canımm beniim tatlı haller bunlar kuzum sabretttCanım Ben o kafar kötüyüm ki kaç gündür telefon elime alamadım şimdi bi giriyim dedim sürekli uyuyorum ve midem bulanıyo. Bende hala var ara ara kasık Ağrısıı sanki adet olcakmış gibi o ilk üç ay olurmuş doktor demiştii bana. Var mı sende inşallah bişeyler
Senin kasık ağrım devam ediyor mu adetin geçti miiiicanımm beniim tatlı haller bunlar kuzum sabrettt
Yok canımm. Adetime daha çok var 26 haziranSenin kasık ağrım devam ediyor mu adetin geçti miiii
İnşallah bu ay yüzün güler kuzum herkes dualarımdaYok canımm. Adetime daha çok var 26 haziran
sağol canımmm inşallahİnşallah bu ay yüzün güler kuzum herkes dualarımda❤
hiçAzze ne gibi belirtilerin var aynı tarih reglimiz
Benimde sadece ishal günde bir defa oluyor uç gündür arada regli olmuş gibi kasık bel ağrısı ama gelip geçiyor bugünde göğüs ucda sızlama oldu ama geçti karnımda da guruldama var akıntı normal beyaz ama bunlar üşütmeden olabilir daha çok var çünkühiçsenin?
Ben zaten regle az kala belirti bekliyorum şuan daha yerleşmemiştir bile bebek :) bu ay farklı olarak ıslaklık hali var önceden kuruluk oluyodu yumurtlamadan snraBeni
Benimde sadece ishal günde bir defa oluyor uç gündür arada regli olmuş gibi kasık bel ağrısı ama gelip geçiyor bugünde göğüs ucda sızlama oldu ama geçti karnımda da guruldama var akıntı normal beyaz ama bunlar üşütmeden olabilir daha çok var çünkü
HIM e güzel belirgin bu bile olabilir canım benim ıslaklı hep aynı koruyucu sıvı denir o oluyorBen zaten regle az kala belirti bekliyorum şuan daha yerleşmemiştir bile bebek :) bu ay farklı olarak ıslaklık hali var önceden kuruluk oluyodu yumurtlamadan snra
Bilmiyorum nasip artık bakalımm ne olcak günler gelip gecsin ama refl segil bebek gelsin yaHIM e güzel belirgin bu bile olabilir canım benim ıslaklı hep aynı koruyucu sıvı denir o oluyor
aa nasıl 10 gün kız? Ne zaman yumurtladınAynen kuzum ama geç yumurtlama oldum 14 gün atar diyorlar yani 28 i falan heralde olacak
İnş Rabbim bu ay sana bebek müjdesi versinBilmiyorum nasip artık bakalımm ne olcak günler gelip gecsin ama refl segil bebek gelsin ya
Amiin canımmm Rabbim isteyen herkese inşallahhhİnş Rabbim bu ay sana bebek müjdesi versin
Bu arada 18 i diye yanlış yazdırmışım mayıs 31 cekiyormus yani 17 haziran bat günümdü bata 3 gün kala akıntıdan süphelendim yumurtluyo muyum diye test aldım pikti anlayacağın beta 3 kala yumurtlayarak ilkleri yaşıyorumaa nasıl 10 gün kız? Ne zaman yumurtladın
ciddi misin ya bata 3 gün kala? Bosuna ovulasyon yapmak gerekmiyo dmek kii. Hiç belli olmuyo.Bu arada 18 i diye yanlış yazdırmışım mayıs 31 cekiyormus yani 17 haziran bat günümdü bata 3 gün kala akıntıdan süphelendim yumurtluyo muyum diye test aldım pikti anlayacağın beta 3 kala yumurtlayarak ilkleri yaşıyorumcidden sinirlerim bozuldu vallahi 20 sinde doktor randevum vardı iptal etttdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?