Yok kürtaj olduktan sonra kanama leke tarzında 10 gün htta 12 gün sürdü. Sha görmedim. Kürtaj olalı 24 gün olduAdet gördün mu canım kürtajın ustune
11 gün önce 100 olunca ne kdr kalmış olabilir ki dedim görünce silik çizgiyiKuzum gördüm de yazdıklarını çok az hcg kalsa bile çıkabilir testte. Sen yine de her ihtimale karşı ilişkilerinde korun
Belki yavaş düşüyodur kuzum bilemedim ki11 gün önce 100 olunca ne kdr kalmış olabilir ki dedim görünce silik çizgiyi
Canım eğer bu gebelik testiyse sen baya baya hamilesin hatta 5-6 haftalık bile olabilirKizlar.hamilemiym anlamadm normelde c net olması gerekmiyor t.cok net
çocuk doğcak yakındaKizlar.hamilemiym anlamadm normelde c net olması gerekmiyor t.cok net
kaç gün var ki canımAz önce dayanamayıp test yaptım malesef bu ayda negatifArtık adet olunca yeni batı yazarım.
Kendim gibi birisini buldum sonunda ,canım benim bat a üç gün var ,iki gündür başım ağrıyor ve bugün tansiyonum düşük çıktı ve halen ağrıyor geçmedi ya adet olucam ya gebeyim her zaman olmaz bana böyle çokta heveslenmek istemiyorum ama hevesleniyorumda inş gebeyimdirRegl yaklaşırken tansiyon düşüklüğü, baş ağrısı olan var mı acaba
Spermiyogramda morfoloji dusuk ileri hareketlilik az ama sayi iyiOlmama sebebi nedir.
Kendim gibi birisini buldum sonunda ,canım benim bat a üç gün var ,iki gündür başım ağrıyor ve bugün tansiyonum düşük çıktı ve halen ağrıyor geçmedi ya adet olucam ya gebeyim her zaman olmaz bana böyle çokta heveslenmek istemiyorum ama hevesleniyorumda inş gebeyimdir
Sagol canim benim. Gercekten surec cok yipratiyor. Morfoloji kotu biraz %3 ileri hareketlilik de dusuk sadece sayi iyi. Bir kez gebelik olustu mol gebelik oldugu ortaya cikti kurtaj olundu ardindan 3 sene hic gebelik olusmadi. Simdi de sonucu bekliyorum bugun 10. GunumVucudunu dinlendir bu ay da olmazsa canım ki cevremde ara vermistik diyip hamile kalanlar çok tabi eşinde veya sen de bir sorun yoksa
Evet gebelik inanasim gelmiyor ya 1bucuk senedir o kadar ugrastik gitmedigimiz doktor kalmadi hala.şoktayim ben yarın kan testinde çıkarsa inancam.heraldeCanım eğer bu gebelik testiyse sen baya baya hamilesin hatta 5-6 haftalık bile olabilir❤❤❤
Yarın bat canım.kaç gün var ki canım
Kizlar.hamilemiym anlamadm normelde c net olması gerekmiyor t.cok net
İnşallah canımtebriklerr canim öyle görunuyor ama sen yinede kan testi yaptir insallah hamilesindir :)
MashaAllah ne guzel.. :) nasil oldu peki takipte filanmiydin yumurta takibi veya belirtirelin neydi sökul bakalim cevablari :))Evet gebelik inanasim gelmiyor ya 1bucuk senedir o kadar ugrastik gitmedigimiz doktor kalmadi hala.şoktayim ben yarın kan testinde çıkarsa inancam.heralde
Eger bu asılama tutmazsa tüp bebek için deneyin canım benimde esimde sayı iyi hareketlilik az biz de 1 kere aşılama yaptık ama doktor hız da sorun oldugu icin tüp bebek deneyelim dedi bu ay regli olursam tüp bebeğe başlamayi düşunüyoruzSagol canim benim. Gercekten surec cok yipratiyor. Morfoloji kotu biraz %3 ileri hareketlilik de dusuk sadece sayi iyi. Bir kez gebelik olustu mol gebelik oldugu ortaya cikti kurtaj olundu ardindan 3 sene hic gebelik olusmadi. Simdi de sonucu bekliyorum b9ugun 10. Gunum
hahah kız bi gölge çizgilere bile var diyoruz senin günün ne kadar geçti 5 6 haftalık felan gibiAhahah insan o kadar tedavi olup tedaviyi bıraktığı zmaan kendilinden olunca inanmıyor tabi
olsun bebeğiim üzülme hiç önümüzde ki ay inşallahhYarın bat canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?