Eveeettttttt tabi kiiii, kaç günün kaldı?Anladım kuzum bata 2 3 gün kalaya kadar umutt var yaniii :)
Yok ya doktoru flan bırakmıştım tam.bu hafta gidicektikm yaklaşık 1bucuk senedir istiyoruz hiç bı sekilde hamile kalamiyordim adet duzensizn2ayda bir polikistik over vardı . Bitkisel şeyler denedim hayıt tohumu Civan percemi aslan pençesi ada çayı çörek otu randoda vurup içmiştim ve bol bol havuç yedim .adetin 3 ve 4 günü klomen içtim bı tane şans deneyim dedim ve bol duayla sonunda ins şükür bu gün kan veriyim de.belli olsun kesin ama.cok kötüyümMashaAllah ne guzel.. :) nasil oldu peki takipte filanmiydin yumurta takibi veya belirtirelin neydi sökul bakalim cevablari :))
Ah ah ben 2ayda bir regl oluyorum ondanpatik ormeye basla yakinda dogacak allahin izni ile reglin ne kadar gecti bukadar kuyu olana kadar nerelerdeydin masallah rabbim saglikla versin kucagina
Asilama bunlar için gayet iyi bir yöntem. Insallah isteğine kavuşursun.
Haatsneye gidiyorum vermediğim testler vardı yaptırmaya gidiyorum beta da isterim heralde. Kasık ağrım var baya ya.Tekrar sağlık ocağında yaparlarsa HCG testi yaptır canım emin olmakta fayda var
Sadece adete 4-5 gün kaladan itibaren hafif bir meme hassasiyeti oldu başka hiç belirti olmadı.yaa gerçek miii :) peki baska belirti olarak ne oldu bende de yok da umutsuzluga kapılsam mı kapılmasam mı bilemedimm
Yok adet ağrısı da olmazdı normalde de ağrımazdı.Normalde ağrınız olur muydu?
Tani 4 5 gün mü geçmiş oluyor. Ben gördüm çizgiyi canımKızlar günaydın, Mayıs ayında burdaydım ama elenince bir daha yazmamıştım üzülüpuzaktan uzaktan okumaya devam ettim arada. Şimdi size bir sorum var, bunda çizgi görüyor musunuz? Bebe time marka, reglim perşembe. Testi dün yaptım, yarın sabah tekrar edeceğim. 3 damla idrarla yaptım.. aslında erken yaptım dayanamadım. Bir bakar mısınız lütfen? Son fotoğrafta içini açtım daha iyi görmeniz için. Testi akşam yapmıştım, idrara sıkışık da değildim. İçimden bir ses ittirdi yaptım. Banyo ışığı sarı, birkaç dk içinde çıkmayınca amaaan yine yok deyip cebime koymuştum. Şimdi gizlice eşim görmeden çöpe atayım dedim ve hafif çizdiğini görünce yüreğim hopladı
Kızlar günaydın, Mayıs ayında burdaydım ama elenince bir daha yazmamıştım üzülüpuzaktan uzaktan okumaya devam ettim arada. Şimdi size bir sorum var, bunda çizgi görüyor musunuz? Bebe time marka, reglim perşembe. Testi dün yaptım, yarın sabah tekrar edeceğim. 3 damla idrarla yaptım.. aslında erken yaptım dayanamadım. Bir bakar mısınız lütfen? Son fotoğrafta içini açtım daha iyi görmeniz için
Hayır daha gelmedi günüm ben erken yaptım dayanamayıp. Tatilde köyde olduğum için kan da veremiyorum, yarın sabah son testimle tekrar yapacağım sanırım. Ya inş vardırTani 4 5 gün mü geçmiş oluyor. Ben gördüm çizgiyi canımkan ver bence hemen
O zaman var canım bence hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahHayır daha gelmedi günüm ben erken yaptım dayanamayıp. Tatilde köyde olduğum için kan da veremiyorum, yarın sabah son testimle tekrar yapacağım sanırım. Ya inş vardır
Ben de de son 2 aydır oluyor, migren belirtileri diyolarİnş hamilesinizdir. Benim son zamanlarda böyle olmaya başladı anlamadım
O yüzden olmamıştır büyük ihtimalleee ağrı çeken yine çekiyor yaaavvvYok adet ağrısı da olmazdı normalde de ağrımazdı.
Canım inşallah vardır ama ben bebetime gebelik testine asla güvenmiyorum gecen ay 2 tane test yaptım ikisinde de çızgı cıktı 20 dk içinde, yıkadım çizgi kaybolmadı koyulastı bile.. Umudunu kırmak istemem ama Baska marka ile dene lütfenKızlar günaydın, Mayıs ayında burdaydım ama elenince bir daha yazmamıştım üzülüpuzaktan uzaktan okumaya devam ettim arada. Şimdi size bir sorum var, bunda çizgi görüyor musunuz? Bebe time marka, reglim perşembe. Testi dün yaptım, yarın sabah tekrar edeceğim. 3 damla idrarla yaptım.. aslında erken yaptım dayanamadım. Bir bakar mısınız lütfen? Son fotoğrafta içini açtım daha iyi görmeniz için. Testi akşam yapmıştım, idrara sıkışık da değildim. İçimden bir ses ittirdi yaptım. Banyo ışığı sarı, birkaç dk içinde çıkmayınca amaaan yine yok deyip cebime koymuştum. Şimdi gizlice eşim görmeden çöpe atayım dedim ve hafif çizdiğini görünce yüreğim hopladı
YaaaCanım inşallah vardır ama ben bebetime gebelik testine asla güvenmiyorum gecen ay 2 tane test yaptım ikisinde de çızgı cıktı 20 dk içinde, yıkadım çizgi kaybolmadı koyulastı bile.. Umudunu kırmak istemem ama Baska marka ile dene lütfenbak testimi ekliyorum
Ben de de son 2 aydır oluyor, migren belirtileri diyolaradet döneminde artarmıs
Ama dene mutlaka Baska marka ileYaaanasip artık
Elbette, o da etkılıdir, temiz hava cok rahatlatıyor, sürekli evde olunca da agrı olabılırBenimde son 2 aydır, pandemi sürecinden dolayı mı acaba. Hiç bu kadar eve kapanmamıştık
İnşallah vardır, güvenilir değil diyenler de var. 4 senedir bekliyorum, olmazsa trmmuzda tüp bebekO zaman var canım bence hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Başka markam da yok, köydeyşm. Yarın sabah yapacağım tekrar Bakalım ne olacakAma dene mutlaka Baska marka ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?