Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet gebelik inanasim gelmiyor ya 1bucuk senedir o kadar ugrastik gitmedigimiz doktor kalmadi hala.şoktayim ben yarın kan testinde çıkarsa inancam.heralde
Canım hayırlı olsun kesin hamilesin ve değer baya yüksek çıkacak

Ya canım benimde aynısı oldu biliyor musun sabah 5 te yaptım beşdakika sonra baktım negatif yattım uyudum az önce kalktım silik çizgi gözüküyor acaba bende de var mıdır gebelik yoksa test geçersiz mi acaba?arkadaşlar bana da bir yardım edin

Eklentiler

• IMG_20200616_102333.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 48
peki üzüldün mü belirtin felan olmayınca
Yumurtlamanın 11. Günü tek çizgi çıkınca zaten üzülüp bırakmıştım Olmadı yine bi sonrakine artık diyip.
meme ağrısını da herhalde yumurtlamanın etkisi demiştim.Normalde yumurtlama zamanı olurdu ama ilk defa adete yakın başlamıştı şaşırmıştım ama gebelik testinde negatifi görünce vücut şaştı herhalde diye hiç yormamıştım gebeliğe.

yaa bak iştee :) akıntın varmıydı peki? Varsa ne zaman başladı. Aslında bizim belirti dediğimiz birçok şey sanırım psijolojik oluyor

ilk aylarda olur canim biraz seni zorlar 3 aydan sonra rahatlarsin biraz ins kanaman falan olmasin bebek saglikli olsun bunlar tatli seyler atlatirsin

Bu test cok guvenilir canim bendede boyle cimisti hamileydim regli 6 gun vardi bak benimkide boyleydi

Ya kızlar bi sorum var size benim göğüs hassasiyetim olurdu yumurtlama yaklaşırken başlayıp adet olmama yakın yumuşarlardı..göğüs hassasiyetim iki ayrıdır yok böyle olan var mı? Bu neden olabilir acaba ?

Benimde yumurtlamadan sonra dolgunlasıp şişerdi geçen ay olmadı ben kendimi takip etmedim vücudumu dinlemedim ona yordum ama bilemiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…