Kesinliklr kuzum yaa bir canın içinde bir can daha. Bu yüzden rabbim bu duyguyu her isteyen kadına nasip etsin. Etsin ki şu dünyaya hayırlı faydalı evlatlar yetiştirelim inşallahhzaten bebegin olusması gelişmesi herşeyi bi mucize değil mi ya Rabbimin mucizesi resmen
Amiin Rabbim isteyen herkese nasip etsin en güzel duyguuKesinliklr kuzum yaa bir canın içinde bir can daha. Bu yüzden rabbim bu duyguyu her isteyen kadına nasip etsin. Etsin ki şu dünyaya hayırlı faydalı evlatlar yetiştirelim inşallahh
Karnım agrımaya başladı sanırım regl olcambata da az kalmıs bence bekle devamı gelmezse kesin yerlesmedir
Yumurtlamanı takip ediyo musun erken mi oldu ki?Karnım agrımaya başladı sanırım regl olcam
Bende görmedim onu hiççBir kadın o gelmedi degilmi hiç son durumunu merak ettim en son metoks iğne ile gebelik sonlandırma başlamıştı
Benim 26 ama 27de olabilir bakalımm27 canım
Kz nasıldı ki ben mi kaçırdım anlatsana merak ettimBen bi mucizeyle hamile olduğumu öğrendim neden sizinde öyle olmasın kiMevlam neylerse güzel eyler ❤
Aslında 25 günde bir olmaya başladı ocaktan beri bu ayın bir de oldum 25 bekliyorum ama bat takibi 27 gösteriyor diye öyle diyorum kuzum yumurtlamada 12 ve 13 günü gösterdiBenim 26 ama 27de olabilir bakalımm
Bnimde hep şaştı dengem o yüzden bende emin olamıyorum valla kullandıgım uygulamada en son ki döngğye göre hesaplıyoAslında 25 günde bir olmaya başladı ocaktan beri bu ayın bir de oldum 25 bekliyorum ama bat takibi 27 gösteriyor diye öyle diyorum kuzum yumurtlamada 12 ve 13 günü gösterdi
Aynen birde hamile kalacağın ay hep erken geliyor sonraki ay hamile olunuyor benim hep öyle oldu hiç şaşmayan reglim 27 günde olan 24 gün oldu ertesi ay hamile kaldım ikisinde öyle olmuştuBnimde hep şaştı dengem o yüzden bende emin olamıyorum valla kullandıgım uygulamada en son ki döngğye göre hesaplıyo
aa ciddi misin keşke benimde öyle olsaAynen birde hamile kalacağın ay hep erken geliyor sonraki ay hamile olunuyor benim hep öyle oldu hiç şaşmayan reglim 27 günde olan 24 gün oldu ertesi ay hamile kaldım ikisinde öyle olmuştu
Beşki yerleşme kanamasıdırAynen yeni bitti bu ay zaten bir garip oldu bende anlamadım canım
Canım bana doktor bir kez kağıt verdi 6+2 yazıyordu kağıtta adet tarihine göre de 7+2 ydi ama ultrasonda 6+2 olarak gorunduBirde sana birşey sorcam canım 7 haftalıkken gitmiştim ya ben kalp atışı için ultrason kağıdının üstünde 7+0 yazıyor ama aşağıda 6+2 yazıyor geriden mi geliyor acaba gelişimidoktor birşey demedi ama sen bi seninkilere bakabilir misin kafam takıldı da
İnş olur canım.allah büyüktüraa ciddi misin keşke benimde öyle olsa
Bilmiyorum ki kuzum vücut iyice şaşırdıBeşki yerleşme kanamasıdır
Bu geriden gelme mi oluyor canım mühim birşey miCanım bana doktor bir kez kağıt verdi 6+2 yazıyordu kağıtta adet tarihine göre de 7+2 ydi ama ultrasonda 6+2 olarak gorundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?