Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepinize selamlar
Öncellikle dilerim allahtan hepimiz anne oluruz biliyorum ki bu sayfadaki herkesin dileği bu. Ben 2018 den beri anne olmayı hayal ediyorum fakat olmuyor iki doktor değiştirdim hepsi aynı şeyi söylüyor problem yok sağlıklısın sabret. Ama sabrımın sonunda gibiyim nefes alamıyorum yutkunamıyorum eşimi dahi görme isteğim kalmadı. Bu ay 5 gün geciktim çok sevindim ama bu sabah uyandığımda bir baktım ki hastayım dünya durdu sanki o anda. Sonra düşündüm aslında bu konuda çok cahilmişim hiçbirsey bilmiyormuşum. Ne yumurtlama dönemini ne ovulasyon nedir bilmem bide aşırı kuruyum bekarkende şimdide hiç akıntım olmuyor. Sizden bir beni bilgilendirmeniz

tamam onada sorim kuzum. Babyfest marka olana 30 ovulasyon 4 gebelik testi 70 tl dedi. 20'li 50 tl S Storycan

Kuzum dilim döndüğünce bildiğim durumları aktarayım sana. Kuruluk için bişey diyemem hiçbilgim yok ama önce ovulasyon testi al eğer hiç bilgin yoksa instagramdan takip eden sayfalardan al takip etsinler. Minnakkuraniyeler ve birgebeningünlüğü sayfalarına bak. Hormon testlerini yaptır folik asite başla eşinin beslenmesine dikkat et bitter çikolata ve türk kahvesi ilişki öncesi. Ve sonrasında ilişkiden sonra kalkma ayaklarını kaldır ve 2-3 saat tuvalet duş yapma. Bol dua et aklına takılanşarı sor buradan herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyo

tamam onada sorim kuzum. Babyfest marka olana 30 ovulasyon 4 gebelik testi 70 tl dedi. 20'li 50 tl S Storycan
Cok hassas ve ve duyarlı mı olması lazım aca ba sonuçta hepsi aynı şeyi söylüyor 70 de çökmüş ben 30 ovi 10 gebelik testi 60 aldım

Cok hassas ve ve duyarlı mı olması lazım aca ba sonuçta hepsi aynı şeyi söylüyor 70 de çökmüş ben 30 ovi 10 gebelik testi 60 aldım
Sen nerden aldın. İnternetteki siteler kredi kartyla ödeme istiyo maalesef orlardan alamıyorım

Pko olanlara da iyi geliyomuş valla ben kendim onu alacaktım çok içime sinmişti o yüzden tavsiye ediyorum kuzum

Sen nerden aldın. İnternetteki siteler kredi kartyla ödeme istiyo maalesef orlardan alamıyorım
Hım anlafçdım canım kapıda ödeme güzel ama bende instergm da satıldığını bilmiyordum n11 den aldım elime ulaşınca ödemeyi aktardım

Pko olanlara da iyi geliyomuş valla ben kendim onu alacaktım çok içime sinmişti o yüzden tavsiye ediyorum kuzum
Tabi balım ben hiç anlamıyorum sadece soruyorum ne fark var diye hepsi aynı olmuyormu diye ama kapıda ödeme var galiba bir daki ne bende alabilirim bunlar bitince

Çok teşekkür ederim cnmfolik asidin 3.kutusunu aldım ayaklarım yarım saat resmen şaha kalkmış gibi yukarda duruyor. Bunları yapıyordum. Ama o instegram sayfalarını ve ovalasyon testini bilmiyordum bilgilerin için çok tesekkür ederim

Zorla adama kredi kartı aldırcaklar
Banka kartıda oluyor kredi kartı şart değil canım inş gerek kalmaz sağlık bir şekilde kalırsın ben bu ay olmazsa rahim film cektirecem korkular sardı beni şuan olsa da sevinemeyecek psikolojiye girdim

Banka kartıda oluyor kredi kartı şart değil canım inş gerek kalmaz sağlık bir şekilde kalırsın ben bu ay olmazsa rahim film cektirecem korkular sardı beni şuan olsa da sevinemeyecek psikolojiye girdim
Benim banka kartım var o şekilde oluyosa süper. Sen hangi marka almıstın. Zor mu onu çekinmek ya hiç bilmiyorum

Tüp bebek denicek misin? Genelde asılamalarda olumlu sonuc alınmıyomus galiba öyle okumustum. Belkide boşverdiğin anda gelcek bebegin
Canim biraz zor gibi geliyor artik bana 3 yil hic korunma olmadi zaten. Asilamadan cok umitliydim 2. De olmadi gibi duruyor daha. Ara verme nedenim zaten kullandigim ilaclar gercekten her anlamda kotu yapiyor. Duygusal bedensel fiziksel... herseye aliniyorsun bi kere. Belirti aramaktan yiprandim kendimde. Gece yarilari uyanip balkonda aglarken buluyorum kendimi... Tup bebek dusunuyorun evet ama doktorum 3 asilamada israr ediyor. Vardir bir hayir muhakkak. Allah herkesin kalbine gore versin. Sizinkiler tutar bu ay insallah

Kıyamamm Allahım aratmasın inşallah. Çok zor bi imtihan herşeyiyle. Stres insanı mahvediyo. Bi bebek görsem hamile görsem icim acıyo. Ama inanıyorum Rabbim nasip etcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…