Kuzum dilim döndüğünce bildiğim durumları aktarayım sana. Kuruluk için bişey diyemem hiçbilgim yok ama önce ovulasyon testi al eğer hiç bilgin yoksa instagramdan takip eden sayfalardan al takip etsinler. Minnakkuraniyeler ve birgebeningünlüğü sayfalarına bak. Hormon testlerini yaptır folik asite başla eşinin beslenmesine dikkat et bitter çikolata ve türk kahvesi ilişki öncesi. Ve sonrasında ilişkiden sonra kalkma ayaklarını kaldır ve 2-3 saat tuvalet duş yapma. Bol dua et aklına takılanşarı sor buradan herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyoHepinize selamlar
Öncellikle dilerim allahtan hepimiz anne oluruz biliyorum ki bu sayfadaki herkesin dileği bu. Ben 2018 den beri anne olmayı hayal ediyorum fakat olmuyor iki doktor değiştirdim hepsi aynı şeyi söylüyor problem yok sağlıklısın sabret. Ama sabrımın sonunda gibiyim nefes alamıyorum yutkunamıyorum eşimi dahi görme isteğim kalmadı. Bu ay 5 gün geciktim çok sevindim ama bu sabah uyandığımda bir baktım ki hastayım dünya durdu sanki o anda. Sonra düşündüm aslında bu konuda çok cahilmişim hiçbirsey bilmiyormuşum. Ne yumurtlama dönemini ne ovulasyon nedir bilmem bide aşırı kuruyum bekarkende şimdide hiç akıntım olmuyor. Sizden bir beni bilgilendirmeniz
tamam canımm. İnşallah gerek kalmazz :)))Burası da uygundu kuzum takip eden bi yerden al ben ordan alacaktım hatta kadın çok tatlı ilgili birisi
Sen nerden aldın. İnternetteki siteler kredi kartyla ödeme istiyo maalesef orlardan alamıyorımCok hassas ve ve duyarlı mı olması lazım aca ba sonuçta hepsi aynı şeyi söylüyor 70 de çökmüş ben 30 ovi 10 gebelik testi 60 aldım
Pko olanlara da iyi geliyomuş valla ben kendim onu alacaktım çok içime sinmişti o yüzden tavsiye ediyorum kuzumCok hassas ve ve duyarlı mı olması lazım aca ba sonuçta hepsi aynı şeyi söylüyor 70 de çökmüş ben 30 ovi 10 gebelik testi 60 aldım
Hım anlafçdım canım kapıda ödeme güzel ama bende instergm da satıldığını bilmiyordum n11 den aldım elime ulaşınca ödemeyi aktardımSen nerden aldın. İnternetteki siteler kredi kartyla ödeme istiyo maalesef orlardan alamıyorım
Tabi balım ben hiç anlamıyorum sadece soruyorum ne fark var diye hepsi aynı olmuyormu diye ama kapıda ödeme var galiba bir daki ne bende alabilirim bunlar bitincePko olanlara da iyi geliyomuş valla ben kendim onu alacaktım çok içime sinmişti o yüzden tavsiye ediyorum kuzum
Nasıl yaptın ödemeyi?Hım anlafçdım canım kapıda ödeme güzel ama bende instergm da satıldığını bilmiyordum n11 den aldım elime ulaşınca ödemeyi aktardım
Önce kart bilgilerini gidiyorsun ama sen eline gelmeyince kargo ödeme anlamıyorlar teslim aldım ödeme yapılsın diye onay bekliyor sende onayliyorsunNasıl yaptın ödemeyi?
Kuzum dilim döndüğünce bildiğim durumları aktarayım sana. Kuruluk için bişey diyemem hiçbilgim yok ama önce ovulasyon testi al eğer hiç bilgin yoksa instagramdan takip eden sayfalardan al takip etsinler. Minnakkuraniyeler ve birgebeningünlüğü sayfalarına bak. Hormon testlerini yaptır folik asite başla eşinin beslenmesine dikkat et bitter çikolata ve türk kahvesi ilişki öncesi. Ve sonrasında ilişkiden sonra kalkma ayaklarını kaldır ve 2-3 saat tuvalet duş yapma. Bol dua et aklına takılanşarı sor buradan herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyo ☺
Çok teşekkür ederim cnmKuzum dilim döndüğünce bildiğim durumları aktarayım sana. Kuruluk için bişey diyemem hiçbilgim yok ama önce ovulasyon testi al eğer hiç bilgin yoksa instagramdan takip eden sayfalardan al takip etsinler. Minnakkuraniyeler ve birgebeningünlüğü sayfalarına bak. Hormon testlerini yaptır folik asite başla eşinin beslenmesine dikkat et bitter çikolata ve türk kahvesi ilişki öncesi. Ve sonrasında ilişkiden sonra kalkma ayaklarını kaldır ve 2-3 saat tuvalet duş yapma. Bol dua et aklına takılanşarı sor buradan herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyo ☺
Zorla adama kredi kartı aldırcaklarÖnce kart bilgilerini gidiyorsun ama sen eline gelmeyince kargo ödeme anlamıyorlar teslim aldım ödeme yapılsın diye onay bekliyor sende onayliyorsun
Banka kartıda oluyor kredi kartı şart değil canım inş gerek kalmaz sağlık bir şekilde kalırsın ben bu ay olmazsa rahim film cektirecem korkular sardı beni şuan olsa da sevinemeyecek psikolojiye girdimZorla adama kredi kartı aldırcaklar
Benim banka kartım var o şekilde oluyosa süper. Sen hangi marka almıstın. Zor mu onu çekinmek ya hiç bilmiyorumBanka kartıda oluyor kredi kartı şart değil canım inş gerek kalmaz sağlık bir şekilde kalırsın ben bu ay olmazsa rahim film cektirecem korkular sardı beni şuan olsa da sevinemeyecek psikolojiye girdim
Canim biraz zor gibi geliyor artik bana 3 yil hic korunma olmadi zaten. Asilamadan cok umitliydim 2. De olmadi gibi duruyor daha. Ara verme nedenim zaten kullandigim ilaclar gercekten her anlamda kotu yapiyor. Duygusal bedensel fiziksel... herseye aliniyorsun bi kere. Belirti aramaktan yiprandim kendimde. Gece yarilari uyanip balkonda aglarken buluyorum kendimi...Tüp bebek denicek misin? Genelde asılamalarda olumlu sonuc alınmıyomus galiba öyle okumustum. Belkide boşverdiğin anda gelcek bebegin
Amin canim. Insallah en erken zamanda sizleride kavustursunAllah bir an once kavustursun bebeğine canim
İnşallah kuzumUltrason a bakmadı canım ya ama sevki verdi pazartesi günü ne randevu aldım şehir hastanesi ne bakalım inşaallah güzel şeyler söyler doktor
KıyamammCanim biraz zor gibi geliyor artik bana 3 yil hic korunma olmadi zaten. Asilamadan cok umitliydim 2. De olmadi gibi duruyor daha. Ara verme nedenim zaten kullandigim ilaclar gercekten her anlamda kotu yapiyor. Duygusal bedensel fiziksel... herseye aliniyorsun bi kere. Belirti aramaktan yiprandim kendimde. Gece yarilari uyanip balkonda aglarken buluyorum kendimi...Tup bebek dusunuyorun evet ama doktorum 3 asilamada israr ediyor. Vardir bir hayir muhakkak. Allah herkesin kalbine gore versin. Sizinkiler tutar bu ay insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?