Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MashaAllah ne guzel.. :) nasil oldu peki takipte filanmiydin yumurta takibi veya belirtirelin neydi sökul bakalim cevablari :))
Yok ya doktoru flan bırakmıştım tam.bu hafta gidicektikm yaklaşık 1bucuk senedir istiyoruz hiç bı sekilde hamile kalamiyordim adet duzensizn2ayda bir polikistik over vardı . Bitkisel şeyler denedim hayıt tohumu Civan percemi aslan pençesi ada çayı çörek otu randoda vurup içmiştim ve bol bol havuç yedim .adetin 3 ve 4 günü klomen içtim bı tane şans deneyim dedim ve bol duayla sonunda ins şükür bu gün kan veriyim de.belli olsun kesin ama.cok kötüyüm

patik ormeye basla yakinda dogacak allahin izni ile reglin ne kadar gecti bukadar kuyu olana kadar nerelerdeydin masallah rabbim saglikla versin kucagina
Ah ah ben 2ayda bir regl oluyorum ondan hiç tahmin etmedim 1bucuk senedir isteyip oayinca modelim bozulmasın diye yapmak istemedim eşim zorla alnca yaptım . Allah isteyen herkese.nasip etsin ama.cok kötüyüm ya çok ağır gecicrk.gakiba kan vermeye bile nasıl gidicem.bilmiyorum vücut ağrım çok var mide bulantisiula birlikte

Kızlar günaydın, Mayıs ayında burdaydım ama elenince bir daha yazmamıştım üzülüp uzaktan uzaktan okumaya devam ettim arada. Şimdi size bir sorum var, bunda çizgi görüyor musunuz? Bebe time marka, reglim perşembe. Testi dün yaptım, yarın sabah tekrar edeceğim. 3 damla idrarla yaptım.. aslında erken yaptım dayanamadım. Bir bakar mısınız lütfen? Son fotoğrafta içini açtım daha iyi görmeniz için. Testi akşam yapmıştım, idrara sıkışık da değildim. İçimden bir ses ittirdi yaptım. Banyo ışığı sarı, birkaç dk içinde çıkmayınca amaaan yine yok deyip cebime koymuştum. Şimdi gizlice eşim görmeden çöpe atayım dedim ve hafif çizdiğini görünce yüreğim hopladı

Eklentiler

• B756F0C8-A2D9-4F8E-9DA3-FCBE761A5053.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 65
  • 8EC89384-BCA1-4385-9E9B-1803BF7C17C2.webp
    9 KB · Görüntüleme: 66
  • 4ED3CA2F-CA96-4BFF-A126-F612C63C40CB.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 69
Tani 4 5 gün mü geçmiş oluyor. Ben gördüm çizgiyi canım kan ver bence hemen

Tani 4 5 gün mü geçmiş oluyor. Ben gördüm çizgiyi canım kan ver bence hemen
Hayır daha gelmedi günüm ben erken yaptım dayanamayıp. Tatilde köyde olduğum için kan da veremiyorum, yarın sabah son testimle tekrar yapacağım sanırım. Ya inş vardır

Hayır daha gelmedi günüm ben erken yaptım dayanamayıp. Tatilde köyde olduğum için kan da veremiyorum, yarın sabah son testimle tekrar yapacağım sanırım. Ya inş vardır
O zaman var canım bence hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Canım inşallah vardır ama ben bebetime gebelik testine asla güvenmiyorum gecen ay 2 tane test yaptım ikisinde de çızgı cıktı 20 dk içinde, yıkadım çizgi kaybolmadı koyulastı bile.. Umudunu kırmak istemem ama Baska marka ile dene lütfen bak testimi ekliyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200616-094317.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 52
Yaaa nasip artık

Ben de de son 2 aydır oluyor, migren belirtileri diyolar adet döneminde artarmıs

Benimde son 2 aydır, pandemi sürecinden dolayı mı acaba. Hiç bu kadar eve kapanmamıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…