inşallah canım ,sen de evladına kavuşmerhaba hanımlar bende sizin gibi evlat hasretiyle yanan biriyim.. yazıları okuyamadım baya yazılmışş benim hikayem 2,5 yıllık evliyim 29 yaşındayım geçen sene ekim ayında 36 haftalık bebeğimin kalbi durması sebebiyle kaybettim.. şimdi tekraran anne olmak istiyorum.. ayın 5 nde yeni bir doktora gittim ben hemen çatlatma iğnesi veya ne gerekiyorsa tedavi istedim ama doktorum vücunudu depolayalım dedi hormonlarım güzel çıktı smear testim temiz adetimde düzenli alttan muayene etti ve pco olduğumu söyledi eşime ve bana prowomen promen k ayrıca ben b12 d vitamini ınofolic combi kullanıyorum..inşallah Rabbim aratmadan hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Devam et kuzum son ana kadaray evet ya bende devam edim nolur nolmaz
İyiyim kuzum güzel gidiyor elhamdülillah sen nasılsınGünaydın kuzum nasılsın bakalım nasıl gidiyo hamilelik
Cnm gebelikte de ovulasyon koyu cıkar diyolarBu arada 18 i diye yanlış yazdırmışım mayıs 31 cekiyormus yani 17 haziran bat günümdü bata 3 gün kala akıntıdan süphelendim yumurtluyo muyum diye test aldım pikti anlayacağın beta 3 kala yumurtlayarak ilkleri yaşıyorumcidden sinirlerim bozuldu vallahi 20 sinde doktor randevum vardı iptal etttdim
Onu okudum ben de test yaptım negatif çıktı canım anlaşılan yumurtlama olmuş zaten siliklesmeyide gördümCnm gebelikte de ovulasyon koyu cıkar diyolar
Günaydın canımGünaydın
Canım iştahın nasıl kilo almaya başladın mıGünaydın
teşekkür ederim canım Amin inşallahinşallah canım ,sen de evladına kavuşhepimiz kavuşalımm
Ben stresim yüzünden ne yazikki yiyorum yarın tartiliyim evdede 1 haftadır misafirlerim var bu yüzden tartilamiyorim fırsatım olmuyor ama kilo aldım onu biliyorum misafirlerim bugün gidecek inşaallah ona göre kendimi yeniden düzene cekicem yeme konusunda canımCanım iştahın nasıl kilo almaya başladın mı
Ve bunu bilmeden 2 yılın harcandı. İnşallah şimdi kalırsın canımmKızlar bugün rahim filmi çekindim bende iki yıldır uğraşıyoruz iki tüpüm de kapalıymış açmış doktor
Canım bazılarında folik asit mide bulantısı yapıyormuş ama bşka bir durumun olmasın? Reglin yeni geçmişti sankiMide bulantım arttı kasıklarım ağrıyor ara ara henüz yeni bitti ama reglim birde kahverengi leke gelmiş çok az birşeyFolik asite başladım ondan mı oluyor acaba kızlar?? crassicauda Regen_ Azze
Benim de bulantılarım var ama çıkaracak kadar değil şükür tosun gibi yiyorum valla ben de aldım gibiBen stresim yüzünden ne yazikki yiyorum yarın tartiliyim evdede 1 haftadır misafirlerim var bu yüzden tartilamiyorim fırsatım olmuyor ama kilo aldım onu biliyorum misafirlerim bugün gidecek inşaallah ona göre kendimi yeniden düzene cekicem yeme konusunda canımsen ne yaptın kilo aldın mi
Birde sana birşey sorcam canım 7 haftalıkken gitmiştim ya ben kalp atışı için ultrason kağıdının üstünde 7+0 yazıyor ama aşağıda 6+2 yazıyor geriden mi geliyor acaba gelişimidoktor birşey demedi ama sen bi seninkilere bakabilir misin kafam takıldı daBen stresim yüzünden ne yazikki yiyorum yarın tartiliyim evdede 1 haftadır misafirlerim var bu yüzden tartilamiyorim fırsatım olmuyor ama kilo aldım onu biliyorum misafirlerim bugün gidecek inşaallah ona göre kendimi yeniden düzene cekicem yeme konusunda canımsen ne yaptın kilo aldın mi
Degerlendirmeye çalıstıkSilikleşme varsa yumurtlamadır o zaman, degerlendırdiysen de tmmdır ❤
Aynen yeni bitti bu ay zaten bir garip oldu bende anlamadım canımCanım bazılarında folik asit mide bulantısı yapıyormuş ama bşka bir durumun olmasın? Reglin yeni geçmişti sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?