çok var ya daha 26 hazirann :)Eveeettttttt tabi kiiii, kaç günün kaldı?
peki üzüldün mü belirtin felan olmayıncaSadece adete 4-5 gün kaladan itibaren hafif bir meme hassasiyeti oldu başka hiç belirti olmadı.
Canım hayırlı olsun kesin hamilesin ve değer baya yüksek çıkacakEvet gebelik inanasim gelmiyor ya 1bucuk senedir o kadar ugrastik gitmedigimiz doktor kalmadi hala.şoktayim ben yarın kan testinde çıkarsa inancam.heralde
Ya canım benimde aynısı oldu biliyor musun sabah 5 te yaptım beşdakika sonra baktım negatif yattım uyudum az önce kalktım silik çizgi gözüküyor acaba bende de var mıdır gebelik yoksa test geçersiz mi acaba?arkadaşlar bana da bir yardım edinKızlar günaydın, Mayıs ayında burdaydım ama elenince bir daha yazmamıştım üzülüpuzaktan uzaktan okumaya devam ettim arada. Şimdi size bir sorum var, bunda çizgi görüyor musunuz? Bebe time marka, reglim perşembe. Testi dün yaptım, yarın sabah tekrar edeceğim. 3 damla idrarla yaptım.. aslında erken yaptım dayanamadım. Bir bakar mısınız lütfen? Son fotoğrafta içini açtım daha iyi görmeniz için. Testi akşam yapmıştım, idrara sıkışık da değildim. İçimden bir ses ittirdi yaptım. Banyo ışığı sarı, birkaç dk içinde çıkmayınca amaaan yine yok deyip cebime koymuştum. Şimdi gizlice eşim görmeden çöpe atayım dedim ve hafif çizdiğini görünce yüreğim hopladı
İnşallah koyulasmıs olur o zaman cnmBaşka markam da yok, köydeyşm. Yarın sabah yapacağım tekrar Bakalım ne olacak
İnş ikimizde de vardır yaYa canım benimde aynısı oldu biliyor musun sabah 5 te yaptım beşdakika sonra baktım negatif yattım uyudum az önce kalktım silik çizgi gözüküyor acaba bende de var mıdır gebelik yoksa test geçersiz mi acaba?arkadaşlar bana da bir yardım edin
Yumurtlamanın 11. Günü tek çizgi çıkınca zaten üzülüp bırakmıştım Olmadı yine bi sonrakine artık diyip.peki üzüldün mü belirtin felan olmayınca
yaa bak iştee :) akıntın varmıydı peki? Varsa ne zaman başladı. Aslında bizim belirti dediğimiz birçok şey sanırım psijolojik oluyorYumurtlamanın 11. Günü tek çizgi çıkınca zaten üzülüp bırakmıştım Olmadı yine bi sonrakine artık diyip.
meme ağrısını da herhalde yumurtlamanın etkisi demiştim.Normalde yumurtlama zamanı olurdu ama ilk defa adete yakın başlamıştı şaşırmıştım ama gebelik testinde negatifi görünce vücut şaştı herhalde diye hiç yormamıştım gebeliğe.
Ya inşallahİnşallah koyulasmıs olur o zaman cnm ❤
Günaydııın canımmm ben iyiyim cok sükürr sen nasılsınnGüüünayydınnnherkes nasıl acaba?
ilk aylarda olur canim biraz seni zorlar 3 aydan sonra rahatlarsin biraz ins kanaman falan olmasin bebek saglikli olsun bunlar tatli seyler atlatirsinAh ah ben 2ayda bir regl oluyorum ondanhiç tahmin etmedim 1bucuk senedir isteyip oayinca modelim bozulmasın diye yapmak istemedim eşim zorla alnca yaptım . Allah isteyen herkese.nasip etsin ama.cok kötüyüm ya çok ağır gecicrk.gakiba kan vermeye bile nasıl gidicem.bilmiyorum vücut ağrım çok var mide bulantisiula birlikte
Bende iyiyim çok şükür canım hepimiz iyi olalım:) yoğunluk yoktu bi kızları sorayım dedimGünaydııın canımmm ben iyiyim cok sükürr sen nasılsınn
Bu test cok guvenilir canim bendede boyle cimisti hamileydim regli 6 gun vardi bak benimkide boyleydiYa canım benimde aynısı oldu biliyor musun sabah 5 te yaptım beşdakika sonra baktım negatif yattım uyudum az önce kalktım silik çizgi gözüküyor acaba bende de var mıdır gebelik yoksa test geçersiz mi acaba?arkadaşlar bana da bir yardım edin
ayy canımm benimm çok sağollBende iyiyim çok şükür canım hepimiz iyi olalım:) yoğunluk yoktu bi kızları sorayım dedim
Benimde yumurtlamadan sonra dolgunlasıp şişerdi geçen ay olmadı ben kendimi takip etmedim vücudumu dinlemedim ona yordum ama bilemiyorum tabiYa kızlar bi sorum var size benim göğüs hassasiyetim olurdu yumurtlama yaklaşırken başlayıp adet olmama yakın yumuşarlardı..göğüs hassasiyetim iki ayrıdır yok böyle olan var mı? Bu neden olabilir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?