- 22 Ocak 2020
- 907
- 998
- 53
Bende hemen panikliyorum niye böyle oluyor diye ,halen ne başımın ağrısı geçti ne de tansiyonum yükseldi ,sabhtan beri tuzlu ayran içmekten bir hâl oldumİnş hamilesinizdir. Benim son zamanlarda böyle olmaya başladı anlamadım
Kizlar.hamilemiym anlamadm normelde c net olması gerekmiyor t.cok net
Bende hemen panikliyorum niye böyle oluyor diye ,halen ne başımın ağrısı geçti ne de tansiyonum yükseldi ,sabhtan beri tuzlu ayran içmekten bir hâl oldum
Olabilir ,benim 32. günde olursam 3 gün var 30. ,31. Günde olursam bir iki gün var işteHavalardanmıdır nedir yaa. Senin ne kadar var bata
Olabilir ,benim 32. günde olursam 3 gün var 30. ,31. Günde olursam bir iki gün var işte
İnşallah canımolsun bebeğiim üzülme hiç önümüzde ki ay inşallahh
bebegim nerelerdesin sennnAyyy 26 kişi hamileymiş baktım şimdi 1.sayfaya liste baya olumlu
Yaaa buradayım kuzummmm napysnzzz nasıl gidiyorrrbebegim nerelerdesin sennn
İyiyim canım nasıl gitsin aynı bildiğin gibi vallaaaYaaa buradayım kuzummmm napysnzzz nasıl gidiyorrr
Hem de nasıll kuzu benim adetin 8-9. Günü başladı hala da devam ediyocrassicauda E ebse26 A Algernonya M Mdmd S Storycan masalkzz Butik alfa hamişşlerr sorumm sizee sorum varr. Kasık ağrınız varmıydı bat öncesi ve varsa ne zaman başladııı
Benimde var bir haftadır kasık batması ,ağrısı adetime bir yada iki üç gün kaldı yarın sabah 29. Günüm test için erken mi acaba?yapsam çıkar mı sonuç?crassicauda E ebse26 A Algernonya M Mdmd S Storycan masalkzz Butik alfa hamişşlerr sorumm sizee sorum varr. Kasık ağrınız varmıydı bat öncesi ve varsa ne zaman başladııı
Benim şuan yok bat 26 haziran ama diğer hamileliğimde de adete 5 gün kala başlamıştı diye hatırlıyorum bi umut bekliyorumHem de nasıll kuzu benim adetin 8-9. Günü başladı hala da devam ediyobir de aşırı şişkinlik ve hazımsızlık
Çıkar bence canımBenimde var bir haftadır kasık batması ,ağrısı adetime bir yada iki üç gün kaldı yarın sabah 29. Günüm test için erken mi acaba?yapsam çıkar mı sonuç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?