- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 83
- 33
Aminn canımAmin canımdua ediyorum aklımdasın inşallah güzel sonuçlarla gelceksin
Günaydın kuzum nasılsın bakalım nasıl gidiyo hamilelikGünaydın
Hanhi folik asiy kullaniyorsun bende de folik asit cok bulanti yapiyorMide bulantım arttı kasıklarım ağrıyor ara ara henüz yeni bitti ama reglim birde kahverengi leke gelmiş çok az birşeyFolik asite başladım ondan mı oluyor acaba kızlar?? crassicauda Regen_ Azze
Bunu kullanıyorum canımHanhi folik asiy kullaniyorsun bende de folik asit cok bulanti yapiyor
Bazı folik asitler bulantı yapıyomuş canim senin de öyle olabilirMide bulantım arttı kasıklarım ağrıyor ara ara henüz yeni bitti ama reglim birde kahverengi leke gelmiş çok az birşeyFolik asite başladım ondan mı oluyor acaba kızlar?? crassicauda Regen_ Azze
Ozaman o yaptı çünkü hiç bukadar bulantım olmamıştıBazı folik asitler bulantı yapıyomuş canim senin de öyle olabilir
Ilk kez mi kullanmaya başladınOzaman o yaptı çünkü hiç bukadar bulantım olmamıştı
Evet doktora gitmiştim ya ozaman yazdı ilk kez başladımIlk kez mi kullanmaya başladın
Bende bunu kullaniyorum mide bulantisi cok yapti yarim icmeye basladim kestiBunu kullanıyorum canım Eki Görüntüle 2650497
O zaman ilacı degistir istersen folattro kullandım ben bulantı yapmadıOzaman o yaptı çünkü hiç bukadar bulantım olmamıştı
Anladım canım teşekkür ederimBende bunu kullaniyorum mide bulantisi cok yapti yarim icmeye basladim kesti
Tamam canımO zaman ilacı degistir istersen folattro kullandım ben bulantı yapmadı
Canım Ben o kafar kötüyüm ki kaç gündür telefon elime alamadım şimdi bi giriyim dedim sürekli uyuyorum ve midem bulanıyo. Bende hala var ara ara kasık Ağrısıı sanki adet olcakmış gibi o ilk üç ay olurmuş doktor demiştii bana. Var mı sende inşallah bişeylercrassicauda @ebse26 @Algernonya @Mdmd S Storycan @masalkzz Butik alfa hamişşlerr sorumm sizee sorum varr. Kasık ağrınız varmıydı bat öncesi ve varsa ne zaman başladııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?