Bekle derim ben çünkü yumurtlamanın 11. Günü negatifi görüp dağılıp 14. Günü pozitifi görmüştüm. Bekleyin derim benHamileliğini erken öğrenen hamiş yardımnormal testle mi yoksa erken gebelik testi ile mi öğrendiniz? Bata kadar dayanabilir miyim bilmiyorum bi yanım yapma diyor umutsuz bi yanım da ne olacak diyor korkuyorum hüsrandan üzülmekten zaten duygusallık geldi gene hasta olacak gibiyim görmezsem çift çizgi kötü mi olurun bilemedim
tamam canımAzze yeni bat tarihim 15 temmuz
Aglayasim var çok fenatamam canım
hayır ağlamak yok. Hiçbir şeyin sonu değil. Önümüzde ki ay alcaksın belki de mutlu haberiAglayasim var çok fena
yaaa çok sevindim kuzuummmSelam kızlar.Azze nasılsın canım? Ben 5 haziranda çatlatma iğnesi vurulmuştum. Dün ve bugün testim pozitif çıktı. İnşallah doğrudur
Sağ ol canım. Emin olmak için haftasonu kan vereceğim. Haber veririmyaaa çok sevindim kuzuummm
Bat tarihlerimiz ayniydi. Bende bugun yarin gelicek diye hissediyorum.Aglayasim var çok fena
Evet benim erken geldi canım tam da sokulemiyor gününde sökülür belkiBat tarihlerimiz ayniydi. Bende bugun yarin gelicek diye hissediyorum.
Idrar testi yaptim negatif cikti benimde simdi. Hayirlisi canim benim. Benim 2. Asilamaydi bu aydan sonra zaten ara veriyorum.Evet benim erken geldi canım tam da sokulemiyor gününde sökülür belki
Tüp bebek denicek misin? Genelde asılamalarda olumlu sonuc alınmıyomus galiba öyle okumustum. Belkide boşverdiğin anda gelcek bebeginIdrar testi yaptim negatif cikti benimde simdi. Hayirlisi canim benim. Benim 2. Asilamaydi bu aydan sonra zaten ara veriyorum.
Allah bir an once kavustursun bebeğine canimIdrar testi yaptim negatif cikti benimde simdi. Hayirlisi canim benim. Benim 2. Asilamaydi bu aydan sonra zaten ara veriyorum.
Ultrason a bakmadı canım ya ama sevki verdi pazartesi günü ne randevu aldım şehir hastanesi ne bakalım inşaallah güzel şeyler söyler doktorTamam kuzum haber et bana da
Insallah güzel haberle gel canım niye bakmadı ultrasonla icin rahat ederdi birazUltrason a bakmadı canım ya ama sevki verdi pazartesi günü ne randevu aldım şehir hastanesi ne bakalım inşaallah güzel şeyler söyler doktor
Alacaksan instagramdan @minnakkuraniyelerr sayfasından almanı tavsiye ederim kuzum hem takibini de yapıyo baya hassas iyi testleriKızlar babyfest ovulasyon testi nasıl sizce?
Onun markası ne acaba biliyo musunnAlacaksan instagramdan @minnakkuraniyelerr sayfasından almanı tavsiye ederim kuzum hem takibini de yapıyo baya hassas iyi testleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?