Yaa sorma kel alaka bir cevap verdi ovuladyon testlerine güvenmeyeckmisim kan testi yaptr dedi iyide bosuna niye yaptrayım kafam karıştıAynen öyle kuzum doktoru arıycam diyodun ne dedi doktor
Belirtin falan var mı peki kuzu olmadı bir iki güne yaptır olmadıYaa sorma kel alaka bir cevap verdi ovuladyon testlerine güvenmeyeckmisim kan testi yaptr dedi iyide bosuna niye yaptrayım kafam karıştı
Yok kuzum belirtimBelirtin falan var mı peki kuzu olmadı bir iki güne yaptır olmadı
Reglini kaç günde oluyor bat tarihine daha görünüyorYok kuzum belirtimolsa hemen yaptrirdım boşa yaptrmayayım diyorum
Birkaç gün bekle bakalım kuşumYok kuzum belirtimolsa hemen yaptrirdım boşa yaptrmayayım diyorum
Zamanı gelince o senin pesimden kosacak, bebek bi olsun sürünür onu peşindeDegerlendirmeye çalıstıkeşim kaçıyordu valla yumurtlama günun degildi niye bu yumurtlama oldu diye diye
Bat tarihim 17 haziran ama geç yumurtlama oldu 14 unde olunca ileri tarihe atıcak gibi duruyorReglini kaç günde oluyor bat tarihine daha görünüyor
Aynen kuzum bekliom bakalım nolcakBirkaç gün bekle bakalım kuşum
Aynen bir olsun bebiş sürundürcem onuZamanı gelince o senin pesimden kosacak, bebek bi olsun sürünür onu peşinde
Uzun bi süre ilişki yasamayı düşünmüyorum ben deAynen bir olsun bebiş sürundürcem onu
İkikere yumurtlamış olma iki yumurtalık var sonuçta benim dış gebelikte sağ tüp su soldan da yumurtlamıştım sağ tüpte bebek varken sen bir kaç gün sonra test hep insanlar hamileyken bir daha hamile kalıyorBat tarihim 17 haziran ama geç yumurtlama oldu 14 unde olunca ileri tarihe atıcak gibi duruyor
Klevye hata yapmış kuzu test yap sağ tüp de bebek varken soldan yumurtleşmıtım yazdımİkikere yumurtlamış olma iki yumurtalık var sonuçta benim dış gebelikte sağ tüp su soldan da yumurtlamıştım sağ tüpte bebek varken sen bir kaç gün sonra test hep insanlar hamileyken bir daha hamile kalıyor
Öylemi oluyor ben de test yaptım negatif çıkınca gebelik yoktur diye regliyi beklemeyi başladım.. bakayım bikac gün daha gecsin test yaparım yineİkikere yumurtlamış olma iki yumurtalık var sonuçta benim dış gebelikte sağ tüp su soldan da yumurtlamıştım sağ tüpte bebek varken sen bir kaç gün sonra test hep insanlar hamileyken bir daha hamile kalıyor
Ah canımm kadın olmak da ne kadar zormuş değil miOffff evet o zamanlar reglim gelcek mi diye düşünüyordum, şimdi acaba kese nasıl? O nasıl? Ne olcak? Falan diye düşünüyorummmm bitmiyor düşüncek şeyaçıkçası ben erken testi biraz da eğer poz. Görürsem dikkat edeyim diye de yaptım çünkü pek öyle dikkatli yaşayan biri değilim.
Ne güzel konuştun kuzum ya çok sağol inanasım geldi suan sen öyle diyince keşke sürpriz olsa ya inşallahBekle kuzum inşallah bu bekleyişin sonu hayırla sonuçlanacak
Yerleşme kanamasıdır belkiSelam kızlar bat 21 Haziran 3 Haziran da yumurtlama oldu ama işten gelince gördüm ki açık kahverengi leke gelmiş agrim falan olmadı acaba adet mi olucam, adet olucagım zaman mide bulantısı bel ağrısı karın agrisi olur ama şuan sadece varla yol arası bel agrım var dün test yaptım negatif çıktı kafam karıştı
İnşallah öyledir cnmYerleşme kanamasıdır belki
Ben bi mucizeyle hamile olduğumu öğrendim neden sizinde öyle olmasın kiAh canımm kadın olmak da ne kadar zormuş değil mihayırlısıyla atlatırsın inşallah sağlıkla ilerler çok stres yapma oluruna bırak çevremde öyle insanlar var herşeyi de yolunda gidiyor valla
Ne güzel konuştun kuzum ya çok sağol inanasım geldi suan sen öyle diyince keşke sürpriz olsa ya inşallah
bata da az kalmıs bence bekle devamı gelmezse kesin yerlesmedirİnşallah öyledir cnm
zaten bebegin olusması gelişmesi herşeyi bi mucize değil mi ya Rabbimin mucizesi resmenBen bi mucizeyle hamile olduğumu öğrendim neden sizinde öyle olmasın kiMevlam neylerse güzel eyler ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?