Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir kadın o gelmedi degilmi hiç son durumunu merak ettim en son metoks iğne ile gebelik sonlandırma başlamıştı

Benim 26 ama 27de olabilir bakalımm
Aslında 25 günde bir olmaya başladı ocaktan beri bu ayın bir de oldum 25 bekliyorum ama bat takibi 27 gösteriyor diye öyle diyorum kuzum yumurtlamada 12 ve 13 günü gösterdi

Aslında 25 günde bir olmaya başladı ocaktan beri bu ayın bir de oldum 25 bekliyorum ama bat takibi 27 gösteriyor diye öyle diyorum kuzum yumurtlamada 12 ve 13 günü gösterdi
Bnimde hep şaştı dengem o yüzden bende emin olamıyorum valla kullandıgım uygulamada en son ki döngğye göre hesaplıyo

Bnimde hep şaştı dengem o yüzden bende emin olamıyorum valla kullandıgım uygulamada en son ki döngğye göre hesaplıyo
Aynen birde hamile kalacağın ay hep erken geliyor sonraki ay hamile olunuyor benim hep öyle oldu hiç şaşmayan reglim 27 günde olan 24 gün oldu ertesi ay hamile kaldım ikisinde öyle olmuştu

Aynen birde hamile kalacağın ay hep erken geliyor sonraki ay hamile olunuyor benim hep öyle oldu hiç şaşmayan reglim 27 günde olan 24 gün oldu ertesi ay hamile kaldım ikisinde öyle olmuştu
aa ciddi misin keşke benimde öyle olsa

Canım bana doktor bir kez kağıt verdi 6+2 yazıyordu kağıtta adet tarihine göre de 7+2 ydi ama ultrasonda 6+2 olarak gorundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…