Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl yaklaşırken tansiyon düşüklüğü, baş ağrısı olan var mı acaba
Kendim gibi birisini buldum sonunda ,canım benim bat a üç gün var ,iki gündür başım ağrıyor ve bugün tansiyonum düşük çıktı ve halen ağrıyor geçmedi ya adet olucam ya gebeyim her zaman olmaz bana böyle çokta heveslenmek istemiyorum ama hevesleniyorumda inş gebeyimdir

İnş hamilesinizdir. Benim son zamanlarda böyle olmaya başladı anlamadım

Vucudunu dinlendir bu ay da olmazsa canım ki cevremde ara vermistik diyip hamile kalanlar çok tabi eşinde veya sen de bir sorun yoksa
Sagol canim benim. Gercekten surec cok yipratiyor. Morfoloji kotu biraz %3 ileri hareketlilik de dusuk sadece sayi iyi. Bir kez gebelik olustu mol gebelik oldugu ortaya cikti kurtaj olundu ardindan 3 sene hic gebelik olusmadi. Simdi de sonucu bekliyorum bugun 10. Gunum

Canım eğer bu gebelik testiyse sen baya baya hamilesin hatta 5-6 haftalık bile olabilir ❤❤❤
Evet gebelik inanasim gelmiyor ya 1bucuk senedir o kadar ugrastik gitmedigimiz doktor kalmadi hala.şoktayim ben yarın kan testinde çıkarsa inancam.heralde

Evet gebelik inanasim gelmiyor ya 1bucuk senedir o kadar ugrastik gitmedigimiz doktor kalmadi hala.şoktayim ben yarın kan testinde çıkarsa inancam.heralde
MashaAllah ne guzel.. :) nasil oldu peki takipte filanmiydin yumurta takibi veya belirtirelin neydi sökul bakalim cevablari :))

Eger bu asılama tutmazsa tüp bebek için deneyin canım benimde esimde sayı iyi hareketlilik az biz de 1 kere aşılama yaptık ama doktor hız da sorun oldugu icin tüp bebek deneyelim dedi bu ay regli olursam tüp bebeğe başlamayi düşunüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…