Anladım canım onada bakarım biÇok fazla ovulasyon kullandım ben instagramda bir gebenin günlüğü sayfasındakini beğeniyorum en çok. Tavsiye ederim
Sağol canım benim içinde duva et hepimiz cümle kullar diyerek duva ediyoruz tabi ama zor zamanlardan geçmek insanı yıpratıyor hergünümüze şükür Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlereKalbini hep ferah tut kuzum allahın izniyle herşey olur inşallahhh
Anladım canım onada bakarım bi
S Storycan güzelce özetlemiş canım ben ilave olarak doktorun senden hsg istemedi mi eğer hsg yani rahim filmi cekilmediysen onu cektirmeni tavsiye ederim tüplerinde tıkanıklık var mı rahim şeklin nasıl bunlarda gebelik olusmasıma engel olur.. ayrıca eşinde üroloğa gidip sperm testi versin sen de degilde eşinde sorun olabilir eğer ikinizde de sorun yoksa ovulasyon testleriyle yumurtlama günlerini takip edersin yumurtlama günlerinde iliskiniz olursa gebelik olma olasılığı artar.. umarim tez vakitte Allah annelik duygusunu yaşatır sana ve benim gibi isteyen herkese
Canım eşimin sperm testi gayet iyi çıktı bugün doktora söyledim rahim filmi neden çektirmiyorsunuz diye biraz kızdı en son ona bakılıyor muş. Bide hergün dua ediyorum cüzi okuyorum inşallah rabbim kabul eder hepimiz içinS Storycan güzelce özetlemiş canım ben ilave olarak doktorun senden hsg istemedi mi eğer hsg yani rahim filmi cekilmediysen onu cektirmeni tavsiye ederim tüplerinde tıkanıklık var mı rahim şeklin nasıl bunlarda gebelik olusmasıma engel olur.. ayrıca eşinde üroloğa gidip sperm testi versin sen de degilde eşinde sorun olabilir eğer ikinizde de sorun yoksa ovulasyon testleriyle yumurtlama günlerini takip edersin yumurtlama günlerinde iliskiniz olursa gebelik olma olasılığı artar.. umarim tez vakitte Allah annelik duygusunu yaşatır sana ve benim gibi isteyen herkese
İnşallah gerek kalmaz yaacanım ben de bir gebenin günlüğündekileri kullanıyordım bu ay sipariş vermek istedim yine kargo yoğundı geç gelicekti o nedenle netten laboquick aldım , o da hassas tavsiye ederim strip değil kaset test. ama bgg sattıkları cidden hassas ona diycek lafım yok.
ben bu ay malesef boş geçtim birtakım enfeksiyon durumlarım oldu sanırım mantar. o nedenle bu aydan ümidi kestim. inşallah geçer de şu durum önümüzdeki aya
Esinde sıkintı yoksa baska doktora git canım 2 sene yeterli bir süre madem eşinde sorun yok... doktorun ultrasonla tüplerin tıkalımı bunu anlayamaz hsg yapmadan.. amin inşallah hepimze nasip etsinCanım eşimin sperm testi gayet iyi çıktı bugün doktora söyledim rahim filmi neden çektirmiyorsunuz diye biraz kızdı en son ona bakılıyor muş. Bide hergün dua ediyorum cüzi okuyorum inşallah rabbim kabul eder hepimiz için
Mantar olduysanız önerim olabilir gecen ay çok çektim ama çözüm bir krem buldum şükür denemediğim kalmadıcanım ben de bir gebenin günlüğündekileri kullanıyordım bu ay sipariş vermek istedim yine kargo yoğundı geç gelicekti o nedenle netten laboquick aldım , o da hassas tavsiye ederim strip değil kaset test. ama bgg sattıkları cidden hassas ona diycek lafım yok.
ben bu ay malesef boş geçtim birtakım enfeksiyon durumlarım oldu sanırım mantar. o nedenle bu aydan ümidi kestim. inşallah geçer de şu durum önümüzdeki aya
Ortalık karışıktı ameliyattan çıkmış 11 den beri randevusu olan kişilerde sıkıntı çıkardı oda sevk olacağı için bakmadı ne yazık kiInsallah güzel haberle gel canım niye bakmadı ultrasonla icin rahat ederdi biraz
İnşaallah canım aminn dua edin benim içinInsallah güzel haberle gel canım niye bakmadı ultrasonla icin rahat ederdi biraz
Amin canımİnşaallah canım aminn dua edin benim içinrabbim olmayan herkese nasip etsin başta bize grupcak versin bu mutluluğu inşaallah
evet benim de inatçı yeni geçmiyorMa
Mantar olduysanız önerim olabilir gecen ay çok çektim ama çözüm bir krem buldum şükür denemediğim kalmadı
Kuzum bence de dayan sonra insanın aklına daha çoıook şeyler düşüyor. Negatif çıksa ya pozitifi çıkarsa diye umutlanıyorsun, pozitif çıkınca günler bitmek bilmiyorrrS StorycanGlnkymn crassicauda kızlar cevabınız için teşekkür ederim bugün de böyle geçmiş oldu bata kadar beklemeye calıscam zaten hasta olacak gibiyim dayancam
Mantazol diye bir krem çok etkili bende başka kremler kullandım ama bu iki günde yok etti çok şükür kaşıntı ve akıntıdan kötü olmuştumevet benim de inatçı yeni geçmiyornedir krem adı ben şuan fitil kullandım 7 adet ama sanki tekrarlarmış gibi geliyor
Haklısın canım her ay her ay aynı döngü o kadar yorucu geliyor ki hele şu bat günü yaklaşınca insan iyice manyak oluyorKuzum bence de dayan sonra insanın aklına daha çoıook şeyler düşüyor. Negatif çıksa ya pozitifi çıkarsa diye umutlanıyorsun, pozitif çıkınca günler bitmek bilmiyorrr
sen al canım. Aklında kalmasın. Gecen ay benimde garip oldu regl test yaptım rahat ettim en azından
bakalım kuzum bir belki de bata kadar beklerim
Offff evet o zamanlar reglim gelcek mi diye düşünüyordum, şimdi acaba kese nasıl? O nasıl? Ne olcak? Falan diye düşünüyorummmm bitmiyor düşüncek şeyHaklısın canım her ay her ay aynı döngü o kadar yorucu geliyor ki hele şu bat günü yaklaşınca insan iyice manyak oluyor
Bekle kuzum inşallah bu bekleyişin sonu hayırla sonuçlanacakS StorycanGlnkymn crassicauda kızlar cevabınız için teşekkür ederim bugün de böyle geçmiş oldu bata kadar beklemeye calıscam zaten hasta olacak gibiyim dayancam
Caylara devamRegl geldi gunduz haber vereyim dedim ben elendim inşallah sizin yuzunu güler bu ay haziran hepınıze ugur getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?