Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalbini hep ferah tut kuzum allahın izniyle herşey olur inşallahhh
Sağol canım benim içinde duva et hepimiz cümle kullar diyerek duva ediyoruz tabi ama zor zamanlardan geçmek insanı yıpratıyor hergünümüze şükür Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere

Anladım canım onada bakarım bi

canım ben de bir gebenin günlüğündekileri kullanıyordım bu ay sipariş vermek istedim yine kargo yoğundı geç gelicekti o nedenle netten laboquick aldım , o da hassas tavsiye ederim strip değil kaset test. ama bgg sattıkları cidden hassas ona diycek lafım yok.
ben bu ay malesef boş geçtim birtakım enfeksiyon durumlarım oldu sanırım mantar. o nedenle bu aydan ümidi kestim. inşallah geçer de şu durum önümüzdeki aya

Canım eşimin sperm testi gayet iyi çıktı bugün doktora söyledim rahim filmi neden çektirmiyorsunuz diye biraz kızdı en son ona bakılıyor muş. Bide hergün dua ediyorum cüzi okuyorum inşallah rabbim kabul eder hepimiz için

İnşallah gerek kalmaz yaa

Esinde sıkintı yoksa baska doktora git canım 2 sene yeterli bir süre madem eşinde sorun yok... doktorun ultrasonla tüplerin tıkalımı bunu anlayamaz hsg yapmadan.. amin inşallah hepimze nasip etsin

Ma Mantar olduysanız önerim olabilir gecen ay çok çektim ama çözüm bir krem buldum şükür denemediğim kalmadı

Ma
Mantar olduysanız önerim olabilir gecen ay çok çektim ama çözüm bir krem buldum şükür denemediğim kalmadı
evet benim de inatçı yeni geçmiyor nedir krem adı ben şuan fitil kullandım 7 adet ama sanki tekrarlarmış gibi geliyor

S Storycan Glnkymn crassicauda kızlar cevabınız için teşekkür ederim bugün de böyle geçmiş oldu bata kadar beklemeye calıscam zaten hasta olacak gibiyim dayancam
Kuzum bence de dayan sonra insanın aklına daha çoıook şeyler düşüyor. Negatif çıksa ya pozitifi çıkarsa diye umutlanıyorsun, pozitif çıkınca günler bitmek bilmiyorrr

evet benim de inatçı yeni geçmiyor nedir krem adı ben şuan fitil kullandım 7 adet ama sanki tekrarlarmış gibi geliyor
Mantazol diye bir krem çok etkili bende başka kremler kullandım ama bu iki günde yok etti çok şükür kaşıntı ve akıntıdan kötü olmuştum

Kuzum bence de dayan sonra insanın aklına daha çoıook şeyler düşüyor. Negatif çıksa ya pozitifi çıkarsa diye umutlanıyorsun, pozitif çıkınca günler bitmek bilmiyorrr
Haklısın canım her ay her ay aynı döngü o kadar yorucu geliyor ki hele şu bat günü yaklaşınca insan iyice manyak oluyor

Haklısın canım her ay her ay aynı döngü o kadar yorucu geliyor ki hele şu bat günü yaklaşınca insan iyice manyak oluyor
Offff evet o zamanlar reglim gelcek mi diye düşünüyordum, şimdi acaba kese nasıl? O nasıl? Ne olcak? Falan diye düşünüyorummmm bitmiyor düşüncek şey açıkçası ben erken testi biraz da eğer poz. Görürsem dikkat edeyim diye de yaptım çünkü pek öyle dikkatli yaşayan biri değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…