- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
Oluyor canım Laboguick 30 lu gebelikde surelab 10 rahim film den korkmuyorum cekinmedim diye endişe duyuyorum Dr istemedi yine tekrar dış gebelik yaşama endişesi beni bitiriyorBenim banka kartım var o şekilde oluyosa süper. Sen hangi marka almıstın. Zor mu onu çekinmek ya hiç bilmiyorum
Allahım korusun aklına kötüsünü getieme hiçbirşeyin.. inan kaderimizde varsa bazı seyler yasanıyoOluyor canım Laboguick 30 lu gebelikde surelab 10 rahim film den korkmuyorum cekinmedim diye endişe duyuyorum Dr istemedi yine tekrar dış gebelik yaşama endişesi beni bitiriyor
İnş canım Rabbim gölüne göre sağlıklı versinKızlar benim 6 haziranda yumurtlamam olmustu ve yumurtlama günü tek ilişki olmustu..dün 10.günde test yaptim ve ikinci cizgi silik olarak cikti yarin kan vercem bakalim inşallah yanıltmaz benidünden beri 5 tane test yaptim hepsinde cikti bat 20 haziran
Bugün nedense çok aglayasım varya niye böyle oldum allah affetsin kaderimizde varsa yaşarız tabi dediğin gibi ama insan ya acabalara takılıyorAllahım korusun aklına kötüsünü getieme hiçbirşeyin.. inan kaderimizde varsa bazı seyler yasanıyo
Kuzum sen kaç haftalıksın kese görünmedi mi daha ? 9 aylık da olsan o endişe o şüphe hep olacak maalesef ben bunu anladım. Eğer doğacaksa o bebek Allah onu nasip etmişse dünya yarılsa yine doğar sen hep dua et hepBugün nedense çok aglayasım varya niye böyle oldum allah affetsin kaderimizde varsa yaşarız tabi dediğin gibi ama insan ya acabalara takılıyor
Bazen oluyo böyle dolup taşmalar.. ağlayasın varsa ağla rahatla.Bugün nedense çok aglayasım varya niye böyle oldum allah affetsin kaderimizde varsa yaşarız tabi dediğin gibi ama insan ya acabalara takılıyor
S.a bugün tekrarladım testimi aynı marka ile sabah ilk idrar ile fakat bugün ikinci çizgi de sonradan belirme bile olmadı hayalet çizgi bile yok sanırım bu ayda gebe değilim olsaydı çıkardı galiba 30. Günümdeyim çünkü oldum olacam ya bugün ya yarın ya cumaYarin tekrarla canim bence ozaman vardir sen sabah uykusuna gorememissindir kuruma cizgisi falan olmuyor bu testte olmayinca hicbirsey cikmiyor denedigim icin soyluyorum benim basima gelmedi kuruma cizgisi al bi marka gebelik testi dersen onda oluyor yaniltici pozitif veriyor
Nasıl güzel anlatmışsın kuzumKuzum dilim döndüğünce bildiğim durumları aktarayım sana. Kuruluk için bişey diyemem hiçbilgim yok ama önce ovulasyon testi al eğer hiç bilgin yoksa instagramdan takip eden sayfalardan al takip etsinler. Minnakkuraniyeler ve birgebeningünlüğü sayfalarına bak. Hormon testlerini yaptır folik asite başla eşinin beslenmesine dikkat et bitter çikolata ve türk kahvesi ilişki öncesi. Ve sonrasında ilişkiden sonra kalkma ayaklarını kaldır ve 2-3 saat tuvalet duş yapma. Bol dua et aklına takılanşarı sor buradan herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyo ☺
Ben hamile değilim canım bu ay korunmadım karar verdim ama nedense ay yaklaştıkça acabalar çoğaldı Dr dinlemeden filmi cekinseydim dedim ve duygusallık başladı neler oluyor bu ay bana anlamış değilimKuzum sen kaç haftalıksın kese görünmedi mi daha ? 9 aylık da olsan o endişe o şüphe hep olacak maalesef ben bunu anladım. Eğer doğacaksa o bebek Allah onu nasip etmişse dünya yarılsa yine doğar sen hep dua et hep
İçinin rahat etmesi için test yap canımm :)Kızlar adetim biteli 2 gün oldu bu ay bir garip oldu zaten de şuanda mide bulantısından duramıyorum başım acayip ağrıyor
Aglıyorum kuzum duygusal anımdayım galiba eşim der dolunay var galiba o güne denk geldimBazen oluyo böyle dolup taşmalar.. ağlayasın varsa ağla rahatla.
Testim yok kuzumm eşimde almaz çok kafaya takıyorsun diyorİçinin rahat etmesi için test yap canımm :)
S Storycan güzelce özetlemiş canım ben ilave olarak doktorun senden hsg istemedi mi eğer hsg yani rahim filmi cekilmediysen onu cektirmeni tavsiye ederim tüplerinde tıkanıklık var mı rahim şeklin nasıl bunlarda gebelik olusmasıma engel olur.. ayrıca eşinde üroloğa gidip sperm testi versin sen de degilde eşinde sorun olabilir eğer ikinizde de sorun yoksa ovulasyon testleriyle yumurtlama günlerini takip edersin yumurtlama günlerinde iliskiniz olursa gebelik olma olasılığı artar.. umarim tez vakitte Allah annelik duygusunu yaşatır sana ve benim gibi isteyen herkeseHepinize selamlar
Öncellikle dilerim allahtan hepimiz anne oluruz biliyorum ki bu sayfadaki herkesin dileği bu. Ben 2018 den beri anne olmayı hayal ediyorum fakat olmuyor iki doktor değiştirdim hepsi aynı şeyi söylüyor problem yok sağlıklısın sabret. Ama sabrımın sonunda gibiyim nefes alamıyorum yutkunamıyorum eşimi dahi görme isteğim kalmadı. Bu ay 5 gün geciktim çok sevindim ama bu sabah uyandığımda bir baktım ki hastayım dünya durdu sanki o anda. Sonra düşündüm aslında bu konuda çok cahilmişim hiçbirsey bilmiyormuşum. Ne yumurtlama dönemini ne ovulasyon nedir bilmem bide aşırı kuruyum bekarkende şimdide hiç akıntım olmuyor. Sizden bir beni bilgilendirmeniz
Valla kendimce bildiklerimi anlattımNasıl güzel anlatmışsın kuzum
Kalbini hep ferah tut kuzum allahın izniyle herşey olur inşallahhhBen hamile değilim canım bu ay korunmadım karar verdim ama nedense ay yaklaştıkça acabalar çoğaldı Dr dinlemeden filmi cekinseydim dedim ve duygusallık başladı neler oluyor bu ay bana anlamış değilim
sen al canım. Aklında kalmasın. Gecen ay benimde garip oldu regl test yaptım rahat ettim en azındanTestim yok kuzumm eşimde almaz çok kafaya takıyorsun diyor
Çok fazla ovulasyon kullandım ben instagramda bir gebenin günlüğü sayfasındakini beğeniyorum en çok. Tavsiye ederimKızlar babyfest ovulasyon testi nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?