Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba hanımlar bende sizin gibi evlat hasretiyle yanan biriyim.. yazıları okuyamadım baya yazılmışş benim hikayem 2,5 yıllık evliyim 29 yaşındayım geçen sene ekim ayında 36 haftalık bebeğimin kalbi durması sebebiyle kaybettim.. şimdi tekraran anne olmak istiyorum.. ayın 5 nde yeni bir doktora gittim ben hemen çatlatma iğnesi veya ne gerekiyorsa tedavi istedim ama doktorum vücunudu depolayalım dedi hormonlarım güzel çıktı smear testim temiz adetimde düzenli alttan muayene etti ve pco olduğumu söyledi eşime ve bana prowomen promen k ayrıca ben b12 d vitamini ınofolic combi kullanıyorum..inşallah Rabbim aratmadan hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

crassicauda @ebse26 @Algernonya @Mdmd S Storycan @masalkzz Butik alfa hamişşlerr sorumm sizee sorum varr. Kasık ağrınız varmıydı bat öncesi ve varsa ne zaman başladııı
Canım Ben o kafar kötüyüm ki kaç gündür telefon elime alamadım şimdi bi giriyim dedim sürekli uyuyorum ve midem bulanıyo. Bende hala var ara ara kasık Ağrısıı sanki adet olcakmış gibi o ilk üç ay olurmuş doktor demiştii bana. Var mı sende inşallah bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…