Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hem de nasıll kuzu benim adetin 8-9. Günü başladı hala da devam ediyo bir de aşırı şişkinlik ve hazımsızlık
Azze Benim telde ki uygulamaya göre 14. Gün ilişkiden sonra başladı bi daha bata kadar yavaş yavaş arttı şimdide arada ağrıyo şişkinlikte var

Umarim sizin icin en guzel sekilde sonuclanir canim. bendr cok az bir ara verip tup bebege gecerim herhalde diye dusunuyorum.

anladım canım benimde şuan yok da acaba herkesin ki nasıl oldu diye merak ettim.
Galiba kimyasal olmuş senin ki
Ya aslında doktor kimyasal da değil dedi bebeğin tutunmuş dedi sorun beslenemiyor dedi heralde kimysal olunca tutunmadan atılıyor. Düşüğümde gec oldu cünkü hemen olmadı. İğneye gebe kalmadan önce başlamam gerekmiş. Pıhtılaşmadan dolayı beslenemiyor malesef

geçmiş olsun canım. O zamn nasıl olcak. Hamilelik planladıgında başlaman gerekiyor

geçmiş olsun canım. O zamn nasıl olcak. Hamilelik planladıgında başlaman gerekiyor
Aynen canım işte ne zaman tekrar kendimi hazır hissedersem doktora gidicem yumurtlama günüme ultrasondan bakıp ona görw ilişki takvimi vericek aynı zamanda iğneyede başlıcam regl yaklasımca kan vericem gebelik varsa iğne devam yoksa iğneyi kesip tekrar denicez böyle bi sürec olcak bakalım artık hayırlısı olsun. Sen nasılsın neler yaptın bu ay ovülasyon testi falan aldın mı

İnşallah kuzumm. Nasip olcak biliyosun bu sefer önlemini alacaksın. Yok kuzum almadım pek takmamaya karar verdimmm olursa olur olmazsa canımı sıkmıcam

İnşallah kuzumm. Nasip olcak biliyosun bu sefer önlemini alacaksın. Yok kuzum almadım pek takmamaya karar verdimmm olursa olur olmazsa canımı sıkmıcam
İnşallah canım Aynen en iyisi takmamak aslında ama başarabilirsen

crassicauda E ebse26 A Algernonya @Mdmd @Storycan masalkzz @Butik alfa hamişşlerr sorumm sizee sorum varr. Kasık ağrınız varmıydı bat öncesi ve varsa ne zaman başladııı
Canımmm benim normalde battan 12 gün önce falan başlaaar ve bat günü zangır zangırr 2 gün daha ağrırdı, genelde hastanelik oluyorum. Bu sefer bata3 gün kala falan ağrım başladı. Battan 1 gün önce ve bat günü ağrım cidden arttı ama dayanılabilecek düzeydeydi, ilaç almadım. Ama birebir regl ağrısı canım. Ve ben hep ishal olurum, o günler ishal oldum gerçekten. Sonra ağrılar kesildi, ara ara geliyor ama çok azaldııı

Anladım kuzum bata 2 3 gün kalaya kadar umutt var yaniii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…