Hem de nasıll kuzu benim adetin 8-9. Günü başladı hala da devam ediyobir de aşırı şişkinlik ve hazımsızlık
Ay gerçek mi çok sevindim sabahta sevinirim inşallahÇıkar bence canım
Bende hiç olmadı,hala da yok.crassicauda E ebse26 A Algernonya @Mdmd @Storycan masalkzz @Butik alfa hamişşlerr sorumm sizee sorum varr. Kasık ağrınız varmıydı bat öncesi ve varsa ne zaman başladııı
Umarim sizin icin en guzel sekilde sonuclanir canim.Eger bu asılama tutmazsa tüp bebek için deneyin canım benimde esimde sayı iyi hareketlilik az biz de 1 kere aşılama yaptık ama doktor hız da sorun oldugu icin tüp bebek deneyelim dedi bu ay regli olursam tüp bebeğe başlamayi düşunüyoruz
yumurtlamadan sonra basladı yani anldım kuzummAzze Benim telde ki uygulamaya göre 14. Gün ilişkiden sonra başladı bi daha bata kadar yavaş yavaş arttı şimdide arada ağrıyo şişkinlikte var
yaa gerçek miii :) peki baska belirti olarak ne oldu bende de yok da umutsuzluga kapılsam mı kapılmasam mı bilemedimmBende hiç olmadı,hala da yok.
Benim çok az vardı canım bata 2 gün kala falan başlamıştı yanılmıyorsamcrassicauda E ebse26 A Algernonya @Mdmd @Storycan masalkzz @Butik alfa hamişşlerr sorumm sizee sorum varr. Kasık ağrınız varmıydı bat öncesi ve varsa ne zaman başladııı
anladım canım benimde şuan yok da acaba herkesin ki nasıl oldu diye merak ettim.Benim çok az vardı canım bata 2 gün kala falan başlamıştı yanılmıyorsam
Ya aslında doktor kimyasal da değil dedi bebeğin tutunmuş dedi sorun beslenemiyor dedi heralde kimysal olunca tutunmadan atılıyor. Düşüğümde gec oldu cünkü hemen olmadı. İğneye gebe kalmadan önce başlamam gerekmiş. Pıhtılaşmadan dolayı beslenemiyor malesefanladım canım benimde şuan yok da acaba herkesin ki nasıl oldu diye merak ettim.
Galiba kimyasal olmuş senin ki
Umutsuzluga kapılma hemen belki bu aşılaman tutmuşturUmarim sizin icin en guzel sekilde sonuclanir canim.bendr cok az bir ara verip tup bebege gecerim herhalde diye dusunuyorum.
geçmiş olsun canım. O zamn nasıl olcak. Hamilelik planladıgında başlaman gerekiyorYa aslında doktor kimyasal da değil dedi bebeğin tutunmuş dedi sorun beslenemiyor dedi heralde kimysal olunca tutunmadan atılıyor. Düşüğümde gec oldu cünkü hemen olmadı. İğneye gebe kalmadan önce başlamam gerekmiş. Pıhtılaşmadan dolayı beslenemiyor malesef
Aynen canım işte ne zaman tekrar kendimi hazır hissedersem doktora gidicem yumurtlama günüme ultrasondan bakıp ona görw ilişki takvimi vericek aynı zamanda iğneyede başlıcam regl yaklasımca kan vericem gebelik varsa iğne devam yoksa iğneyi kesip tekrar denicez böyle bi sürec olcak bakalım artık hayırlısı olsun. Sen nasılsın neler yaptın bu ay ovülasyon testi falan aldın mıgeçmiş olsun canım. O zamn nasıl olcak. Hamilelik planladıgında başlaman gerekiyor
İnşallah kuzumm. Nasip olcak biliyosun bu sefer önlemini alacaksın. Yok kuzum almadım pek takmamaya karar verdimmm olursa olur olmazsa canımı sıkmıcamAynen canım işte ne zaman tekrar kendimi hazır hissedersem doktora gidicem yumurtlama günüme ultrasondan bakıp ona görw ilişki takvimi vericek aynı zamanda iğneyede başlıcam regl yaklasımca kan vericem gebelik varsa iğne devam yoksa iğneyi kesip tekrar denicez böyle bi sürec olcak bakalım artık hayırlısı olsun. Sen nasılsın neler yaptın bu ay ovülasyon testi falan aldın mı
İnşallah canımİnşallah kuzumm. Nasip olcak biliyosun bu sefer önlemini alacaksın. Yok kuzum almadım pek takmamaya karar verdimmm olursa olur olmazsa canımı sıkmıcam
Canımmm benim normalde battan 12 gün önce falan başlaaar ve bat günü zangır zangırr 2 gün daha ağrırdı, genelde hastanelik oluyorum. Bu sefer bata3 gün kala falan ağrım başladı. Battan 1 gün önce ve bat günü ağrım cidden arttı ama dayanılabilecek düzeydeydi, ilaç almadım. Ama birebir regl ağrısı canım. Ve ben hep ishal olurum, o günler ishal oldum gerçekten. Sonra ağrılar kesildi, ara ara geliyor ama çok azaldıııcrassicauda E ebse26 A Algernonya @Mdmd @Storycan masalkzz @Butik alfa hamişşlerr sorumm sizee sorum varr. Kasık ağrınız varmıydı bat öncesi ve varsa ne zaman başladııı
Normalde ağrınız olur muydu?Bende hiç olmadı,hala da yok.
Anladım kuzum bata 2 3 gün kalaya kadar umutt var yaniii :)Canımmm benim normalde battan 12 gün önce falan başlaaar ve bat günü zangır zangırr 2 gün daha ağrırdı, genelde hastanelik oluyorum. Bu sefer bata3 gün kala falan ağrım başladı. Battan 1 gün önce ve bat günü ağrım cidden arttı ama dayanılabilecek düzeydeydi, ilaç almadım. Ama birebir regl ağrısı canım. Ve ben hep ishal olurum, o günler ishal oldum gerçekten. Sonra ağrılar kesildi, ara ara geliyor ama çok azaldııı
Tekrar sağlık ocağında yaparlarsa HCG testi yaptır canım emin olmakta fayda var11 gün önce 100 olunca ne kdr kalmış olabilir ki dedim görünce silik çizgiyi
Asilama bunlar için gayet iyi bir yöntem. Insallah isteğine kavuşursun.Spermiyogramda morfoloji dusuk ile
ri hareketlilik az ama sayi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?