Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımm beniim tatlı haller bunlar kuzum sabrettt

Azze ne gibi belirtilerin var aynı tarih reglimiz

Beni
Benimde sadece ishal günde bir defa oluyor uç gündür arada regli olmuş gibi kasık bel ağrısı ama gelip geçiyor bugünde göğüs ucda sızlama oldu ama geçti karnımda da guruldama var akıntı normal beyaz ama bunlar üşütmeden olabilir daha çok var çünkü

Ben zaten regle az kala belirti bekliyorum şuan daha yerleşmemiştir bile bebek :) bu ay farklı olarak ıslaklık hali var önceden kuruluk oluyodu yumurtlamadan snra

Ben zaten regle az kala belirti bekliyorum şuan daha yerleşmemiştir bile bebek :) bu ay farklı olarak ıslaklık hali var önceden kuruluk oluyodu yumurtlamadan snra
HIM e güzel belirgin bu bile olabilir canım benim ıslaklı hep aynı koruyucu sıvı denir o oluyor

aa nasıl 10 gün kız? Ne zaman yumurtladın
Bu arada 18 i diye yanlış yazdırmışım mayıs 31 cekiyormus yani 17 haziran bat günümdü bata 3 gün kala akıntıdan süphelendim yumurtluyo muyum diye test aldım pikti anlayacağın beta 3 kala yumurtlayarak ilkleri yaşıyorum cidden sinirlerim bozuldu vallahi 20 sinde doktor randevum vardı iptal etttdim

ciddi misin ya bata 3 gün kala? Bosuna ovulasyon yapmak gerekmiyo dmek kii. Hiç belli olmuyo.

ciddi misin ya bata 3 gün kala? Bosuna ovulasyon yapmak gerekmiyo dmek kii. Hiç belli olmuyo.
Aynen kuzum ya şaşkınım S Storycan da 1 hafta kala olmustu da ne bileyim 3 gün kala da çok yakın regliye buradan anlıyoruz ki regli gününe kadar değerlendirmeye devam etmek lazm ben etmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…