Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarr ben 6 haziranda asilama olmustum. Ne zaman test yapmaliyim? Beklemem gerekiyor mu daha ? Bu arada adet olacak gibi agrilarim var dunden beri
Ogunden sonra 14.gün adet olman lazım diye biliyorum bişey yoksa yani hadi az kalmıs

Valla benim her ay akıntım olur bu ay akıntım yok. Regl yarın normalde. Sivilcem ilk kez bu ay hiç Çıkmadı. Kasıklarım regl öncesi ağrırdı o da yok. Ama hamilelik belirtisi de yok. Testte iki gündür incecik hayalet çizgi var hiçbir şey anlamadım valla

Test atsana bakalım ilk beş dk damı cıktı

Hayalet çizgi ile gebelik öğrenen çok var...o çizgi gittikçe koyulaşır inşallah

bugün yaptın mı test

Evet canım kan vermiştim
Peki bunun sebebi nedir niye bazıları gecikme olmadan ogreniyor cok agladım o gun biliyormusun bu aydan cok ümitliydim yıkıldım resmen kan verdim 10.gün kayınvalidem de yakın oraya ordan ona gectim
Telefon dan takip ettim negatif gprunce boşaldım oyle agladım ki sebebini bile söleyemedim her ay böle oluyor iyice piskolojık bozuldu ya benım bu ay aslanpencesi içtim günü günene yumurtlattı beni ters pozisyon denedim cok umutluydum

Eklentiler

• DCE4EF00-D1ED-4D41-94A6-93643CECD619.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 43
  • AC15393C-5EE8-495A-821A-3FA7378E6566.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 42
  • 06D67DE4-381B-4F93-9B2C-495A887C5DBB.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 78275F35-E7A3-4955-9989-C673C4297E0D.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 43
Ben de aslan pençesi içmiştim ben geç yumurtladım bi de. Herkesin aynı olmuyo kuzum hiç canını sıkma sen. Her yerde yazar aslında yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmeden kan testi vermeyin diye. Bak sen bekle inşallah beniö gibi olursun

Merhaba herkese ikinci bebeği düşünüyorum bu ay 3 kez korunmasız ilişki oldu. ALLAH yürekten isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin insallah

Hamileliğini erken öğrenen hamiş yardım normal testle mi yoksa erken gebelik testi ile mi öğrendiniz? Bata kadar dayanabilir miyim bilmiyorum bi yanım yapma diyor umutsuz bi yanım da ne olacak diyor korkuyorum hüsrandan üzülmekten zaten duygusallık geldi gene hasta olacak gibiyim görmezsem çift çizgi kötü mi olurun bilemedim

Bence yapma gününün geçmesini bekle. Ben erken yapıp çok üzülüyorum her defasında. Boşuna üzme kendini.

Canım ben 4 gün kala evde testle öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…