Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim 6 haziranda yumurtlamam olmustu ve yumurtlama günü tek ilişki olmustu..dün 10.günde test yaptim ve ikinci cizgi silik olarak cikti yarin kan vercem bakalim inşallah yanıltmaz beni dünden beri 5 tane test yaptim hepsinde cikti bat 20 haziran

Benim banka kartım var o şekilde oluyosa süper. Sen hangi marka almıstın. Zor mu onu çekinmek ya hiç bilmiyorum
Oluyor canım Laboguick 30 lu gebelikde surelab 10 rahim film den korkmuyorum cekinmedim diye endişe duyuyorum Dr istemedi yine tekrar dış gebelik yaşama endişesi beni bitiriyor

Oluyor canım Laboguick 30 lu gebelikde surelab 10 rahim film den korkmuyorum cekinmedim diye endişe duyuyorum Dr istemedi yine tekrar dış gebelik yaşama endişesi beni bitiriyor
Allahım korusun aklına kötüsünü getieme hiçbirşeyin.. inan kaderimizde varsa bazı seyler yasanıyo

İnş canım Rabbim gölüne göre sağlıklı versin

Allahım korusun aklına kötüsünü getieme hiçbirşeyin.. inan kaderimizde varsa bazı seyler yasanıyo
Bugün nedense çok aglayasım varya niye böyle oldum allah affetsin kaderimizde varsa yaşarız tabi dediğin gibi ama insan ya acabalara takılıyor

Bugün nedense çok aglayasım varya niye böyle oldum allah affetsin kaderimizde varsa yaşarız tabi dediğin gibi ama insan ya acabalara takılıyor
Kuzum sen kaç haftalıksın kese görünmedi mi daha ? 9 aylık da olsan o endişe o şüphe hep olacak maalesef ben bunu anladım. Eğer doğacaksa o bebek Allah onu nasip etmişse dünya yarılsa yine doğar sen hep dua et hep

S.a bugün tekrarladım testimi aynı marka ile sabah ilk idrar ile fakat bugün ikinci çizgi de sonradan belirme bile olmadı hayalet çizgi bile yok sanırım bu ayda gebe değilim olsaydı çıkardı galiba 30. Günümdeyim çünkü oldum olacam ya bugün ya yarın ya cuma

Kızlar adetim biteli 2 gün oldu bu ay bir garip oldu zaten de şuanda mide bulantısından duramıyorum başım acayip ağrıyor

Nasıl güzel anlatmışsın kuzum

Ben hamile değilim canım bu ay korunmadım karar verdim ama nedense ay yaklaştıkça acabalar çoğaldı Dr dinlemeden filmi cekinseydim dedim ve duygusallık başladı neler oluyor bu ay bana anlamış değilim

S Storycan güzelce özetlemiş canım ben ilave olarak doktorun senden hsg istemedi mi eğer hsg yani rahim filmi cekilmediysen onu cektirmeni tavsiye ederim tüplerinde tıkanıklık var mı rahim şeklin nasıl bunlarda gebelik olusmasıma engel olur.. ayrıca eşinde üroloğa gidip sperm testi versin sen de degilde eşinde sorun olabilir eğer ikinizde de sorun yoksa ovulasyon testleriyle yumurtlama günlerini takip edersin yumurtlama günlerinde iliskiniz olursa gebelik olma olasılığı artar.. umarim tez vakitte Allah annelik duygusunu yaşatır sana ve benim gibi isteyen herkese

Ben hamile değilim canım bu ay korunmadım karar verdim ama nedense ay yaklaştıkça acabalar çoğaldı Dr dinlemeden filmi cekinseydim dedim ve duygusallık başladı neler oluyor bu ay bana anlamış değilim
Kalbini hep ferah tut kuzum allahın izniyle herşey olur inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…