclar ust uste o kadar etkiledi ki hem beni hem bedenimi sanirim 3 ay falan ara vericem ben.

Korunuyorm işte korunmasız oldu yanlışlıkla bi hafta önce şüpheye düştüm. Test sonuçlarım çıkmadan düşünmüyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Kuzum gördüm de yazdıklarını çok az hcg kalsa bile çıkabilir testte. Sen yine de her ihtimale karşı ilişkilerinde korun

Olmama sebebi nedir.

Vucudunu dinlendir bu ay da olmazsa canım ki cevremde ara vermistik diyip hamile kalanlar çok tabi eşinde veya sen de bir sorun yoksa

Az önce dayanamayıp test yaptım malesef bu ayda negatif Artık adet olunca yeni batı yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…