Ogunden sonra 14.gün adet olman lazım diye biliyorum bişey yoksa yani hadi az kalmısKizlarr ben 6 haziranda asilama olmustum. Ne zaman test yapmaliyim? Beklemem gerekiyor mu daha ? Bu arada adet olacak gibi agrilarim var dunden beri
aa anlamamışmıydınEvet ya olmayıncada belirti değiliz diyoruz kızıma hiç belirti olmadan hamile kalmıştım betam 2500 olmuş regli oldum sanmıştım bir hafta sonra kusmalar başlamıştı
Yok kuzum anlamadım hiç ne regli belirtisi vardı nede gebelik çok saşırmıştım hamile olduğumu öğrenince hiç ihtimal vermiyordumaa anlamamışmıydın
Valla benim her ay akıntım olur bu ay akıntım yok. Regl yarın normalde. Sivilcem ilk kez bu ay hiç Çıkmadı. Kasıklarım regl öncesi ağrırdı o da yok. Ama hamilelik belirtisi de yok. Testte iki gündür incecik hayalet çizgi var hiçbir şey anlamadım vallaBen okumustum ishal olup hamile olanları da. Aslında herkesin hamilelik belirtileri değişik oluyo. Bazısınun göğüsleri acır. Bazısınun acımaz. Kiminin akıntısı olur kiminin olmaz. Yani biz tüm belrtiler olsun diye bekleriz ama
Evet canım kan vermiştim1
Gercekten miiii 11 gün kan mı vermiştin peki
Test atsana bakalım ilk beş dk damı cıktıValla benim her ay akıntım olur bu ay akıntım yok. Regl yarın normalde. Sivilcem ilk kez bu ay hiç Çıkmadı. Kasıklarım regl öncesi ağrırdı o da yok. Ama hamilelik belirtisi de yok. Testte iki gündür incecik hayalet çizgi var hiçbir şey anlamadım valla
Hayalet çizgi ile gebelik öğrenen çok var...o çizgi gittikçe koyulaşır inşallahValla benim her ay akıntım olur bu ay akıntım yok. Regl yarın normalde. Sivilcem ilk kez bu ay hiç Çıkmadı. Kasıklarım regl öncesi ağrırdı o da yok. Ama hamilelik belirtisi de yok. Testte iki gündür incecik hayalet çizgi var hiçbir şey anlamadım valla
vayy be ne güzel süpriz olmuşşYok kuzum anlamadım hiç ne regli belirtisi vardı nede gebelik çok saşırmıştım hamile olduğumu öğrenince hiç ihtimal vermiyordum
bugün yaptın mı testValla benim her ay akıntım olur bu ay akıntım yok. Regl yarın normalde. Sivilcem ilk kez bu ay hiç Çıkmadı. Kasıklarım regl öncesi ağrırdı o da yok. Ama hamilelik belirtisi de yok. Testte iki gündür incecik hayalet çizgi var hiçbir şey anlamadım valla
Peki bunun sebebi nedir niye bazıları gecikme olmadan ogreniyor cok agladım o gun biliyormusun bu aydan cok ümitliydim yıkıldım resmen kan verdim 10.gün kayınvalidem de yakın oraya ordan ona gectimEvet canım kan vermiştim
Ben de aslan pençesi içmiştim ben geç yumurtladım bi de. Herkesin aynı olmuyo kuzum hiç canını sıkma sen. Her yerde yazar aslında yumurtlamanın üstünden 14 gün geçmeden kan testi vermeyin diye. Bak sen bekle inşallah beniö gibi olursunPeki bunun sebebi nedir niye bazıları gecikme olmadan ogreniyor cok agladım o gun biliyormusun bu aydan cok ümitliydim yıkıldım resmen kan verdim 10.gün kayınvalidem de yakın oraya ordan ona gectim
Telefon dan takip ettim negatif gprunce boşaldım oyle agladım ki sebebini bile söleyemedim her ay böle oluyor iyice piskolojık bozuldu ya benım bu ay aslanpencesi içtim günü günene yumurtlattı beni ters pozisyon denedim cok umutluydum
Allah şifa versin inşallah canım sevk edicek onun için geldim bebegede bakar sanırımİyiyim canım ne yapayım sabah bulantıları gece bulantıları onlarla uğraşıyorum sen nasılsın ne yapıyorsunay bebişi mi göreceksin tarama için mi gidiyorsun kuzum
Ya inş öyledirHayalet çizgi var canım çok küçüktür büyüyordur annesi
Tamam kuzum haber et bana daAllah şifa versin inşallah canım sevk edicek onun için geldim bebegede bakar sanırım
Bence yapma gününün geçmesini bekle. Ben erken yapıp çok üzülüyorum her defasında. Boşuna üzme kendini.Hamileliğini erken öğrenen hamiş yardımnormal testle mi yoksa erken gebelik testi ile mi öğrendiniz? Bata kadar dayanabilir miyim bilmiyorum bi yanım yapma diyor umutsuz bi yanım da ne olacak diyor korkuyorum hüsrandan üzülmekten zaten duygusallık geldi gene hasta olacak gibiyim görmezsem çift çizgi kötü mi olurun bilemedim
Canım ben 4 gün kala evde testle öğrendimHamileliğini erken öğrenen hamiş yardımnormal testle mi yoksa erken gebelik testi ile mi öğrendiniz? Bata kadar dayanabilir miyim bilmiyorum bi yanım yapma diyor umutsuz bi yanım da ne olacak diyor korkuyorum hüsrandan üzülmekten zaten duygusallık geldi gene hasta olacak gibiyim görmezsem çift çizgi kötü mi olurun bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?